You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεσογείων 208 (3ος), Χολαργός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 418
- Εμφανίσεις 101K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.203
- Πόντοι
- 4.365
Πέρασμα τη προηγούμενη βδομάδα από το μπαζατσίδικο και μου έρχεται ως μοναδική διαθέσιμη η Ιλιάνα. Παίδες ένιωσα τον τρόμο να με κυριεύει! Τέτοια ασχήμια χρόνια είχα να δω! Και είχε και το θράσος να μου πετάξει την ατάκα "άσε με να σου ξαλαφρώσω το πορτοφόλι και δεν θα το μετανιώσεις"!!! Εννοείται ότι έγινα Λούης.. Το προτείνω μόνο για όσους θέλουν να κόψουν τα μασατζίδικα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Πέρασμα τη προηγούμενη βδομάδα από το μπαζατσίδικο και μου έρχεται ως μοναδική διαθέσιμη η Ιλιάνα. Παίδες ένιωσα τον τρόμο να με κυριεύει! Τέτοια ασχήμια χρόνια είχα να δω! Και είχε και το θράσος να μου πετάξει την ατάκα "άσε με να σου ξαλαφρώσω το πορτοφόλι και δεν θα το μετανιώσεις"!!! Εννοείται ότι έγινα Λούης.. Το προτείνω μόνο για όσους θέλουν να κόψουν τα μασατζίδικα.
και εσυ ρε φιλε εκει βρηκες να πας για μασάζ?
και μάλιστα με την μισότρελη Ιλιάνα?
ταινια τρόμου..
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.203
- Πόντοι
- 4.365
Δίκιο έχεις, αλλά μου είχε κάτσει βαρύ το cheese και είπα να χωνέψω κάπου κοντά.. Τελικά χώνεψα από το τρέξιμο που έριξα..και εσυ ρε φιλε εκει βρηκες να πας για μασάζ?
και μάλιστα με την μισότρελη Ιλιάνα?
ταινια τρόμου..
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Σήμερα είδα το thread πρώτη φορά. Το κατάστημα το έχω επισκευθεί καμιά δεκαριά φορές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθότι μένω σχετικά κοντά. Έλλη κορυφή - είχε τιμηθεί δεόντως, η καλύτερη πίπα ever - , αλλά δυστυχώς την έκανε...Ηλιάννα τρελή όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, είναι ανάλογα τι έχει πιεί. Εγώ προσωπικά την έχω αφήσει μόνο για και μόνο μια φορά γιατί για παραπάνω δεν είναι. Νικόλ όλη την ώρα μα μου σου του, αλλά πολύ καλό μασάζ. Νάταλι δεν έχω πάρει και για να είμαι ειλικρινής μετά από όσα διάβασα από τους υπόλοιπους παίκτες σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τιμήσω. Παιδιά και προς θεού...ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 και πολλά είναι !!! Να ρίξουμε τις τιμές...
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλυτερα που εκλεισε κατι σαυροειδες ειχε μια φορα που πηγατελικα εκλεισε το μαγαζι?
απο οταν εφυγε η ελλη η ρουφιχτρα το μαγαζι τελειωσε
Και που πήγε? Γνωρίζει κάποιος?
σου επαιρνε deep και σου απαντουσε συγχρονωs?οταν την ρωτησα τοτε (μου επαιρνε deep throad)πρεπει να πανε τωρα 7με 8 μηνες μου ειπε οτι θα παει στην κω στο νησί
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα την επνιξε την κοπελασου επαιρνε deep και σου απαντουσε συγχρονωs?
καπωs ετσι δεν γινεται και στην θαλασσα με τιs βουτιεs και τιs ανασεs οταν βγαινουμε στην επιφανεια?
οταν το εβγαζε μιλουσε οταν το εμπαζε εβγαζε τον σκασμο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K