Pierrot Lunaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστες καλησπερα. Εχω το clk200(w209) - μοντελο 2003 και πριν λιγες μερες καηκε το καντραν .
Δλδ νεκρωσαν τα παντα(στροφομετρο,κοντερ, θερμοκρασια κινητηρα, φωτισμος, κλπ ).
Οποτε ειμαι ειτε για καινουριο(κοστος 1200ε ) απο την αντιπροσωπεια ειτε για μεταχει (κοστος αγνωστο για την ωρα). Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αν βαλω μεταχει θα φαινονται τα km του παλιου καντραν και οτι για να επαναφερω τις προηγουμενες ενδειξεις του
αυτοκινητου, πρεπει να κανω αναπρογραμματισμο του εγκεφαλου, κατι που θα κοστισει κανα 350ε. Δεν ξερω, αλλα εμενα αυτο μου φαινεται μεγαλη . Δλδ, αμα ηταν ετσι, αλλαζοντας ενα καντραν στα ιχ, θα γυριζαμε πισω τα χιλιομετρα και δεν θα τρεχε και τπτ.
Τεσπα, αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.
txar1982, εχω ενα C230 ιδιας ηλικιας. Προσφατα ειχα καποια θεματα (ασχετα με το δικο σου), και ο μηχανικος μου μου ειπε τα εξης: επειδη ολα τα mercedes εχουν παρα πολλα ηλεκτρονικα το καλυτερο ειναι να τα πηγαινεις στην αντιπροσωπεια, να βαζεις γνησια ανταλλακτικα και να τα προγραμματιζουν. αυτο με τον αναπρογραμματισμο του εγκαφαλου ισχυει. αν δεν το κανεις μπορει να σου πεταει διαφορα μηνυματα στο ταμπλω. γνωμη μου ειναι να κανεις την εργασια σωστα γιατι ενδεχομενως προσπαθωντας να γλιτωσεις κοστος να αναγκαστεις στο τελος να πληρωσεις παραπανω. μπορει βεβαια και να σου βγει...