Νέα

Mercedes CLK200 βλαβη - βοηθεια!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα txar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
ΓΜΤ.! Ξερω ατομο με mercedes Slk, κατεβαινε 2 φορες αθηνα-σαλονικα το μηνα, εβγαζε το φις απο καποιον αισθητηρα πανω απο την μηχανη.?? σασμαν.?? δεν ξερω που, που μετρουσε τα χιλιομετρα με αποτελεσμα να μην γραφει χιλιομετρα το αμαξι...το πουλησε μετα για καινουριο...

2 φορές το μήνα Αθήνα Θεσσαλονίκη και πίσω δεν είναι τρομερή χρήση.Αν το έκανε κάθε εβδομάδα θα ήταν υπερβολικά.Άλλωστε τα χιλιόμετρα είναι ένας παράγοντας που κοιτάς πριν αγοράσεις όχημα.Και ίσως δεν είναι και ο καθοριστικός.Έχω δει αμάξι με 9000χλμ πραγματικά,να έχει αλλάξει στον πρώτο μήνα ψυγείο,και μετά δίσκο συμπλέκτη.Το είχε μια κυρία,δεν ήξερε που πάνε τα 4 από οδήγηση και το είχε διαλύσει.

Επισκέπτης
ρε έχεις rs4 και τις προάλλες έψαχνες κάποιον να μεταναστεύσετε μαζί και να συγκατοικήσετε για να μοιραστείτε τα έξοδα;

Μοντέλο 2008 , το πήρα μτχ εν μέσω κρίσης!
Έδωσα ένα TTS που είχα και 10.000€ .
Δεν μπορείς να πεις ότι το πλήρωσα ακριβά.

Άλλο αν τώρα , δεν πουλιέται ούτε για στόχος σκοποβολής.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
2 φορές το μήνα Αθήνα Θεσσαλονίκη και πίσω δεν είναι τρομερή χρήση.Αν το έκανε κάθε εβδομάδα θα ήταν υπερβολικά.Άλλωστε τα χιλιόμετρα είναι ένας παράγοντας που κοιτάς πριν αγοράσεις όχημα.Και ίσως δεν είναι και ο καθοριστικός.Έχω δει αμάξι με 9000χλμ πραγματικά,να έχει αλλάξει στον πρώτο μήνα ψυγείο,και μετά δίσκο συμπλέκτη.Το είχε μια κυρία,δεν ήξερε που πάνε τα 4 από οδήγηση και το είχε διαλύσει.

2.000 χλμ το μήνα μόνο για αυτό δεν είναι και λίγα... εξαρτάται και για πόσο καιρό το έκανε...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μα δεν είναι μόνο η τιμή αγοράς. Ένα RS4 έχει και έξοδα πρωτίστως σε βενζίνη και κατόπιν σε σέρβις κλπ  :think:

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36

Αν και ειμαι τζαπαν, ομολογω πως και τα δυο οχηματα που ειχες και που εχεις ειναι πολυ καλα  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα δεν είναι μόνο η τιμή αγοράς. Ένα RS4 έχει και έξοδα πρωτίστως σε βενζίνη και κατόπιν σε σέρβις κλπ  :think:

σιγά μην έχει ο φιδές rs4... ενα γκολφάκι του 92 έχει και έβαλε έναν συνεργειατζή πελάτη του να το μαζεψει σε ανταλαγμα για μια μασέλα που του εφτιαξε..

ετσι περηφανευοταν τουλάχιστον..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μα δεν είναι μόνο η τιμή αγοράς. Ένα RS4 έχει και έξοδα πρωτίστως σε βενζίνη και κατόπιν σε σέρβις κλπ  :think:

Aμα δεν εχει ρε τυπε κι ο λακης να βαλει βενζινη στο αμαξι
οι υπολοιποι πρεπει να αυτοκτονησουμε....

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Έκανα την εξής άκρως ενδιαφέρουσα παρατήρηση την οποία θέλω να μοιραστώ με το φιλομαθές κοινό:
-Τα μέλη του σαιτ κατα τεκμήριο δεν είναι καθόλου καλοί ψεύτες, το παρατηρώ χρόνια
-Τα μέλη του σαιτ κατά τεκμήριο δεν είναι καθόλου επιτυχημένοι με τις γυναίκες
Άρα δείχνει να υπάρχει μια άμεση σχέση της επιτυχίας στις γυναίκες και της ικανότητας να λες ψέματα.
Ενδιαφέρον.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Έκανα την εξής άκρως ενδιαφέρουσα παρατήρηση την οποία θέλω να μοιραστώ με το φιλομαθές κοινό:
-Τα μέλη του σαιτ κατα τεκμήριο δεν είναι καθόλου καλοί ψεύτες, το παρατηρώ χρόνια
Άρα δείχνει να υπάρχει μια άμεση σχέση της επιτυχίας στις γυναίκες και της ικανότητας να λες ψέματα.
Ενδιαφέρον.

και αυτό το είδες σε αυτό το θέμα;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ενδιαφέρον.

Ποιος ειναι ο πιο δυνατος ψευτης εδω μεσα λες? :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
και αυτό το είδες σε αυτό το θέμα;

και εδώ

Ποιος ειναι ο πιο δυνατος ψευτης εδω μεσα λες? :grin:

Ο μεγαλύτερος ή ο πιο δυνατός. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι ψεύτες. Από τους μεγαλύτερους ο δευτεραθλητής.
Ο δυνατότερος δεν ξέρω προφανώς. Αφού ε΄ιναι τόσο καλός θα περνάει πολλά ψέματα χωρίς να τα καταλαβαίνουμε.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ενδιαφέρον.

Ξέρεις πολλούς να  :zfuck: με το σταυρό στο χέρι; Άμα δεν πουλάς φούμαρα δε σπρώχνεις  :grin: Αφού θέλουν να ζήσουν το παραμύθι, το λένε και οι ίδιες  :2funny:

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και εδώ

Ο μεγαλύτερος ή ο πιο δυνατός. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι ψεύτες. Από τους μεγαλύτερους ο δευτεραθλητής.
Ο δυνατότερος δεν ξέρω προφανώς. Αφού ε΄ιναι τόσο καλός θα περνάει πολλά ψέματα χωρίς να τα καταλαβαίνουμε.

ποιον εννοεις φιλε μου?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ξέρεις πολλούς να  :zfuck: με το σταυρό στο χέρι; Άμα δεν πουλάς φούμαρα δε σπρώχνεις  :grin: Αφού θέλουν να ζήσουν το παραμύθι, το λένε και οι ίδιες  :2funny:

Δεν είναι θέμα αν λες ψέματα για να γαμήσεις ή όχι, είναι κάτι βαθύτερο. Ο καλός ψεύτης είναι συνέχεια σε εγρήγορση στο ψέμα, είναι τρόπος ζωής, χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου, πως το λένε;
Ας πούμε ο καλός ο ψεύτης, ο πραγματικά καλός, λέει συνέχεια μικρά ψέματα για να είναι σε φόρμα και σε κάνει να ζεις και σε μια εναλλακτική πραγματικότητα όταν τον κάνεις πολύ παρέα, δηλαδή είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας πως το λένε. Είναι σα να σου λέει ψέματα ακόμα και όταν δε σου λέει, και είναι ταλέντο δε δουλεύεται πολύ.
Όπως και οι γυναίκες. 90% ταλέντο.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ΓΜΤ.! Ξερω ατομο με mercedes Slk, κατεβαινε 2 φορες αθηνα-σαλονικα το μηνα, εβγαζε το φις απο καποιον αισθητηρα πανω απο την μηχανη.?? σασμαν.?? δεν ξερω που, που μετρουσε τα χιλιομετρα με αποτελεσμα να μην γραφει χιλιομετρα το αμαξι...το πουλησε μετα για καινουριο...
και δεν έβγαλε βλάβη;;
αλλά με 50 ευρώ σου μηδενίζουν ή στο ρυθμίζουν όσο γουστάρεις ποιος ο λόγος να παίζεις με καλώδια;

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16

και πως το δικαιολογείς στην εφορία αφού έκλεισες το οδοντιατρείο;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

O πιο δυνατος ειναι πραγματι αυτος που δεν παιρνεις χαμπαρι.
Τους εχει πεισει ολους πως λεει αληθεια :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ας πω μερικά ακόμα σήμερα.

Όσο πιο καλός ψεύτης είσαι τόσο πιο καλός είσαι στο να ανακαλύπτεις το ψέμα και αντίστροφα. ΝΟΜΟΣ!

Οι στριπτιτζούδες είναι καλές στο ψέμα. Είναι απαραίτητο στοιχείο του επαγγέλματος.

Οι θαμώνες είναι πολύ κακοί στο ψέμα, την πατάνε συνέχεια και εξακολουθούν να την πατάνε, για αυτό πάνε. Εδώ υπάρχουν βέβαια πολλοί θαμώνες....

btw Η καλύτερη κατηγορία ψευτών που ξέρω είναι οι επαγγελματίες χαρτοπαίκτες. Δεν είμαι σε αυτό το επίπεδο, αλλά είμαι αρκετά καλύτερος από τη μέση στριπτιτζού.

Επισκέπτης
σιγά μην έχει ο φιδές rs4... ενα γκολφάκι του 92 έχει και έβαλε έναν συνεργειατζή πελάτη του να το μαζεψει σε ανταλαγμα για μια μασέλα που του εφτιαξε..

ετσι περηφανευοταν τουλάχιστον..

ψάξε καλύτερα ρε μαλάκα ......
έχει αρχίσει η άνοια ;;;;

Επισκέπτης
και πως το δικαιολογείς στην εφορία αφού έκλεισες το οδοντιατρείο;

Τυπικά δεν έχω κλείσει κάτι.
Έχω εισοδήματα από ενοίκια και τη φορολογία για το τεκμαρτό των ιχ την πληρώνω έτσι κι αλλιώς. Μέχρι πέρσι τουλάχιστον , φέτος βλέπουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom