Νέα

Mercedez SLK-200 2005-2006 απόψεις!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgemits10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgemits10

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ψήνομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο γύρω στο 16000-17000 χιλιάρικα...
να ακούσω απόψεις γενικά για το αμάξι!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Καλοταξιδο!

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1

Λιγο τσιμπημενη ειναι η τιμή, επισης αρχισε να κυκλοφορει η εκδοση με facelift

wave1975

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Για την ακρίβεια, όχι μόνο έχει κυκλοφορήσει facelift, α΄λλά εχει κυκλοφορήσει και το καινούργιο μοντέλο.
Η τιμή του δεν είναι μπερεκέτι. Είναι βασικό ως έκδοση, μοντέλο 6 ετίας.
Προσοχή πολύ τα χιλιόμετρα (δεν πολυπείθομαι ότι είνια κάτι λιγότερο από 100.000) και να δεις εξονυχιστικά την οροφή. Τα  SLK έχουν ένα θέμα με τριξίματα στην οροφή τους. Θέλουν τακτική λίπανση και συντήρηση.
οι ζάντες δεν είανι καθόλου του γούστου μου. Νομίζω είναι  ρεπλικα από  AMG και να το δεις τι είναι. Δεν θυμάμαι να τις έχω δει στανταρντ σε SLK.
Προσωπικά, μπορεί να είναι σούπα το αμάξι, αλλά, πιστεύω είναι καλό όχημα. Οχι όμως στο χρώμα αυτό, γιατί αδικείται...
εάν έχεις 2-3 χλιάρικα παραπα΄νω, θα βρεις με περισσότερα έξτρα και λιγότερα χιλιόμετρα. Και σίγουρα μοντέλο μετά το 2006.
Ελπίζω να σε κατατόπισα...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Και φρόντησε να βγάζεις στην άκρη ένα 500αρικο το μήνα
για αυτα που θα σου βγάλει τα επόμενα 2 χρόνια.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96
Και φρόντησε να βγάζεις στην άκρη ένα 500αρικο το μήνα
για αυτα που θα σου βγάλει τα επόμενα 2 χρόνια.

Ειμαι κάτοχος μια SLK του 1997. Σε 15 χρονια και > 170,000 ΚΜ δεν εχει βγάλει απολύτος τίποτα μηχανικά. Συγκρινόμενο με οτι άλλο αμάξι είχα και έχω εχει το μικρότερο κόστος συντήρισης και τη μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Για την ακριβεια, είναι τέτοια η αξιοπιστία του που εχω αρχίσει να πιστεύω οτι είναι ελατωματικό!
Τα γράφω τωρα αυτα γιατι σήμερα κυκλοφορούν πολλά μοντέλα του 97 και του 98 σε εξευτελιστικές τιμές και ισως αν κάποιος το ρισκάρει του βγεί καλό

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475

Δεν παιρνεις το Φιεστακι μου με 7 χιλιαρικα?
Πιο γρηγορα παει
Και δεν εχει ουτε 15 χιλιαδες χιλιομετρα

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ξαδερφος μου ειχε τετοιο αυτοκινητο  για 2 χρονια περιπου. το ειχε παρει μαρτιο του 2004 και το ειχε εως και το φεβρουαριο του 2006.του ειχε βγει τοτε 36000 ευρω,και το πηρε απο εμπορο που φερνει απο γερμανια.26500 χιλιομετρα ειχε επανω.μαυρο χρωμα ηταν.φοβερη μουνοπαγιδα εκεινη την εποχη το αυτοκινητο.μηχανικα το αυτοκινητο δεν ειχε βγαλει κανενα προβλημα.το ειχα παρει για 10 μερες για να παω διακοπες στην κερκυρα,εκει εβγαλε προβλημα με την οροφη.κατα το κλεισιμο-ανοιγμα η οροφη ετριζε υπερβολικα σε σημειο να νομιζεις οτι θα διαλυθει,και δεν κουμπωνε στο κλεισιμο.πηγαινω στην μερσεντες στην κερκυρα,και μου λεει εκει ενας μαλακας-μηχανικος,οτι και καλα πηρε αμμο απο τις παραλιες ο αξονας που ανεβοκατεβαζει την οροφη,γιαυτο τριζει.πηρε και κατι τηλεφωνα και μου λεει <<φιλαρακο παραγγελνω καινουργιο αξονα,το περναω,και ολα μαζι 1000ευρω και σε 2 μερες εισαι ετοιμος>>.τον γραφω στα αρχιδια μου,συνεχιζω τις διακοπες,το αυτοκινητο το εχω μονιμα ανοικτο.οταν γυρισα πισω,πηγα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων να μου το καθαρισουνε,του λεω του πλυντηριά τι εχει συμβει,και μου λεει θα το κανουμε εδω.βαζει το τσιρακι του,και την εγλυψε ολη την οροφη στην κυριολεξια,μπρος-πισω-δεξια-αριστερα.τελικα οντως ειχε παρει αμμο,απλα ηθελε καλο καθαρισμα.
κατα τα αλλα το αυτοκινητο κανενα προβλημα δεν ειχε βγαλει.απλα θελει προσοχη η οροφη του,και καλο καθαρισμα παντα.
ο ξαδερφος μου το πουλησε σε εναν πιτσιρικα,ο οποιος στουκαρε με ενα τρακτερ (γλυτωσε αυτος)αλλα το αυτοκινητο και ο τρακτερτζης ειναι στον αλλο κοσμο πλεον.
αν και παλιο μοντελο πλεον το συγκεκριμενο αυτοκινητο,συνεχιζει να εχει ακριβα σερβις και ανταλακτικα,κατα τα αλλα ειναι αξιοπιστο πολυ,και για μενα απο τα ωραιοτερα αυτοκινητα που εχει βγαλει η μερσεντες.

vostanis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
1
πανακριβα σερβις για αρχη.
γερμανικο.
οταν σε γαμανε οι γερμανοι το να πας να τους δινεις τα λεφτα σου ειναι βλακεια πιστευω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom