Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ετσί ακριβώς, είναι δύναμη η μπάντα . μακάρι να τους δουμε και live :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: καλα αυτή η Alissa....:smiling-face-with-heart-eyes:
Τους ειχα δει για πρωτη (και μοναδικη μεχρι σημερα) φορα στην Αθηνα το 2017.Ειχα κανει αμαν να παω σ εκεινο το live λογω δουλειας και το οτι μενω βορεια Ελλαδα,αλλα αξιζε τον κοπο και με το παραπανω γιατι προκειται για μια απ τις αγαπημενες μου μπαντες.Αλλα επειδη μια φορα ισον καμια αναμενουμε να τους δουμε ξανα και ξανα και ξανα...Καλα η Alissa ειναι ερωτας μεγαλος αστα...Οπως ειχε γραψει πολυ σωστα γι αυτην καποιος σ ενα σχολιο κατω απο ενα βιντεο τους "Face of an angel,voice of the devil"... :inlove: :inlove: :inlove:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.765
Πόντοι
5.396
Αδέρφια μεταλάδες ή μπουρδελομεταλαδες!
Θα σας μεταλαμπαδεύσω (ξέρω δεν είναι ακριβώς σωστό) τελευταία νέα!
Το καλοκαίρι πολύ θα πάμε να μεταλάβουμε σε συναυλίες που ήταν να γίνουν πριν 2 χρόνια και έχουμε ήδη εισιτήρια στην κατοχή μας.
Όσοι σαν εμένα έχετε των Mercyful Fate από το Release Athens δυστυχώς δεν έρχονται.
Οι εναλλακτικές που μας δίνονται είναι με αυτά τα εισιτήρια να πάμε είτε Manowar είτε Judas Priest.
Πληροφορίες αναλύτικά εδω!
Εγώ έχω ήδη 2 χρονάκια φυλαγμένο των Priest οποτε "εξαργυρώνω" για Manowar.
Βασικά με το εισιτήριο Mercyful Fate πας και βλέπεις Manowar και δώρο 5 ευρώ κατανάλωσης!
Helloween πηρά τα λεφτά του εισιτηρίου πίσω...

Έχω ήδη για Iron Maiden, κερκίδα όμως, Slipknot, Judas Priest, Manowar (αντι Mercyful fate) και το σκέφτομαι για Blind Guardian (από εποχές ΡΟΔΟΝ έχω να τους δω) αν και οι Sabatton δε μου αρέσουν.

Καλό αλλά προτιμώ τους 3 πρώτους δίσκους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom