ξαδερφος μου ειχε τετοιο αυτοκινητο για 2 χρονια περιπου. το ειχε παρει μαρτιο του 2004 και το ειχε εως και το φεβρουαριο του 2006.του ειχε βγει τοτε 36000 ευρω,και το πηρε απο εμπορο που φερνει απο γερμανια.26500 χιλιομετρα ειχε επανω.μαυρο χρωμα ηταν.φοβερη μουνοπαγιδα εκεινη την εποχη το αυτοκινητο.μηχανικα το αυτοκινητο δεν ειχε βγαλει κανενα προβλημα.το ειχα παρει για 10 μερες για να παω διακοπες στην κερκυρα,εκει εβγαλε προβλημα με την οροφη.κατα το κλεισιμο-ανοιγμα η οροφη ετριζε υπερβολικα σε σημειο να νομιζεις οτι θα διαλυθει,και δεν κουμπωνε στο κλεισιμο.πηγαινω στην μερσεντες στην κερκυρα,και μου λεει εκει ενας μαλακας-μηχανικος,οτι και καλα πηρε αμμο απο τις παραλιες ο αξονας που ανεβοκατεβαζει την οροφη,γιαυτο τριζει.πηρε και κατι τηλεφωνα και μου λεει <<φιλαρακο παραγγελνω καινουργιο αξονα,το περναω,και ολα μαζι 1000ευρω και σε 2 μερες εισαι ετοιμος>>.τον γραφω στα αρχιδια μου,συνεχιζω τις διακοπες,το αυτοκινητο το εχω μονιμα ανοικτο.οταν γυρισα πισω,πηγα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων να μου το καθαρισουνε,του λεω του πλυντηριά τι εχει συμβει,και μου λεει θα το κανουμε εδω.βαζει το τσιρακι του,και την εγλυψε ολη την οροφη στην κυριολεξια,μπρος-πισω-δεξια-αριστερα.τελικα οντως ειχε παρει αμμο,απλα ηθελε καλο καθαρισμα.
κατα τα αλλα το αυτοκινητο κανενα προβλημα δεν ειχε βγαλει.απλα θελει προσοχη η οροφη του,και καλο καθαρισμα παντα.
ο ξαδερφος μου το πουλησε σε εναν πιτσιρικα,ο οποιος στουκαρε με ενα τρακτερ (γλυτωσε αυτος)αλλα το αυτοκινητο και ο τρακτερτζης ειναι στον αλλο κοσμο πλεον.
αν και παλιο μοντελο πλεον το συγκεκριμενο αυτοκινητο,συνεχιζει να εχει ακριβα σερβις και ανταλακτικα,κατα τα αλλα ειναι αξιοπιστο πολυ,και για μενα απο τα ωραιοτερα αυτοκινητα που εχει βγαλει η μερσεντες.