Νέα

Mercedes CLK200 βλαβη - βοηθεια!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα txar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλησπερα. Εχω το clk200(w209) - μοντελο 2003 και πριν λιγες μερες καηκε το καντραν :new_shocked:.
Δλδ νεκρωσαν τα παντα(στροφομετρο,κοντερ, θερμοκρασια κινητηρα, φωτισμος, κλπ  :tickedoff:).
Οποτε ειμαι ειτε για καινουριο(κοστος 1200ε  :headbang:) απο την αντιπροσωπεια ειτε για μεταχει (κοστος αγνωστο για την ωρα). Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αν βαλω μεταχει θα φαινονται τα km του παλιου καντραν και οτι για να επαναφερω τις προηγουμενες ενδειξεις του
αυτοκινητου, πρεπει να κανω αναπρογραμματισμο του εγκεφαλου, κατι που θα κοστισει κανα 350ε. Δεν ξερω, αλλα εμενα αυτο μου φαινεται μεγαλη  :jerking:. Δλδ, αμα ηταν ετσι, αλλαζοντας ενα καντραν στα ιχ, θα γυριζαμε πισω τα χιλιομετρα :2funny: και δεν θα τρεχε και τπτ.
Τεσπα, αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.
Τραβα στη φρατζη και θα βρεις οτι θες.και πετα το το μπουρδελο...γερμανικες παπαριες...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Μήπως να τσεκάρει ο τύπος αν έχει φύγει καμία φισα η έχει καεί καμία ασφάλεια και του ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα?.. :rolleyes:
Παρεμπιπτόντως τα χιλιόμετρα αλλάζουν τόσο εύκολα στα σύγχρονα αυτοκίνητα? :think:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Έχω και φίλο που ο πατέρας του έχει δικό του άνθρωπο στη Γερμανία. Μέσω αυτού αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Golf IV και έχει βαρεθεί να προσθέτει λάδια  :headbang:

χι χι χι

καλα να πάθει που ήθελε γερμανικό για να πουλάει μούρη! (πουλμουρίστας)
ενημερωτικά σας λέγω πως τα κορεάτικα δεν καίνε λάδια

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
.. :rolleyes:
Παρεμπιπτόντως τα χιλιόμετρα αλλάζουν τόσο εύκολα στα σύγχρονα αυτοκίνητα? :think:

πανεύκολα αλλάζουνε μέχρι και διαφήμιση στην τηλεόραση υπάρχει με εναν κοντερα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
και ποιος σου πε ρε τυπε οτι δε μπορουμε να το κουμανταρουμε,
απλα κοιταμε να μη πιαστουμε  :jerking:...
Τεσπα απο καποιους  που ρωτησα το μεταχει παιζει μαλλον στα 150-500ε, απο τρακαρισμενο
Τα περαστηκα δεν ειναι τπτ το δυσκολο(τοδα πως το εβγαλε ο μαστορας)
Καλα για μαμησιο δεν το συζητω, πληρωνεις τη φιρμα
Επαρχια ειμαι

Η αλαγη ευκολη θα ειναι αλλα το ποιο πιθανο ειναι οτι δεν θα δουλεψει, θελει σεταρησμα/κωδηκοποιηση κατι τετοιο, δηλ να τεροιαξει με το αμαξι, τα ποιο πολλα καινουρια αμαξια, εχουν και το ιμμομπιλαιζερ ενσωμετομενο μεσα στο καντραν και περιπλεκετε η κατασταση, γραψου στο μερσεντες κλαμπ, και ρωτα εκει, θα σου πουν ακριβως τι και πως να πραξεις, παντως φυγε απο την αντιπρωσοποια οσο ποιο γρηγορα μπορεις.

OP
OP
txar

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Τραβα στη φρατζη και θα βρεις οτι θες.και πετα το το μπουρδελο...γερμανικες παπαριες...

φιλε μαζι σου...μονο που χει χασει το 50-60% σε αξια...οποτε αστο να καθεται για την ωρα

Επισκέπτης
Έχω και φίλο που ο πατέρας του έχει δικό του άνθρωπο στη Γερμανία. Μέσω αυτού αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Golf IV και έχει βαρεθεί να προσθέτει λάδια  :headbang:

Μεγάλε, έχεις ακούσει ότι όλα τα τουρμπάτα καίνε λάδι ;;;;;

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Το ίδιο αυτοκίνητο είχε πάρει ο πατέρας μου (clk200 μοντέλο του 03) καλό αλλά όχι αυτό που θα περίμενα για τα χρήματα του. Χάλασε η ένδειξη της θερμοκρασίας (το 2007) και για να διορθωθεί ήθελε αλλαγή όλος ο πίνακας  :new_shocked: . Το είχα πάει εγώ στην αντιπροσωπεία και το άλλαξαν αυτοί, αρκετά χρήματα αλλά δεν θυμάμαι το ποσό. Μετά από δυο χρόνια (2009) ο μισός πίνακας οργάνων δεν λειτουργούσε ξανά  :headbang:

Η καλύτερη επιλογή νομίζω πως είναι ένας καλός κοντεράς. Καλύτερη ή ίδια δουλειά στη χειρότερη από την αντιπροσωπία και με υποπολλαπλάσιο κόστος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
παντως ειναι αξιο αποριας πως οι χρεωκοπημενοι ελληνες οδηγουν ακομα μερτσεντα...εστω και καθε σαββατο ενω πανε στον βερτη και τον κιαμο

με τετοια τελη και κριση....

υπαρχει λιπακι ε;;;;;;

θα σας ξεκοκαλισουν χρατσα χρουτσα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δυστυχως τα πιο ακριβά αυτοκίνητα βγάζουν κάτι μαλακισμένες βλάβες...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
παντως ειναι αξιο αποριας πως οι χρεωκοπημενοι ελληνες οδηγουν ακομα μερτσεντα...εστω και καθε σαββατο ενω πανε στον βερτη και τον κιαμο

με τετοια τελη και κριση....

Ποια τέλη; Νομίζεις μόνο ο Λιάπης κυκλοφορεί με πλαστές πινάκιδες;

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

Πες τα ρε μεγάλε,με τα μπουρδέλα που πάνε και αγοράζουνε....γερμανικές μαλακίες !!!....αλλά δεν πειράζει,άσε να μαθαίνουνε,τουλάχιστον μήπως βάλουν μυαλό...
Φίλε που έπαθες τη ζημιά,μην πάρεις στραβά την παρατήρησή μου,απλά σκέψου μήπως έχεις πέσει κι εσύ στην παγίδα......
Γαμώ τη γερμανία και τα μπουρδέλα που βγάζει...2014 κι ακόμα bmw,audi,mercedes κτλ...γαμιούνται....αλλά έχουν ωραία σαλόνια...αααα να το πούμε αυτό !!!  και θερμαινόμενα καθίσματα...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παρε ενα Audi να ηρεμησεις.....!

stamatis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα. Εχω το clk200(w209) - μοντελο 2003 και πριν λιγες μερες καηκε το καντραν :new_shocked:.
Δλδ νεκρωσαν τα παντα(στροφομετρο,κοντερ, θερμοκρασια κινητηρα, φωτισμος, κλπ  :tickedoff:).
Οποτε ειμαι ειτε για καινουριο(κοστος 1200ε  :headbang:) απο την αντιπροσωπεια ειτε για μεταχει (κοστος αγνωστο για την ωρα). Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αν βαλω μεταχει θα φαινονται τα km του παλιου καντραν και οτι για να επαναφερω τις προηγουμενες ενδειξεις του
αυτοκινητου, πρεπει να κανω αναπρογραμματισμο του εγκεφαλου, κατι που θα κοστισει κανα 350ε. Δεν ξερω, αλλα εμενα αυτο μου φαινεται μεγαλη  :jerking:. Δλδ, αμα ηταν ετσι, αλλαζοντας ενα καντραν στα ιχ, θα γυριζαμε πισω τα χιλιομετρα :2funny: και δεν θα τρεχε και τπτ.
Τεσπα, αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.

δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καει το καντραν κατι αλλο παιζει ,αν εισαι αθηνα πες να σου στειλω με πμ τηλεφωνο να πας στην καλλιθεα να στο φτιαξουν με μικρο κοστος

Beverlys

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
1
αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.

Ρε τύποι ξεκινήσαμε να φτιάξουμε αυτό το ρημάδι στις 9,η ώρα έχει πάει 4 το ξημέρωμα και ακόμη τίποτα.
Σας είπα από την αρχή να το πάμε στην Ανακύκλωση να ησυχάσουμε...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χι χι χι

καλα να πάθει που ήθελε γερμανικό για να πουλάει μούρη! (πουλμουρίστας)
ενημερωτικά σας λέγω πως τα κορεάτικα δεν καίνε λάδια

Ο συγκεκριμένος δεν το πήρε από Γερμανία για μούρη, αλλά επειδή πίστευε ότι είναι εγγύηση να πάρεις αμάξι από κει :)Αλλά την πάτησε... Κορεάτικα/Ιαπωνικά δεν καίνε σταγόνα λάδι.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πες τα ρε μεγάλε,με τα μπουρδέλα που πάνε και αγοράζουνε....γερμανικές μαλακίες !!!....αλλά δεν πειράζει,άσε να μαθαίνουνε,τουλάχιστον μήπως βάλουν μυαλό...
Φίλε που έπαθες τη ζημιά,μην πάρεις στραβά την παρατήρησή μου,απλά σκέψου μήπως έχεις πέσει κι εσύ στην παγίδα......
Γαμώ τη γερμανία και τα μπουρδέλα που βγάζει...2014 κι ακόμα bmw,audi,mercedes κτλ...γαμιούνται....αλλά έχουν ωραία σαλόνια...αααα να το πούμε αυτό !!!  και θερμαινόμενα καθίσματα...

Στην οικογένεια όσες φορές είχαμε ευρωπαϊκά αμάξια, όλο προβλήματα ήταν. Από τότε που πήραμε εγώ Τογιοτα και ο πατέρας μου Χόντα, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα! Χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσει ο φίλος με τη Μερσεντες, όλο βρίζουμε τους Γερμανούς αλλά γεμισαμε γερμανικά αμάξια. Και οτι του είπα να πάρει Ιάπωνα δεν το πα ειρωνικά. Ας πάρει ένα στην κατηγορία της CLK  ;) ΜΗΝ υποστηρίζετε γερμανούς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom