Count_Cagliostro
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1. Στο κοντινότερο μπουρδέλο/studio/πιάτσα για άμεση αποσυμφόριση
2. Σπίτι να τον παίξω και ύπνο, έχουμε και δουλειά αύριο
3. Σπίτι για ύπνο. Μου τον παίξανε ήδη
4. Καταρχήν στο αυτοκίνητο. 4 ώρες μετά ακόμη το ψάχνω
5. Στο ακριβώς δίπλα κωλάδικο
6. Στο ακριβώς δίπλα πατσατζίδικο
7. Σπίτι με το κολλητό ψάχνοντας μανιωδώς cg. Καταλήγουμε σε κασκαντεριλίκι, όπου όταν εν τέλει καταφθάνουν ο κολλητός σαν καλός φίλος που είναι δεν του κάνει καρδιά να με ξυπνήσει και τι να κάνει ο άνθρωπος τις γαμεί και τις δύο. Αποδεικνύεται το γαμήσι της χρονιάς. Φυσικά την επόμενη μέρα ουδείς θυμάται που τις βρήκαμε.
8. Όπου να’ναι και αρχίζω τα τηλέφωνα στην Αλιόνα/Λουντμίλα/(συμπληρώνουμε το όνομα τις αρεσκείας μας). Περιέργως ένα μήνα μετά το τηλέφωνο εξακολουθεί να παραμένει κλειστό.
9. Σπίτι στα αρχικά στάδια της πνευμονίας αφου έχω οδηγήσει με ανοιχτά παράθυρα μέσα στο καταχείμωνο στην άλλη άκρη της πόλης. Το λαγωνικό Κ-9 καραδοκεί.
10. Για μπανάκι με την Αλιόνα & τη Λουντμίλα & τη (συμπληρώνουμε το όνομα τις αρεσκείας μας). Είμαι πολύ γκαυλιάρης
11. Σπίτι με τη γκόμενα μου που με συνόδευε στο strip. Ξεσκιζόμαστε αλλά μου το βγάζει από τη μύτη τον επόμενο μήνα
12. Μέχρι πρότινως στην τράπεζα για νέο δάνειο, τώρα στο συσσίτιο για πρωινό.
13. Στο νοσοκομείο. Τελικά ο τσαμπουκάς με τους πορτιέρηδες ήταν μαλακία ιδέα
14. Στη Ντόλλυ, την καβαλλάω και χάνομαι στο ηλιοβασίλεμα
Έαν κάποια από τις παραπάνω επιλογές δεν σας καλύπτει θα ενδιαφερόμουν ιδιαιτέρως για τις εναλλακτικές
Με κάθε καινούργια δώρο ένα chip (chipita)
2. Σπίτι να τον παίξω και ύπνο, έχουμε και δουλειά αύριο
3. Σπίτι για ύπνο. Μου τον παίξανε ήδη
4. Καταρχήν στο αυτοκίνητο. 4 ώρες μετά ακόμη το ψάχνω
5. Στο ακριβώς δίπλα κωλάδικο
6. Στο ακριβώς δίπλα πατσατζίδικο
7. Σπίτι με το κολλητό ψάχνοντας μανιωδώς cg. Καταλήγουμε σε κασκαντεριλίκι, όπου όταν εν τέλει καταφθάνουν ο κολλητός σαν καλός φίλος που είναι δεν του κάνει καρδιά να με ξυπνήσει και τι να κάνει ο άνθρωπος τις γαμεί και τις δύο. Αποδεικνύεται το γαμήσι της χρονιάς. Φυσικά την επόμενη μέρα ουδείς θυμάται που τις βρήκαμε.
8. Όπου να’ναι και αρχίζω τα τηλέφωνα στην Αλιόνα/Λουντμίλα/(συμπληρώνουμε το όνομα τις αρεσκείας μας). Περιέργως ένα μήνα μετά το τηλέφωνο εξακολουθεί να παραμένει κλειστό.
9. Σπίτι στα αρχικά στάδια της πνευμονίας αφου έχω οδηγήσει με ανοιχτά παράθυρα μέσα στο καταχείμωνο στην άλλη άκρη της πόλης. Το λαγωνικό Κ-9 καραδοκεί.
10. Για μπανάκι με την Αλιόνα & τη Λουντμίλα & τη (συμπληρώνουμε το όνομα τις αρεσκείας μας). Είμαι πολύ γκαυλιάρης
11. Σπίτι με τη γκόμενα μου που με συνόδευε στο strip. Ξεσκιζόμαστε αλλά μου το βγάζει από τη μύτη τον επόμενο μήνα
12. Μέχρι πρότινως στην τράπεζα για νέο δάνειο, τώρα στο συσσίτιο για πρωινό.
13. Στο νοσοκομείο. Τελικά ο τσαμπουκάς με τους πορτιέρηδες ήταν μαλακία ιδέα
14. Στη Ντόλλυ, την καβαλλάω και χάνομαι στο ηλιοβασίλεμα
Έαν κάποια από τις παραπάνω επιλογές δεν σας καλύπτει θα ενδιαφερόμουν ιδιαιτέρως για τις εναλλακτικές
Με κάθε καινούργια δώρο ένα chip (chipita)