Τραβα στη φρατζη και θα βρεις οτι θες.και πετα το το μπουρδελο...γερμανικες παπαριες...Συναγωνιστες καλησπερα. Εχω το clk200(w209) - μοντελο 2003 και πριν λιγες μερες καηκε το καντραν .
Δλδ νεκρωσαν τα παντα(στροφομετρο,κοντερ, θερμοκρασια κινητηρα, φωτισμος, κλπ ).
Οποτε ειμαι ειτε για καινουριο(κοστος 1200ε ) απο την αντιπροσωπεια ειτε για μεταχει (κοστος αγνωστο για την ωρα). Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αν βαλω μεταχει θα φαινονται τα km του παλιου καντραν και οτι για να επαναφερω τις προηγουμενες ενδειξεις του
αυτοκινητου, πρεπει να κανω αναπρογραμματισμο του εγκεφαλου, κατι που θα κοστισει κανα 350ε. Δεν ξερω, αλλα εμενα αυτο μου φαινεται μεγαλη . Δλδ, αμα ηταν ετσι, αλλαζοντας ενα καντραν στα ιχ, θα γυριζαμε πισω τα χιλιομετρα και δεν θα τρεχε και τπτ.
Τεσπα, αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mercedes CLK200 βλαβη - βοηθεια!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα txar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Έχω και φίλο που ο πατέρας του έχει δικό του άνθρωπο στη Γερμανία. Μέσω αυτού αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Golf IV και έχει βαρεθεί να προσθέτει λάδια
χι χι χι
καλα να πάθει που ήθελε γερμανικό για να πουλάει μούρη! (πουλμουρίστας)
ενημερωτικά σας λέγω πως τα κορεάτικα δεν καίνε λάδια
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
..
Παρεμπιπτόντως τα χιλιόμετρα αλλάζουν τόσο εύκολα στα σύγχρονα αυτοκίνητα?
πανεύκολα αλλάζουνε μέχρι και διαφήμιση στην τηλεόραση υπάρχει με εναν κοντερα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
και ποιος σου πε ρε τυπε οτι δε μπορουμε να το κουμανταρουμε,
απλα κοιταμε να μη πιαστουμε ...
Τεσπα απο καποιους που ρωτησα το μεταχει παιζει μαλλον στα 150-500ε, απο τρακαρισμενο
Τα περαστηκα δεν ειναι τπτ το δυσκολο(τοδα πως το εβγαλε ο μαστορας)
Καλα για μαμησιο δεν το συζητω, πληρωνεις τη φιρμα
Επαρχια ειμαι
Η αλαγη ευκολη θα ειναι αλλα το ποιο πιθανο ειναι οτι δεν θα δουλεψει, θελει σεταρησμα/κωδηκοποιηση κατι τετοιο, δηλ να τεροιαξει με το αμαξι, τα ποιο πολλα καινουρια αμαξια, εχουν και το ιμμομπιλαιζερ ενσωμετομενο μεσα στο καντραν και περιπλεκετε η κατασταση, γραψου στο μερσεντες κλαμπ, και ρωτα εκει, θα σου πουν ακριβως τι και πως να πραξεις, παντως φυγε απο την αντιπρωσοποια οσο ποιο γρηγορα μπορεις.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Τραβα στη φρατζη και θα βρεις οτι θες.και πετα το το μπουρδελο...γερμανικες παπαριες...
φιλε μαζι σου...μονο που χει χασει το 50-60% σε αξια...οποτε αστο να καθεται για την ωρα
Επισκέπτης
Έχω και φίλο που ο πατέρας του έχει δικό του άνθρωπο στη Γερμανία. Μέσω αυτού αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Golf IV και έχει βαρεθεί να προσθέτει λάδια
Μεγάλε, έχεις ακούσει ότι όλα τα τουρμπάτα καίνε λάδι ;;;;;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Να ζηλεψω τι ρε μεγαλε...
αυτους που βλεπω με bmw και εχουν δεσει τον καθρεφτη με σελοτεηπ;;;;
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
στο car έψαξες;
Το ίδιο αυτοκίνητο είχε πάρει ο πατέρας μου (clk200 μοντέλο του 03) καλό αλλά όχι αυτό που θα περίμενα για τα χρήματα του. Χάλασε η ένδειξη της θερμοκρασίας (το 2007) και για να διορθωθεί ήθελε αλλαγή όλος ο πίνακας . Το είχα πάει εγώ στην αντιπροσωπεία και το άλλαξαν αυτοί, αρκετά χρήματα αλλά δεν θυμάμαι το ποσό. Μετά από δυο χρόνια (2009) ο μισός πίνακας οργάνων δεν λειτουργούσε ξανά
Η καλύτερη επιλογή νομίζω πως είναι ένας καλός κοντεράς. Καλύτερη ή ίδια δουλειά στη χειρότερη από την αντιπροσωπία και με υποπολλαπλάσιο κόστος.
Η καλύτερη επιλογή νομίζω πως είναι ένας καλός κοντεράς. Καλύτερη ή ίδια δουλειά στη χειρότερη από την αντιπροσωπία και με υποπολλαπλάσιο κόστος.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
παντως ειναι αξιο αποριας πως οι χρεωκοπημενοι ελληνες οδηγουν ακομα μερτσεντα...εστω και καθε σαββατο ενω πανε στον βερτη και τον κιαμο
με τετοια τελη και κριση....
υπαρχει λιπακι ε;;;;;;
θα σας ξεκοκαλισουν χρατσα χρουτσα
υπαρχει λιπακι ε;;;;;;
θα σας ξεκοκαλισουν χρατσα χρουτσα
παντως ειναι αξιο αποριας πως οι χρεωκοπημενοι ελληνες οδηγουν ακομα μερτσεντα...εστω και καθε σαββατο ενω πανε στον βερτη και τον κιαμο
Ποια τέλη; Νομίζεις μόνο ο Λιάπης κυκλοφορεί με πλαστές πινάκιδες;
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Ποια τέλη; Νομίζεις μόνο ο Λιάπης κυκλοφορεί με πλαστές πινάκιδες;
δεν εχεις αδικο..
χωρα μπορντελο..
οτι μπορει ο καθενας κανει..τουρλουμπουκι διαφθορας
Πάρε Ιάπωνα
Πες τα ρε μεγάλε,με τα μπουρδέλα που πάνε και αγοράζουνε....γερμανικές μαλακίες !!!....αλλά δεν πειράζει,άσε να μαθαίνουνε,τουλάχιστον μήπως βάλουν μυαλό...
Φίλε που έπαθες τη ζημιά,μην πάρεις στραβά την παρατήρησή μου,απλά σκέψου μήπως έχεις πέσει κι εσύ στην παγίδα......
Γαμώ τη γερμανία και τα μπουρδέλα που βγάζει...2014 κι ακόμα bmw,audi,mercedes κτλ...γαμιούνται....αλλά έχουν ωραία σαλόνια...αααα να το πούμε αυτό !!! και θερμαινόμενα καθίσματα...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
παρε ενα Audi να ηρεμησεις.....!
Συναγωνιστες καλησπερα. Εχω το clk200(w209) - μοντελο 2003 και πριν λιγες μερες καηκε το καντραν .
Δλδ νεκρωσαν τα παντα(στροφομετρο,κοντερ, θερμοκρασια κινητηρα, φωτισμος, κλπ ).
Οποτε ειμαι ειτε για καινουριο(κοστος 1200ε ) απο την αντιπροσωπεια ειτε για μεταχει (κοστος αγνωστο για την ωρα). Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αν βαλω μεταχει θα φαινονται τα km του παλιου καντραν και οτι για να επαναφερω τις προηγουμενες ενδειξεις του
αυτοκινητου, πρεπει να κανω αναπρογραμματισμο του εγκεφαλου, κατι που θα κοστισει κανα 350ε. Δεν ξερω, αλλα εμενα αυτο μου φαινεται μεγαλη . Δλδ, αμα ηταν ετσι, αλλαζοντας ενα καντραν στα ιχ, θα γυριζαμε πισω τα χιλιομετρα και δεν θα τρεχε και τπτ.
Τεσπα, αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.
δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καει το καντραν κατι αλλο παιζει ,αν εισαι αθηνα πες να σου στειλω με πμ τηλεφωνο να πας στην καλλιθεα να στο φτιαξουν με μικρο κοστος
Beverlys
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστες καλησπερα. Εχω το clk200(w209) - μοντελο 2003 και πριν λιγες μερες καηκε το καντραν .
αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομοια ζημια παρακαλω να βοηθησει.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.
Ρε τύποι ξεκινήσαμε να φτιάξουμε αυτό το ρημάδι στις 9,η ώρα έχει πάει 4 το ξημέρωμα και ακόμη τίποτα.
Σας είπα από την αρχή να το πάμε στην Ανακύκλωση να ησυχάσουμε...
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
χι χι χι
καλα να πάθει που ήθελε γερμανικό για να πουλάει μούρη! (πουλμουρίστας)
ενημερωτικά σας λέγω πως τα κορεάτικα δεν καίνε λάδια
Ο συγκεκριμένος δεν το πήρε από Γερμανία για μούρη, αλλά επειδή πίστευε ότι είναι εγγύηση να πάρεις αμάξι από κει Αλλά την πάτησε... Κορεάτικα/Ιαπωνικά δεν καίνε σταγόνα λάδι.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πες τα ρε μεγάλε,με τα μπουρδέλα που πάνε και αγοράζουνε....γερμανικές μαλακίες !!!....αλλά δεν πειράζει,άσε να μαθαίνουνε,τουλάχιστον μήπως βάλουν μυαλό...
Φίλε που έπαθες τη ζημιά,μην πάρεις στραβά την παρατήρησή μου,απλά σκέψου μήπως έχεις πέσει κι εσύ στην παγίδα......
Γαμώ τη γερμανία και τα μπουρδέλα που βγάζει...2014 κι ακόμα bmw,audi,mercedes κτλ...γαμιούνται....αλλά έχουν ωραία σαλόνια...αααα να το πούμε αυτό !!! και θερμαινόμενα καθίσματα...
Στην οικογένεια όσες φορές είχαμε ευρωπαϊκά αμάξια, όλο προβλήματα ήταν. Από τότε που πήραμε εγώ Τογιοτα και ο πατέρας μου Χόντα, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα! Χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσει ο φίλος με τη Μερσεντες, όλο βρίζουμε τους Γερμανούς αλλά γεμισαμε γερμανικά αμάξια. Και οτι του είπα να πάρει Ιάπωνα δεν το πα ειρωνικά. Ας πάρει ένα στην κατηγορία της CLK ;) ΜΗΝ υποστηρίζετε γερμανούς!