Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 519K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.777
Πόντοι
9.846
Κατα ενα περιεργο τροπο μ αρεσε μυστη μου.Συμφωνω σ αυτο που λες,οτι παραειναι συμφωνικο για Septic Flesh (γι αυτο ξενιζει καπως) και σιγουρα δεν ειναι στις τοπ στιγμες τους,αλλα σαν κομματι η ψηφος μου ειναι θετικη!
Σαφώς και είναι θετικοί όπως επίσης πρωτοποριακό παγκοσμιως. Καμιά άλλη Death Metal μπάντα δεν παιζει έτσι, τόσο συμφωνικά. Εντωμεταξυ ο Krimh τα "σπάει" στα ντραμς! Μεγάλη υπόθεση να έχεις τέτοιον ντράμερ!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.609
Πόντοι
6.056
Αυτό σας έλεγα χθες, μόλις κυκλοφόρησε. Εντυπώσεις;
Πολυ παραξενο ρε πουστη μου...!
Αυτό το φουλ συμφωνικό αρχίζει και με ξενερώνει. Έχει φοβερά στοιχεία σαν κομμάτι και πολυ ωραια σημεία επίσης, αλλά τα δυο πρωτα λεπτά χάλια...
ειναι καλο :wanker:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Μολις κυκλοφορησε και η κλιπαρα απ την νεα κομματαρα!Λατρεια αυτη η μπαντα,οπτικοακουστικο υπερθεαμα!Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο,απλα ΓΑΜΑΝΕ!Κι η Alissa μας απλα ΘΕΑΡΑ!Δωσε πονο υπερμπανταρα!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.958
Πόντοι
3.556
Νεα υπερκομματαρα απ το επερχομενο αλμπουμ απ την λατρεμενη μου υπερμπανταρα...Ριφαρες,κιθαρες που θεριζουν και φυσικα η Alissara μας τα σπαει οπως παντα!Πορωση και κοπανημα μεχρι τελικης πτωσεως ρεεεεεε!Το βραδυ ερχεται και το αντιστοιχο βιντεο κλιπ!
Arch Enemy ruuuuuleeeeezzzzzzz!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Είδα και το video clip, τι μέγιστη κομματάρα είναι αυτή μεταλ μπράδερ :rockon::rockon::rockon::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Πολύ δύναμη και η κοριτσάρα, απλά δεν έχω λόγια :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.777
Πόντοι
9.846

Stories

Νέο!