Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.953
- Πόντοι
- 3.556
Είναι μοναδικό το στυλ τους και πολύ ιδιαίτερο μεταλ μπράδερ και ο Averill έχει φωνή που δένει τόσο καλά με την μουσική της μπάντας, πραγματικά είναι διαμάντι ο ήχος τους
Είναι μοναδικό το στυλ τους και πολύ ιδιαίτερο μεταλ μπράδερ και ο Averill έχει φωνή που δένει τόσο καλά με την μουσική της μπάντας, πραγματικά είναι διαμάντι ο ήχος τους
Ειναι σε αλλο επιπεδο μυστη μου,εμπνευσμενες επικες συνθεσεις,γενικα ολοι στην μπαντα ειναι σε τοπ επιπεδο.Οπως ειπες,μοναδικοι και κορυφαιοι στο ειδος τους...!Είναι μοναδικό το στυλ τους και πολύ ιδιαίτερο μεταλ μπράδερ και ο Averill έχει φωνή που δένει τόσο καλά με την μουσική της μπάντας, πραγματικά είναι διαμάντι ο ήχος τους
Πσσ τι είναι αυτό που έβαλες Ε μετά επιβάλλεται ένα κομμάτι Arch Enemy
Ε ναι!!!!Πσσ τι είναι αυτό που έβαλες Ε μετά επιβάλλεται ένα κομμάτι Arch Enemy
Πωπωπω με εστειλες αδιαβαστο μυστη μου...Εισαι αδερφος!!
Επαθα πλακα μεταλ μπραδερ,τι μας εκανε ρε παλι το μωρο!Πσσ τι είναι αυτό που έβαλες Ε μετά επιβάλλεται ένα κομμάτι Arch Enemy
Ειναι μεταλ αδερφος,με εξαιρετικο γουστο και στην μουσικη και στο ωραιο φυλο μπραδερ μου!!!
Καλημέρα μέταλ μπράδερ @kk1980 ναι όντως είναι πολύ κοντά, για να δούμε θα μας κάνουν την έκπληξηΚαλημερα μεταλ μυστες.
Μεταλ μπραδερ @Αγράμματος πλησιαζει ο καιρος για τους θεους,εναμιση μηνα μετραμε ακομα!