Νέα

Mercedes CLK200 βλαβη - βοηθεια!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα txar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα. Εχω το clk200(w209) - μοντελο 2003 και πριν λιγες μερες καηκε το καντραν :new_shocked:.
Δλδ νεκρωσαν τα παντα(στροφομετρο,κοντερ, θερμοκρασια κινητηρα, φωτισμος, κλπ  :tickedoff:).
Οποτε ειμαι ειτε για καινουριο(κοστος 1200ε  :headbang:) απο την αντιπροσωπεια ειτε για μεταχει (κοστος αγνωστο για την ωρα). Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αν βαλω μεταχει θα φαινονται τα km του παλιου καντραν και οτι για να επαναφερω τις προηγουμενες ενδειξεις του
αυτοκινητου, πρεπει να κανω αναπρογραμματισμο του εγκεφαλου, κατι που θα κοστισει κανα 350ε. Δεν ξερω, αλλα εμενα αυτο μου φαινεται μεγαλη  :jerking:. Δλδ, αμα ηταν ετσι, αλλαζοντας ενα καντραν στα ιχ, θα γυριζαμε πισω τα χιλιομετρα :2funny: και δεν θα τρεχε και τπτ.
Τεσπα, αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.

txar1982, εχω ενα C230 ιδιας ηλικιας. Προσφατα ειχα καποια θεματα (ασχετα με το δικο σου), και ο μηχανικος μου μου ειπε τα εξης: επειδη ολα τα mercedes εχουν παρα πολλα ηλεκτρονικα το καλυτερο ειναι να τα πηγαινεις στην αντιπροσωπεια, να βαζεις γνησια ανταλλακτικα και να τα προγραμματιζουν. αυτο με τον αναπρογραμματισμο του εγκαφαλου ισχυει. αν δεν το κανεις μπορει να σου πεταει διαφορα μηνυματα στο ταμπλω. γνωμη μου ειναι να κανεις την εργασια σωστα γιατι ενδεχομενως προσπαθωντας να γλιτωσεις κοστος να αναγκαστεις στο τελος να πληρωσεις παραπανω. μπορει βεβαια και να σου βγει...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πες τα ρε μεγάλε,με τα μπουρδέλα που πάνε και αγοράζουνε....γερμανικές μαλακίες !!!....αλλά δεν πειράζει,άσε να μαθαίνουνε,τουλάχιστον μήπως βάλουν μυαλό...
Φίλε που έπαθες τη ζημιά,μην πάρεις στραβά την παρατήρησή μου,απλά σκέψου μήπως έχεις πέσει κι εσύ στην παγίδα......
Γαμώ τη γερμανία και τα μπουρδέλα που βγάζει...2014 κι ακόμα bmw,audi,mercedes κτλ...γαμιούνται....αλλά έχουν ωραία σαλόνια...αααα να το πούμε αυτό !!!  και θερμαινόμενα καθίσματα...
Και οχι μονο αυτο αγαπητε!Δινεις ενα σκασμο λεφτα και σου δινουν 1 χρονο εγγυηση!Μετα σου λενε αντε και γαμησου!
Και η μερσεντες σου δινει το mobilo life,30 χρονια ξεγνοιαστης οδηγησης που τι σημαινει αυτο???
Αμα μεινεις θα ρθουν να σε μαζεψουν!!!
Πληρωνε μαλακα την πανακριβη παπαρια!

OP
OP
txar

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καει το καντραν κατι αλλο παιζει ,αν εισαι αθηνα πες να σου στειλω με πμ τηλεφωνο να πας στην καλλιθεα να στο φτιαξουν με μικρο κοστος

εχεις πμ

Επισκέπτης
Στην οικογένεια όσες φορές είχαμε ευρωπαϊκά αμάξια, όλο προβλήματα ήταν. Από τότε που πήραμε εγώ Τογιοτα και ο πατέρας μου Χόντα
Χόντα (Ελλάς) , είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Και η χειρότερη εταιρεία που μπορεί να υπάρξει.
Και το Ελληνικό Δημόσιο να την είχε, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Το δε κόστος ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο προφυλακτήρας ενός civic type-r κοστίζει παραπάνω από το δικό μου audi rs4.
Εξυπηρέτηση ;;;;;;;;;;;
Γαμιούνται.

Αρχές Δεκεμβρίου, έχουν ξεκινήσει ... απογραφή και πρέπει να πας μετά τις 10/1.
Πρέπει να το ξέρεις , να μην το τρακάρεις από 20/11 - 10/1 ......
Άσε που είναι η μοναδική αντιπροσωπεία ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
που έχει δώσει τα ανταλλακτικά σε ... ΤΡΙΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .......
οι ιδιοι δεν έχουν !!!!!!!!!!

κόστος ;;;;;;
συγκρινεται με jaguar/bentley ........

όχι να μιλάμε για χόντα στην ελλαδα και σαρακάκη .........
αν δεν του έπαιρναν τη βόλβο , θα την είχε θαμμένη ..........

OP
OP
txar

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Παιδες στανταρ εχει καψει καντραν γιατι ο μαστορας το βαλε στο βολτομετρο και η φισα του τραβαγε κανονικα
Ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και το Ελληνικό Δημόσιο να την είχε, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Εξυπηρέτηση ;;;;;;;;;;;

Γαμιούνται.

κόστος ;;;;;;

ποιό αουντι ρε παπάρα???? εσύ δεν μας ειπες ότι είχες ενα γκολφάκι του 90 που καποιος σου το "εφτιαξε" σε αντάλαγμα που του εφτιαξες μασελα?

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ρε έχεις rs4 και τις προάλλες έψαχνες κάποιον να μεταναστεύσετε μαζί και να συγκατοικήσετε για να μοιραστείτε τα έξοδα;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
O σαρακακης ειναι χειροτερος κι απο δημοσια υπηρεσια  :jerking:
πας και βλέπεις κατι μουρες λες κι εισαι στην εφορια...
μονο στις μοτοσυκλετες ειναι λιγο πιο εξυπηρετικά τα παιδια..

φυσικο ειναι βεβαια γιατι κονομησε μια ζωη συναλλασομενος με το δημοσιο...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Εξυπηρέτηση ;;;;;;;;;;;
Γαμιούνται.

κόστος ;;;;;;

Μόλις εξέθεσες τους λόγους για τους οποίους δεν πήρα S2000

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
πανεύκολα αλλάζουνε μέχρι και διαφήμιση στην τηλεόραση υπάρχει με εναν κοντερα
Υπάρχει ασφαλής τρόπος να μάθεις τα πραγματικά περίπου χιλιόμετρα ενός αυτοκινήτου?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πιθανόν να υπάρχει τρόπος να δεις αν κάποιος έχει πειράξει τα χιλιόμετρα...
σε κάποιες μάρκες, όχι σε όλες...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εσείς που γράφεται για "κατέβασμα" χιλιομέτρων,τα αμάξια σας τα έχετε περάσει από ΚΤΕΟ;Στα έντυπα γράφουν και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει μέχρι την ημέρα που περνάει από το ΚΤΕΟ.Όταν πάτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αμάξι  ζητήστε τα 2 τελευταία ΚΤΕΟ και κάντε σύγκριση.Μια φυσιολογική χρήση είναι να έχει 10-15000χλμ ανά έτος.Και δικαιολογίες του τύπου "με τη βενζίνη στα ύψη δεν κάνω χλμ" μην τη λάβετε υπόψη,εκτός αν έχει καταθέσει κάποια χρονιά πινακίδες.Πάντως και η ακινητοποίηση ενός αυτοκινήτου δεν κάνει καλό.Πρέπει να κάνει κάποια χιλιόμετρα για να λειτουργεί ο κινητήρας,να λιπαίνονται τα κινητά μέρη κλπ.Βέβαια μπορεί κάποιος μια χρονιά ανάμεσα στα ΚΤΕΟ να κανει το γύρο της Ευρώπης και να κατεβάσει τα χλμ στις +10.000χλμ από το ΚΤΕΟ.Αλλά πόσοι Έλληνες κάνουν τέτοιους γύρους;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.846
Πόντοι
11.585
Τυπε πως? Με ενδιαφερει κυριως για BMW...

Πας σε αντιπρωσοποια, να εχεις και τα δυο κλειδια του αυτοκινητου, εκει μεσα, στα κλειδια καταγραφονται ΚΑΙ τα χιλιομετρα του αυτοκινητου, επισης ποτε πηρε μπροστα το αυτοκινητο για τελευταια φορα, αν εχει μονο ενα, υπαρχει θεμα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.846
Πόντοι
11.585
Εσείς που γράφεται για "κατέβασμα" χιλιομέτρων,τα αμάξια σας τα έχετε περάσει από ΚΤΕΟ;Στα έντυπα γράφουν και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει μέχρι την ημέρα που περνάει από το ΚΤΕΟ.Όταν πάτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αμάξι  ζητήστε τα 2 τελευταία ΚΤΕΟ και κάντε σύγκριση.Μια φυσιολογική χρήση είναι να έχει 10-15000χλμ ανά έτος.Και δικαιολογίες του τύπου "με τη βενζίνη στα ύψη δεν κάνω χλμ" μην τη λάβετε υπόψη,εκτός αν έχει καταθέσει κάποια χρονιά πινακίδες.Πάντως και η ακινητοποίηση ενός αυτοκινήτου δεν κάνει καλό.Πρέπει να κάνει κάποια χιλιόμετρα για να λειτουργεί ο κινητήρας,να λιπαίνονται τα κινητά μέρη κλπ.Βέβαια μπορεί κάποιος μια χρονιά ανάμεσα στα ΚΤΕΟ να κανει το γύρο της Ευρώπης και να κατεβάσει τα χλμ στις +10.000χλμ από το ΚΤΕΟ.Αλλά πόσοι Έλληνες κάνουν τέτοιους γύρους;

ΓΜΤ.! Ξερω ατομο με mercedes Slk, κατεβαινε 2 φορες αθηνα-σαλονικα το μηνα, εβγαζε το φις απο καποιον αισθητηρα πανω απο την μηχανη.?? σασμαν.?? δεν ξερω που, που μετρουσε τα χιλιομετρα με αποτελεσμα να μην γραφει χιλιομετρα το αμαξι...το πουλησε μετα για καινουριο...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τυπε πως? Με ενδιαφερει κυριως για BMW...

για ΒΜW δεν ξέρω πως και αν γίνεται, να ξέρεις όμως πως στα BMW που δεν έχουν κλειδί αλλά την κάρτα για να πάρει μπρος το αμάξι αποθηκεύονται διάφορες πληροφορίες από τον εγκέφαλο του αμαξιού
πιθανόν αν πειράξει κάποιος τα χλμ του αυτοκινήτου να τον προδώσει αυτή η λεπτομέρεια

αυτό που μου είχαν πει πάντως στην opel ήταν πως μπορούν να ανιχνεύσουν αν έχει πειραχτεί κάποια πληροφορία στον εγκέφαλο...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Εξυπηρέτηση ;;;;;;;;;;;
Γαμιούνται.

κόστος ;;;;;;

Καλά η Χόντα το έχει @@ τελείως με τις τιμές των ανταλακτικών. Αλλά προσωπικά και από την Toyota έχω κάποια ψιλοπαράπονα (σαν τοπική αντιπροσωπεία πάντα - όχι σαν μάρκα). Δεν μου έδωσαν αμάξι αντικατάστασης ενώ μου το είχαν κρατήσει στο συνεργείο για 5 μέρες, με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει. Δυστυχώς οι Έλληνες αντιπρόσωποι ξεφτιλίζουν καλές μάρκες με την μαλακία που τους χτυπάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom