Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
περασα ρε παιδια σημερα το πρωι απο κει, τι μπαζα ηταν αυτα??? ουτε τα ονοματα δεν συγκρατησα ,καλα πως δουλευουν!!!!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εάν κάποιος συνάδελφος έχει το τηλ. της αγαπησιάρας Δέσποινας, ας μου το στείλει παρακαλώ....
(θα εκτιμηθούν δεόντως και οι όποιες επιπλέον info... πρόγραμμα, κόστος, κ.λ.π.)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Εάν κάποιος συνάδελφος έχει το τηλ. της αγαπησιάρας Δέσποινας, ας μου το στείλει παρακαλώ....
(θα εκτιμηθούν δεόντως και οι όποιες επιπλέον info... πρόγραμμα, κόστος, κ.λ.π.)
+1
και σε εμενα plz!

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Εάν κάποιος συναγωνιστής έχεις βρει το τηλέφωνο της Δέσποινας ας μου το στείλει σας παρακαλώ γιατί της χρωστάω  :2funny: :2funny: :2funny: κάτι χρήματα και πρέπει..... :knockinb:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει το τηλέφωνο της Δέσποινας, θα του ήμουν υπόχρεος ...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μα καλά!!!!!!!!
Δεν το βλέπει η Δέσποινα, ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί συνάδελφοι εδώ μέσα, που τόσοοοο πολύ την έχουμε ...επιθυμήσει? :tickedoff:
Άντε ρε Δέσποινα... στείλε το ρημάδι το τηλ. να σε βρούμε να σου περιγράψουμε τις ...ανησυχίες μας. :pipa1: :fuck1: :tits: :kissass:
(Πάντως, τέτοια "ουρά" ούτε στο ίδρυμα, πρέπει να την είχε...) :grin:

P.S.
...δεν πιστεύω ότι κανένας μας δεν μπορεί να το βρει...., δεν το πιστεύω!!! :rolleyes:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μα καλά!!!!!!!!
Δεν το βλέπει η Δέσποινα, ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί συνάδελφοι εδώ μέσα, που τόσοοοο πολύ την έχουμε ...επιθυμήσει? :tickedoff:
Άντε ρε Δέσποινα... στείλε το ρημάδι το τηλ. να σε βρούμε να σου περιγράψουμε τις ...ανησυχίες μας. :pipa1: :fuck1: :tits: :kissass:
(Πάντως, τέτοια "ουρά" ούτε στο ίδρυμα, πρέπει να την είχε...) :grin:

P.S.
...δεν πιστεύω ότι κανένας μας δεν μπορεί να το βρει...., δεν το πιστεύω!!! :rolleyes:
  εσυ σωστα τα λεs.      σε καποιουs  που μου το ζητησαν ,  εχω απαντησει  με πμ.      την ρωτησα αν θελει να το δωσω.    η απαντηση ηταν αρνητικη.  το γιατι δεν ξερω.  πιο ευκολα ειναι να βρουμε το τηλ. του γιωργακη,   παρα καποιαs σαν την δεσποινα , αν δεν θελει. 

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  εσυ σωστα τα λεs.       σε καποιουs  που μου το ζητησαν ,  εχω απαντησει  με πμ.      την ρωτησα αν θελει να το δωσω.     η απαντηση ηταν αρνητικη.   το γιατι δεν ξερω.  πιο ευκολα ειναι να βρουμε το τηλ. του γιωργακη,    παρα καποιαs σαν την δεσποινα , αν δεν θελει. 

Φίλε jerry, νομίζω ότι έχεις ιερά υποχρέωση να μου στείλεις το τηλέφωνο της σε p.m. ....
....και άμα με ρωτήσει που το βρήκα, θα της πω σε αγγελία!!!!????!!!!! στο internet

apollon45

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
οποιος εχει το τηλεφωνο της Δεσποινας ας το στειλει και στο φανταρο .Εκ των προτερων ευγνωμων

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δε μπορώ να θυμηθώ πως τη λένε την επί της υποδοχής.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Σε πρόσφατη τηλεφωνικη επικοινωνια με το ιδρυμα, με ενημερωσαν οτι η ρωσιδα Βικυ  :tits: :tits: :tits: τελει εν αδεία και θα επιστρεψει απο την επομενη βδομαδα, πες αρχες Μαρτη να εισαι μεσα....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Σε πρόσφατη τηλεφωνικη επικοινωνια με το ιδρυμα, με ενημερωσαν οτι η ρωσιδα Βικυ  :tits: :tits: :tits: τελει εν αδεία και θα επιστρεψει απο την επομενη βδομαδα, πες αρχες Μαρτη να εισαι μεσα....
φαντασου απο την πουτσα την πολυ πηρε αδεια......

noproblema

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας Παιδες. Το κουδούνι τι γράφει? Aν έχει κανένας συνάδελφος τηλ. ας στο στείλει PM.
Καλό Βόλι σε όλους

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
γεια σας Παιδες. Το κουδούνι τι γράφει? Aν έχει κανένας συνάδελφος τηλ. ας στο στείλει PM.
Καλό Βόλι σε όλους
τι να το κανεις το τηλ ρε φιλε??? να κλεισεις ραντεβου????  :2funny: :2funny: :2funny: οταν πας στα μπουρδελα στη φυλης κλεινεις ραντεβου???

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom