Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.973
- Πόντοι
- 3.506
Ναι ρε'συ, ότι και να διαλέξεις από αυτους σπέρνει. Τους είχα δει και πριν 10 χρόνια στη Λιοσίων.Θα συμφωνησω συναγωνιστη,επισης απ τις αγαπημενες μου μπαντες,απ τις τοπ του progressive metal (μαζι με Dream Theater,Fates Warning κλπ)...Προσωπικο μου αγαπημενο αλμπουμ ειναι το "The divine wings of tragedy",χωρις να μειωνω τις δισκαρες V και Paradise Lost!
Δυστυχως ειναι απ τις μπαντες που γουσταρω και δεν εχω καταφερει να τις δω live και θα θελα καποια στιγμη...Μοναδικη εμπειρια φανταζομαι!Ναι ρε'συ, ότι και να διαλέξεις από αυτους σπέρνει. Τους είχα δει και πριν 10 χρόνια στη Λιοσίων.
Γεράσαμε μύστη...Εγώ δεν είχα αφήσει συναυλία για συναυλία από το 1994 και μετά. Η πρωτη μου ήταν στους Maiden με Bailey. Εχω δει όλες τις μεγάλες μπάντες και συνολικά καμια ογδονταρα. Μέχρι και τους Death είχα δει στην Σαλονικη Υδρόγειο. Πριν περιπου 20 χρόνια.
Τώρα έρχονται σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα Priest, Maiden και Manowar... Βλέπω να πουλαμε και τα σφραγίσματα μας....!Γεράσαμε μύστη...
τοτε, τουλαχιστον φατσικα, σε ξερω κ με ξερειςΕγώ δεν είχα αφήσει συναυλία για συναυλία από το 1994 και μετά. Η πρωτη μου ήταν στους Maiden με Bailey. Εχω δει όλες τις μεγάλες μπάντες και συνολικά καμια ογδονταρα. Μέχρι και τους Death είχα δει στην Σαλονικη Υδρόγειο. Πριν περιπου 20 χρόνια.
Ε ναι λογικά!τοτε, τουλαχιστον φατσικα, σε ξερω κ με ξερεις
Να υποθέσω πηγαίνες για καφέ στον Διόνυσο στα εξάρχεια και στο τζάκι στο χαλάνδρι καθώς και για ποτό στην κρύπτη στα μελίσσια, μήπως κάποιος ήξερε το ποκίτο στο παγκράτι ?τοτε, τουλαχιστον φατσικα, σε ξερω κ με ξερεις
Διόνυσο για μπύρες.... rainbow, Μεταλλείο στο υπόγειο της Βουκουρεστίου αν θυμάμαι καλά, στην Μιχαλακοπούλου που ξέχασα πως το λέγανε... revenge αλεξανδρας και αλλά, αλλά το στέκι μου ήταν ένα μαγαζί τελείως διαφορετικό από αυτα στο Κολωνάκι.Να υποθέσω πηγαίνες για καφέ στον Διόνυσο στα εξάρχεια και στο τζάκι στο χαλάνδρι καθώς και για ποτό στην κρύπτη στα μελίσσια, μήπως κάποιος ήξερε το ποκίτο στο παγκράτι ?
Στην μιχαλακοπουλου ήταν το excalibur καλό και τίμιο, εντάξει το revenge είχε μπόμπες ποτά αν και μια περίοδο πήγαινα συνέχεια, το μεταλλείο δεν το ήξερα δυστυχώςΔιόνυσο για μπύρες.... rainbow, Μεταλλείο στο υπόγειο της Βουκουρεστίου αν θυμάμαι καλά, στην Μιχαλακοπούλου που ξέχασα πως το λέγανε... revenge αλεξανδρας και αλλά, αλλά το στέκι μου ήταν ένα μαγαζί τελείως διαφορετικό από αυτα στο Κολωνάκι.
μεταλλείο ηταν στα μεσα '90s.... οχι το excalibur (ναι τιμιο!!) πιο παλια... το θυμηθηκα !! Jasmin . ξεχασα το Mo BetterΣτην μιχαλακοπουλου ήταν το excalibur καλό και τίμιο, εντάξει το revenge είχε μπόμπες ποτά αν και μια περίοδο πήγαινα συνέχεια, το μεταλλείο δεν το ήξερα δυστυχώς
Ω ναι το jasmin...τι μου θυμίζεις τώρα...ωραίες εποχέςμεταλλείο ηταν στα μεσα '90s.... οχι το excalibur (ναι τιμιο!!) πιο παλια... το θυμηθηκα !! Jasmin . ξεχασα το Mo Better