Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Μιλάω μόνο για αυτή . Δεν λέω για τις άλλες ...
ναι αλλα αδερφε λες κατι και το αφηνεις στη μεση
Για πες τι κολλησες για να φυλαγομαστε
Μιλάω μόνο για αυτή . Δεν λέω για τις άλλες ...
ψοφησε
Ξέρει κανένας τι έγινε το Δεσποινάκι ?
Αν έχει κανένας το νέο κινητό της (μετά το γάμο το άλλαξε )παρακαλώ ας μου το στείλει σε μήνυμα
Η επίσημη ενημέρωση είναι ότι μετά το γάμο σταμάτησε. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν σταμάτησε οριστικά. (Άρε τυχερέ γαμπρέ.....!)
Πιστέυω νά είπες ΤΟ ΔΙΑΤΙ δέν έπισκευθωμεθα τό έν λόγο ΙΔΡΥΜΑ
Διατί???
Ή μήπως πρέπει να ανατρέξουμε σε προηγούμενα posts?!
δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξαναπαει. ολεs τουs ξαναγυριζουν στον τοπο του πηδηματοs. οι περισσοτερεs kai παντρεμενεs ειναι , και καποιον γκομενο εχουν kai φροντιζουν να τα συνδυαζουν. γιατι μετα απο λιγο η βαριουνται η λογω του χρηματοs η γιατι τουs αρεσει το ξαναπηγαινουν στην δουλεια τουs. οπωs πολυ σωστα μου ειχε πει μια, οτι δεν βαριεται ποτε και παντα εχει ορεξη ,γιατι απλα πηδιεται καθε μερα με διαφορετικουs. το ροστερ εκει τωρα εχει μελινα- λινα-λολα και ακομη αλλεs 2.Η επίσημη ενημέρωση είναι ότι μετά το γάμο σταμάτησε. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν σταμάτησε οριστικά. (Άρε τυχερέ γαμπρέ.....!)
Επισκεψη χθες στο ιδρυμα για πρωτη φορα μετα απο αποτυχημενη επισκεψη στο Σ29. Ηθελα να ζησω λιγο σε παρακμιακο περιβαλλον-εννοω τον δρομο.Ανοιξε ξανθια Ελληνιδα δεν ξερω ονομα δεν μου ειπε. Παρελασαν αλλες δυο η Λιλη μελαχροινη προμιλφ Ρωσσιδουλα με προσωπακι και μαλι αλλα μπελ εποκ, ωραιο σωματακι,την οποια και διαλεξα και μια αλλη ξανθια αδυνατη αδιαφορη για μενα που δεν συγκρατησα ονομα. Η Λιλυ με φιλοτιμες προσπαθειες για μασσαζ αλλα με ελαχιστο αισθησιακο συμπεριλαμβανομενου και λιγου μποντυ2μποντυ με τα υπεροχα στητα βυζακια της μεγεθους 1 1/2. Χωρις φιλια αλλα δεκτικια σε οτι της εκανες εσυ και με τελεια υποκριτικη ικανοτητα σε συμμετοχη και σε 2 οργασμους εδινε την εντυπωση οτι ειναι λυσσασμενη για ερωτα. Την παιδεψα βεβαια λιγο και τελικα εφυγα σχεδον ευχαριστημενος. Η πορτιερισα στην αρχη μου ειπε για 50 ευρω μονο μασσαζ λογω του οτι πηγαινα για πρωτη φορα και μετα εδωσα και αλλα 20 για το πληρες σερβις.
Ναι αυτη ηταν.Φιλε, αυτη η Λιλη, μηπως ξερεις αν ηταν, πριν 2-3 χρονια, Ζησιμοπουλου - Σκαβανζτου ??
Η επίσημη ενημέρωση είναι ότι μετά το γάμο σταμάτησε. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν σταμάτησε οριστικά. (Άρε τυχερέ γαμπρέ.....!)
Ναι αυτη ηταν.
Πριν από μερικές εβδομάδες έκανα την τελευταία επίσκεψη στη Δέσποινα. Είχε ήδη το μυαλό της στον γάμο της οπότε δεν απέδωσε όσο τις άλλες φορές ενώ ήταν και αρκετά ξεπέτα.
Πάντως τα πήρε όλα μέσα και μετά τα έφτυσε.
Νομίζω οτι χωρίς αυτή το μαγαζί θα περιέλθει στην παρακμή. Η Μελίνα πρέπει να φέρει κάποια αντίστοιχη αν θέλει να βγει κανένα φράγκο.
Αλήθεια η Μελίνα κάνει ωραίο πρόγραμμα? Λέει βρωμόλογα όπως η αδελφή της? Τα ρουφάει όλα? Όποιος έχει πάει μαζί της ασ κάνει ένα report παρακαλώ.
μας πήρες τα μυαλά ...σε περιμένουμε...και πιο παλια ακομη συγγρου 79 6ος οροφος μαζί με τα υποδέλοιπα μιλφόμπαζααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!ρε μαύρο στις πατόλες που μας αυτοσερβίρονται κιόλας ώς θεσπέσιο έδεσμα!!!!!!!γαμώ το κεφάλι σας ρε!αποχή από τα μπάζα!θα σας οργανώσω εκδρομή ρε κουφάλες έξω και δε θα ξαναπατήσετε στα χαμετυπεία της μπόχας της σκατίλας της ξεπέτας και του "μπορεί και να γαμήσω άμα πάω πρώτη φορά".Ούστ ελλαδιστάν!
καμμία σχέση με την αδελφή της εινα αλλο στυλ απλό και χωρίς υπερβολές ομως φροντίζει τον πελάτη.Πριν από μερικές εβδομάδες έκανα την τελευταία επίσκεψη στη Δέσποινα. Είχε ήδη το μυαλό της στον γάμο της οπότε δεν απέδωσε όσο τις άλλες φορές ενώ ήταν και αρκετά ξεπέτα.
Πάντως τα πήρε όλα μέσα και μετά τα έφτυσε.
Νομίζω οτι χωρίς αυτή το μαγαζί θα περιέλθει στην παρακμή. Η Μελίνα πρέπει να φέρει κάποια αντίστοιχη αν θέλει να βγει κανένα φράγκο.
Αλήθεια η Μελίνα κάνει ωραίο πρόγραμμα? Λέει βρωμόλογα όπως η αδελφή της? Τα ρουφάει όλα? Όποιος έχει πάει μαζί της ασ κάνει ένα report παρακαλώ.