Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 519K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Καλή ερώτηση. Εγώ θα σου απαντήσω, όπως και όπου μεγαλώσει ο καθένας, δεν πα να είναι Αλβανός,Αιγύπτιος κτλπ... (Παίζει πολύ ρόλο και η κουλτούρα του τόπου του, ναι)
Κανέναν 30άρη που μεγάλωσε με χιπ-χοπ ή ντιριντάχτα δεν μπορείς να το κάνεις να ακούσει ροκ/μέταλ και το ανάποδο. Ίσως περιστασιακά αν βρεθεί σε παρέα, ίσως κάποια κομμάτια αλλά δεν θα το "νοιώσει" ποτέ.

Το τι μουσική ακούς είναι κυριώς βιώματα, εικόνες, ακούσματα και εμπειρίες που είχες από την εφηβεία και μετά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι άκουγες/ακούς να το κάνεις επειδή πραγματικά σ'αρέσει και όχι επειδή είναι μόδα ή cool. Είχα περιπτώσεις που το παίζανε ροκάδες στο σχολείο και μετά το Λύκειο τους έβλεπα στα κοινότυπα κλαμπς και ελληνάδικα...

Αν ο Αλβανός μεγαλώσει με ροκ βιώματα/παρέες/περιβάλλον, ροκάς θα γίνει και ας ακούγεται/φαίνεται παράξενο/αστείο, απλά το σύνηθες είναι είτε να κάνουν κέφι με τσιφτετελοσκυλάδικα είτε με χιπ χοπ/τραπ. Μην νομίζεις ότι θα κάτσουν να το ψάξουν κιόλας, ότι τους πλασάρεται όπως κάνει και η υπόλοιπη μάζα.

Πιστεύεις ότι ο περισσότερος κόσμος έχει ακούσει πολλά είδη μουσικής; Η πλειοψηφία είναι μουσικά απαίδευτοι. Ο περισσότερος κόσμος ακούει μουσική όταν είναι στο αμάξι "για να παίζει κάτι να περάσει η ώρα" και όταν βγει έξω "για να διασκεδάσει". Δεν ψάχνει, δεν ασχολείται, δεν τον νοιάζει παραπάνω.
Συμφωνώ σε όλα!
Το θέμα είναι, η μουσική που ακούς να σου έχει αρέσει επειδή την έχεις ψάξει. Όχι επειδή στην σερβίρουν τα όποια μέσα. Είτε είναι rock, είτε rap, trap, είτε τσιφτετέλια και σκυλάδικα. Η μουσική πρέπει να αγγίζει την ψυχή σου, όχι τα αυτιά σου!

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Καλημέρα σε όλους!
Λοιπόν, μέσα στα τόσα πολλά live που θα γίνουν φέτος, υπάρχουν 2 που δεν έχουν διαφημιστεί και νομίζω ότι αξίζουν της προσοχής μας.
Το πρώτο που θα αναφέρω είναι αυτό που θα γίνει στο Gagarin αυτό το Σάββατο. Παίζουν οι Martin Turner's Wishbone Ash (μην μπερδευτείτε, Ash είναι, όχι Ass!!! :P ) και λόγω των ... γενεθλίων του υπέρτατου Argus, θα παίξουν όλα τα διαμάντια του! Μαζί τους παίζουν οι Gary Moore's original members, με frontman τον δικό μας Billy Merziotis. Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Ιρλανδού, οπότε θα είναι κάτι σαν φόρος τιμής! Τα μέλη της μπάντας έχουν πει πως, ο Billy είναι ότι κοντινότερο έχουν ακούσει στον Gary Moore. Εισιτήρια υπάρχουν λίγα ακόμη, στα 22€ προπώληση και 25€ στο ταμείο - αν περισσέψουν. Γι' αυτό βιαστείτε!
Η δεύτερη συναυλία που θα αναφερθώ - και που ανακάλυψα πολύ πρόσφατα, όπως και την μπάντα που θα παίξει - είναι η εμφάνιση των Scream Inc. στο Γαλάτσι, στις 20 Ιουλίου. Οι Scream Inc. είναι μια ρώσικη Tribute Band στους Metallica και η εμφάνισή τους εδώ θα είναι ... Metallica and Symphony!
Αν δεν τους έχετε ακούσει, βρείτε τους και, αν σας αρέσουν (και φυσικά αν βγαίνει οικονομικά, μιας και είναι πάρα πολλές οι συναυλίες φέτος) πάρτε εισιτήριο. Από 15€ ξεκινούν!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Και για να προλάβω πιθανές "παρεξηγήσεις", δεν έχω καμία σχέση με τα παραπάνω live, ούτε είμαι στην παραγωγή, ούτε δουλεύω στο Gagarin και στο Γαλάτσι. Τα αναφέρω γιατί τα καλά νέα πρέπει να μοιράζονται. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι ροκομεταλλάδες που δεν είμαστε για την πάρτη μας μόνο!)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.777
Πόντοι
9.846
Καλημέρα σε όλους!
Λοιπόν, μέσα στα τόσα πολλά live που θα γίνουν φέτος, υπάρχουν 2 που δεν έχουν διαφημιστεί και νομίζω ότι αξίζουν της προσοχής μας.
Το πρώτο που θα αναφέρω είναι αυτό που θα γίνει στο Gagarin αυτό το Σάββατο. Παίζουν οι Martin Turner's Wishbone Ash (μην μπερδευτείτε, Ash είναι, όχι Ass!!! :P ) και λόγω των ... γενεθλίων του υπέρτατου Argus, θα παίξουν όλα τα διαμάντια του! Μαζί τους παίζουν οι Gary Moore's original members, με frontman τον δικό μας Billy Merziotis. Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Ιρλανδού, οπότε θα είναι κάτι σαν φόρος τιμής! Τα μέλη της μπάντας έχουν πει πως, ο Billy είναι ότι κοντινότερο έχουν ακούσει στον Gary Moore. Εισιτήρια υπάρχουν λίγα ακόμη, στα 22€ προπώληση και 25€ στο ταμείο - αν περισσέψουν. Γι' αυτό βιαστείτε!
Η δεύτερη συναυλία που θα αναφερθώ - και που ανακάλυψα πολύ πρόσφατα, όπως και την μπάντα που θα παίξει - είναι η εμφάνιση των Scream Inc. στο Γαλάτσι, στις 20 Ιουλίου. Οι Scream Inc. είναι μια ρώσικη Tribute Band στους Metallica και η εμφάνισή τους εδώ θα είναι ... Metallica and Symphony!
Αν δεν τους έχετε ακούσει, βρείτε τους και, αν σας αρέσουν (και φυσικά αν βγαίνει οικονομικά, μιας και είναι πάρα πολλές οι συναυλίες φέτος) πάρτε εισιτήριο. Από 15€ ξεκινούν!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Και για να προλάβω πιθανές "παρεξηγήσεις", δεν έχω καμία σχέση με τα παραπάνω live, ούτε είμαι στην παραγωγή, ούτε δουλεύω στο Gagarin και στο Γαλάτσι. Τα αναφέρω γιατί τα καλά νέα πρέπει να μοιράζονται. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι ροκομεταλλάδες που δεν είμαστε για την πάρτη μας μόνο!)
Ρε αδερφέ καλά τα λες, αλλά εμείς εδώ μέσα ακουμε ΜΟΝΟ Metal!
Τι μπάντες είναι αυτές που αναφέρεις; Ροκ δεν ακουμε.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Ρε αδερφέ καλά τα λες, αλλά εμείς εδώ μέσα ακουμε ΜΟΝΟ Metal!
Τι μπάντες είναι αυτές που αναφέρεις; Ροκ δεν ακουμε.
Δίκιο έχεις. Απλά επειδή θεωρώ ότι όλα κάπου σχετίζονται, είπα να το αναφέρω. Anyways, όλα good!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Νεα υπερκομματαρα απ το επερχομενο αλμπουμ απ την λατρεμενη μου υπερμπανταρα...Ριφαρες,κιθαρες που θεριζουν και φυσικα η Alissara μας τα σπαει οπως παντα!Πορωση και κοπανημα μεχρι τελικης πτωσεως ρεεεεεε!Το βραδυ ερχεται και το αντιστοιχο βιντεο κλιπ!
Arch Enemy ruuuuuleeeeezzzzzzz!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.777
Πόντοι
9.846
Αυτό σας έλεγα χθες, μόλις κυκλοφόρησε. Εντυπώσεις;
Πολυ παραξενο ρε πουστη μου...!
Αυτό το φουλ συμφωνικό αρχίζει και με ξενερώνει. Έχει φοβερά στοιχεία σαν κομμάτι και πολυ ωραια σημεία επίσης, αλλά τα δυο πρωτα λεπτά χάλια...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.777
Πόντοι
9.846
Αντε καλές ακροάσεις!

Συνημμένα

• Modern-Primitive.jpg
    Modern-Primitive.jpg
    462,3 KB · Εμφανίσεις: 33

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Αυτό σας έλεγα χθες, μόλις κυκλοφόρησε. Εντυπώσεις;
Πολυ παραξενο ρε πουστη μου...!
Αυτό το φουλ συμφωνικό αρχίζει και με ξενερώνει. Έχει φοβερά στοιχεία σαν κομμάτι και πολυ ωραια σημεία επίσης, αλλά τα δυο πρωτα λεπτά χάλια...
Κατα ενα περιεργο τροπο μ αρεσε μυστη μου.Συμφωνω σ αυτο που λες,οτι παραειναι συμφωνικο για Septic Flesh (γι αυτο ξενιζει καπως) και σιγουρα δεν ειναι στις τοπ στιγμες τους,αλλα σαν κομματι η ψηφος μου ειναι θετικη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom