Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Παλιό Texas κανένας; Και τώρα Old Boy και Isengard.
Texas ναι για δώσε info για τα άλλα δυο μύστη μουΠαλιό Texas κανένας; Και τώρα Old Boy και Isengard.
Αρχή Αλεξάνδρας απέναντι από το άλσος είναι το Old Boy και το Isengard είναι Πειραιας.Texas ναι για δώσε info για τα άλλα δυο μύστη μου
Επος Τι έρωτας αυτό το κορίτσι...Νεο τραγουδι,μολις κυκλοφορησε και το βιντεο κλιπ...Πορωσηηηηη!
Αστα να πανε,πορωση λεμε!Αν κρινω απ αυτο και απ το προηγουμενο τραγουδι που κυκλοφορησαν προσφατα (Deceiver,deceiver) αναμενουμε νεα δισκαρα...Οπως μας εχουν συνηθισει,μουσικα τα παντα ειναι σε υψηλο επιπεδο,ριφαρες,σολαρες,δυνατος ηχος,και η καψουρα μου η Alissa ( ) απλα θεαρα!Επος Τι έρωτας αυτό το κορίτσι...
Ετσί ακριβώς, είναι δύναμη η μπάντα . μακάρι να τους δουμε και live καλα αυτή η Alissa....Αστα να πανε,πορωση λεμε!Αν κρινω απ αυτο και απ το προηγουμενο τραγουδι που κυκλοφορησαν προσφατα (Deceiver,deceiver) αναμενουμε νεα δισκαρα...Οπως μας εχουν συνηθισει,μουσικα τα παντα ειναι σε υψηλο επιπεδο,ριφαρες,σολαρες,δυνατος ηχος,και η καψουρα μου η Alissa ( ) απλα θεαρα!