Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.672
Πόντοι
19.795
Επισκεψη χθες στο ιδρυμα για πρωτη φορα μετα απο αποτυχημενη επισκεψη στο Σ29. Ηθελα να ζησω λιγο σε παρακμιακο περιβαλλον-εννοω τον δρομο.Ανοιξε ξανθια Ελληνιδα δεν ξερω ονομα δεν μου ειπε. Παρελασαν αλλες δυο η Λιλη μελαχροινη προμιλφ Ρωσσιδουλα με προσωπακι  και μαλι αλλα μπελ εποκ, ωραιο σωματακι,την οποια και διαλεξα και μια αλλη ξανθια αδυνατη αδιαφορη για μενα που δεν συγκρατησα ονομα. Η Λιλυ με φιλοτιμες προσπαθειες για μασσαζ αλλα με ελαχιστο αισθησιακο συμπεριλαμβανομενου και λιγου μποντυ2μποντυ με τα υπεροχα στητα βυζακια της μεγεθους 1 1/2. Χωρις φιλια αλλα δεκτικια σε οτι της εκανες εσυ και με τελεια υποκριτικη ικανοτητα σε συμμετοχη και σε 2 οργασμους εδινε την εντυπωση οτι ειναι λυσσασμενη για ερωτα. Την παιδεψα βεβαια λιγο και τελικα εφυγα σχεδον ευχαριστημενος. Η πορτιερισα στην αρχη μου ειπε για 50 ευρω μονο μασσαζ λογω του οτι πηγαινα για πρωτη φορα και μετα εδωσα και αλλα 20 για το πληρες σερβις.

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Πέρασα πριν 10 ημέρας για το Δεσποινάκι και η Μελίνα μου είπε ότι αυτη τη βδομάδα δεν ήρθε καθόλου ( η Μελίνα ξέρει καλά ότι δεν την κάνω κέφι και πάω μόνο με τη Δέσποινα )
Τηλέφωνο Δευτέρα χωρίς να πω ποιος είμαι και πάλι μια από τα ίδια
Ξέρει κανένας τι έγινε το Δεσποινάκι ?
Αν έχει κανένας το νέο κινητό της (μετά το γάμο το άλλαξε )παρακαλώ ας μου το στείλει σε μήνυμα

Δέσποινα αν διαβάζεις γράψε μου για να βρεθούμε
Δεν χρειάζεται να πω όνομα τώρα τα λέμε pm  

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
στιλε κ μενα μελινοσπιτο :pipa2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ξέρει κανένας τι έγινε το Δεσποινάκι ?
Αν έχει κανένας το νέο κινητό της (μετά το γάμο το άλλαξε )παρακαλώ ας μου το στείλει σε μήνυμα

Η επίσημη ενημέρωση είναι ότι μετά το γάμο σταμάτησε. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν σταμάτησε οριστικά. (Άρε τυχερέ γαμπρέ.....!)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.983
Πόντοι
22.785
Η επίσημη ενημέρωση είναι ότι μετά το γάμο σταμάτησε. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν σταμάτησε οριστικά. (Άρε τυχερέ γαμπρέ.....!)

Πιστέυω νά είπες ΤΟ ΔΙΑΤΙ δέν έπισκευθωμεθα τό έν λόγο ΙΔΡΥΜΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Διατί??? :think:
Ή μήπως πρέπει να ανατρέξουμε σε προηγούμενα posts?! :coffee:

Υπόθεση Πατρίτσια!!! Το όνομα τα λέει όλα. Ακόμη και η Μελίνα τη θυμόταν, αφού της είχε διώξει ένα σωρό πελάτες.

Αν ήξερε η Μελίνα ότι από εμένα έχασε 1,5Κ σε βάθος δεκαοκταμήνου εξαιτίας της, θα έβαφε τα μαλλιά της μαύρα!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξαναπαει.  ολεs τουs  ξαναγυριζουν στον τοπο του πηδηματοs.  οι περισσοτερεs  kai  παντρεμενεs  ειναι , και καποιον  γκομενο εχουν kai φροντιζουν να τα συνδυαζουν.  γιατι μετα απο λιγο η βαριουνται η λογω του χρηματοs η γιατι τουs αρεσει το :knockinb:  ξαναπηγαινουν  στην δουλεια τουs.  οπωs πολυ σωστα μου ειχε πει μια, οτι δεν βαριεται ποτε και παντα εχει ορεξη ,γιατι απλα πηδιεται καθε μερα με διαφορετικουs.    το ροστερ εκει τωρα εχει μελινα- λινα-λολα και ακομη αλλεs 2.   

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Άκουσα οτι και η Ποπη στο Δεριγνί ίσως είναι παντρεμένη και έχει και παιδί. Η δουλειά όμως δουλειά από ότι φαίνεται.
Μάλλον δίκιο έχει ο προλαλήσας.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Επισκεψη χθες στο ιδρυμα για πρωτη φορα μετα απο αποτυχημενη επισκεψη στο Σ29. Ηθελα να ζησω λιγο σε παρακμιακο περιβαλλον-εννοω τον δρομο.Ανοιξε ξανθια Ελληνιδα δεν ξερω ονομα δεν μου ειπε. Παρελασαν αλλες δυο η Λιλη μελαχροινη προμιλφ Ρωσσιδουλα με προσωπακι  και μαλι αλλα μπελ εποκ, ωραιο σωματακι,την οποια και διαλεξα και μια αλλη ξανθια αδυνατη αδιαφορη για μενα που δεν συγκρατησα ονομα. Η Λιλυ με φιλοτιμες προσπαθειες για μασσαζ αλλα με ελαχιστο αισθησιακο συμπεριλαμβανομενου και λιγου μποντυ2μποντυ με τα υπεροχα στητα βυζακια της μεγεθους 1 1/2. Χωρις φιλια αλλα δεκτικια σε οτι της εκανες εσυ και με τελεια υποκριτικη ικανοτητα σε συμμετοχη και σε 2 οργασμους εδινε την εντυπωση οτι ειναι λυσσασμενη για ερωτα. Την παιδεψα βεβαια λιγο και τελικα εφυγα σχεδον ευχαριστημενος. Η πορτιερισα στην αρχη μου ειπε για 50 ευρω μονο μασσαζ λογω του οτι πηγαινα για πρωτη φορα και μετα εδωσα και αλλα 20 για το πληρες σερβις.

Φιλε, αυτη η Λιλη, μηπως ξερεις αν ηταν, πριν 2-3 χρονια, Ζησιμοπουλου - Σκαβανζτου  ??

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281

Συναγωνιστή η ενημέρωσή σου δεν ευσταθεί γιατί μετά την πολύμηνη παραμονή της στην πατρίδα  γύρισε παντρεμένη ( για λογούς χαρτιών παραμονής ) και συνέχισε να δουλεύει για αρκετούς μήνες μέχρι την πρόσφατη εξαφάνισή της.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

και πιο παλια ακομη συγγρου 79 6ος οροφος μαζί με τα υποδέλοιπα μιλφόμπαζααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!ρε μαύρο στις πατόλες που μας αυτοσερβίρονται κιόλας ώς θεσπέσιο έδεσμα!!!!!!!γαμώ το κεφάλι σας ρε!αποχή από τα μπάζα!θα σας οργανώσω εκδρομή ρε κουφάλες έξω και δε θα ξαναπατήσετε στα χαμετυπεία της μπόχας της σκατίλας της ξεπέτας και του "μπορεί και να γαμήσω άμα πάω πρώτη φορά".Ούστ ελλαδιστάν!

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πριν από μερικές εβδομάδες έκανα την τελευταία επίσκεψη στη Δέσποινα. Είχε ήδη το μυαλό της στον γάμο της οπότε δεν απέδωσε όσο τις άλλες φορές ενώ ήταν και αρκετά ξεπέτα.
Πάντως τα πήρε όλα μέσα και μετά τα έφτυσε.
Νομίζω οτι χωρίς αυτή το μαγαζί θα περιέλθει στην παρακμή. Η Μελίνα πρέπει να φέρει κάποια αντίστοιχη αν θέλει να βγει κανένα φράγκο.

Αλήθεια η Μελίνα κάνει ωραίο πρόγραμμα? Λέει βρωμόλογα όπως η αδελφή της? Τα ρουφάει όλα? Όποιος έχει πάει μαζί της ασ κάνει ένα report παρακαλώ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πριν από μερικές εβδομάδες έκανα την τελευταία επίσκεψη στη Δέσποινα. Είχε ήδη το μυαλό της στον γάμο της οπότε δεν απέδωσε όσο τις άλλες φορές ενώ ήταν και αρκετά ξεπέτα.
Νομίζω οτι χωρίς αυτή το μαγαζί θα περιέλθει στην παρακμή. Η Μελίνα πρέπει να φέρει κάποια αντίστοιχη αν θέλει να βγει κανένα φράγκο.

Αλήθεια η Μελίνα κάνει ωραίο πρόγραμμα? Λέει βρωμόλογα όπως η αδελφή της? Τα ρουφάει όλα? Όποιος έχει πάει μαζί της ασ κάνει ένα report παρακαλώ.

κάνε μια δοκιμή.....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
και πιο παλια ακομη συγγρου 79 6ος οροφος μαζί με τα υποδέλοιπα μιλφόμπαζααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!ρε μαύρο στις πατόλες που μας αυτοσερβίρονται κιόλας ώς θεσπέσιο έδεσμα!!!!!!!γαμώ το κεφάλι σας ρε!αποχή από τα μπάζα!θα σας οργανώσω εκδρομή ρε κουφάλες έξω και δε θα ξαναπατήσετε στα χαμετυπεία της μπόχας της σκατίλας της ξεπέτας και του "μπορεί και να γαμήσω άμα πάω πρώτη φορά".Ούστ ελλαδιστάν!
μας πήρες τα μυαλά ...σε περιμένουμε...

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

καμμία σχέση με την αδελφή της εινα αλλο στυλ απλό και χωρίς υπερβολές ομως  φροντίζει τον πελάτη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom