ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρς κοίτα να δεις θα βγεί ο Παπαδόπουλος σωτήρας της ελλάδος και της Κύπρου σε λίγο.....
Δεν είπα ότι ήταν ο σωτήρας ο Παπαδόπουλος, με παρεξήγησες.
αν και με τη σημερινή κατάσταση, δυστυχώς αυτό παίζεται.
Η 7ετια λόγω αγκυλώσεων του παρελθόντος, είχε πρόβλημα με τους κομουνιστές (αυτό αποδεδειγμένα ήταν λάθος)
και φυσικά τα ξερονήσια και οι εξορίες, οι όποιες (εξορίες) όμως δεν ήταν δική της εφεύρεση γινόταν και από προγενέστερους.
Εγώ κρίνοντας από τις πράξεις και τις μεθοδεύσεις όλων των μεταγενέστερων
διακρίνω μόνο καιροσκοπισμό και "μεθοδεύσεις" που στο σύνολο τους σε έφεραν εδώ.
Πρώτα λοιπόν κρατικοποίησαν άπαντα, και μετά τα γέμισαν με "κοπρίτες" όπως οι ίδιοι λένε.
και ενώ ήξεραν ότι τα λεφτά δεν επαρκούν έπαιρναν δάνεια. (τα έχουμε ξαναπεί)
στις δε επιχορηγήσεις από την τότε Ε.Ο.Κ τα κονδύλια, πήγαιναν στα μπουζούκια και αλλού, με δική τους ανοχή.
και ετσι κατέστρεψαν οτιδήποτε παραγωγικό είχαμε, και κακομάθανε και τον πολίτη στα δανεικά.
ετσι έγινε η χώρα του "κλέψε να πλουτίσεις" και αυτό το μήνυμα πέρασε στον πολίτη γιατί
προγενέστερα αυτό δεν υπήρχε. Και η χούντα δανεικά δεν πήρε, ψάξε λοιπόν το μεγάλο μέρος του
κακομαθημένου "νεοέλληνα" στους μεταγενέστερους και "αγωνιστές του πολυτεχνείου".
"έχει ο θεός λέγανε", τότε βέβαια δεν διαφαινόταν το σημερινό χάλι
γιατί ήταν η αρχή και κανανε τρελό πάρτι.
Μιλάω πάντα χωρίς ιδεολογική προκατάληψη. Πραγματικά τους εχω γραμμένους στο πούτσο μου.
και από τότε εκφράζομαι απολύτως ελεύθερα, γιατί να ξέρεις ότι η προκατάληψη τυφλώνει, και αγκυλώνει το μυαλό.
εγώ δεν ανήκω σε καμιά ιδεολογία (της πούτσας) , ούτε ακούω ωραία λόγια (και δεν τρώω πλέον άχυρο).
βλεπω μόνο γεγονότα και πράξεις μέσα στο χρόνο, και κρίνω.Ττίποτε περισσότερο ή λιγότερο.
Όπως λες και εσύ, "η ιστορία γράφεται από το νικητή"
μόνο που οι νικητές σε πολλές περιπτώσεις (δες το από το ΒΠΠ και μετά) κάνουν τα ίδια και χειρότερα από
τους ηττημένους, αλλά παρουσιάζονται "να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία" όπως π.χ η Αμερική.
και οδηγός είναι τα συμφέροντα και το κέρδος. (εντελώς άσχετο με την ιδεολογία της δημοκρατίας βέβαια)
όποτε ξέχνα τις ιδεολογίες και τις "φιγουράτες" καραμέλες.
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω από κάποιους, είναι ότι αν έπρεπε να ξεσηκωθούμε για την "7ετια" τότε τι θα
πρέπει να γίνει για την "35ετια", απάντησε μου αν θες.
θεωρώ επίσης πραγματικά γελοιο, την ώρα που όλα γύρω σου είναι φερέφωνα και ελεγχόμενα από τη "δημοκρατία"
και να έχει ξεκινήσει η καθολική εξαθλίωση και το ξεπούλημα σου, και η σαπίλα να έχει φτάσει μεχρι το κόκκαλο, να μιλαμε για την "κακιά" 7ετια και να την λέμε χούντα.
και στο ρεζουμέ το δικό μου αν το θες για τον απλό πολίτη, οι μεταγενέστεροι ήταν σε απόλυτο βαθμό χειρότεροι από τους στρατιωτικούς της 7ετιας (δυστυχώς).
αποδείχτηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και τον ίδιων των "ιδεών" τους.
δες τα χωρίς καμιά προκατάληψη και αν διαφωνείς, πες μου που είμαι λάθος.