You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 355
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
exoyme thl?το δεσποινακι δουλευει πια μονο του. αν αξιζε 100% σε υπηρεσιεs στο μαγαζι, εξω αξιζει 1000%.
αδελφε υπαρχει τηλ;Αν και αρκετά καθυστερημένα ενημερώνω οτι το Δεσποινάκι δουλεύει ανεξάρτητο πλέον σε Hotel.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καιρος ηταν....Αν και αρκετά καθυστερημένα ενημερώνω οτι το Δεσποινάκι δουλεύει ανεξάρτητο πλέον σε Hotel.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
+1Εάν κάποιος συνάδελφος έχει το τηλ. της αγαπησιάρας Δέσποινας, ας μου το στείλει παρακαλώ....
(θα εκτιμηθούν δεόντως και οι όποιες επιπλέον info... πρόγραμμα, κόστος, κ.λ.π.)
και σε εμενα plz!
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
Εάν κάποιος συναγωνιστής έχεις βρει το τηλέφωνο της Δέσποινας ας μου το στείλει σας παρακαλώ γιατί της χρωστάω κάτι χρήματα και πρέπει.....
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Εάν κάποιος συναγωνιστής έχεις βρει το τηλέφωνο της Δέσποινας ας μου το στείλει σας παρακαλώ γιατί της χρωστάω κάτι χρήματα και πρέπει.....
[/quot και εμενα στειλτε το
Μα καλά!!!!!!!!
Δεν το βλέπει η Δέσποινα, ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί συνάδελφοι εδώ μέσα, που τόσοοοο πολύ την έχουμε ...επιθυμήσει?
Άντε ρε Δέσποινα... στείλε το ρημάδι το τηλ. να σε βρούμε να σου περιγράψουμε τις ...ανησυχίες μας.
(Πάντως, τέτοια "ουρά" ούτε στο ίδρυμα, πρέπει να την είχε...)
P.S.
...δεν πιστεύω ότι κανένας μας δεν μπορεί να το βρει...., δεν το πιστεύω!!!
Δεν το βλέπει η Δέσποινα, ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί συνάδελφοι εδώ μέσα, που τόσοοοο πολύ την έχουμε ...επιθυμήσει?
Άντε ρε Δέσποινα... στείλε το ρημάδι το τηλ. να σε βρούμε να σου περιγράψουμε τις ...ανησυχίες μας.
P.S.
εσυ σωστα τα λεs. σε καποιουs που μου το ζητησαν , εχω απαντησει με πμ. την ρωτησα αν θελει να το δωσω. η απαντηση ηταν αρνητικη. το γιατι δεν ξερω. πιο ευκολα ειναι να βρουμε το τηλ. του γιωργακη, παρα καποιαs σαν την δεσποινα , αν δεν θελει.Μα καλά!!!!!!!!
P.S.
εσυ σωστα τα λεs. σε καποιουs που μου το ζητησαν , εχω απαντησει με πμ. την ρωτησα αν θελει να το δωσω. η απαντηση ηταν αρνητικη. το γιατι δεν ξερω. πιο ευκολα ειναι να βρουμε το τηλ. του γιωργακη, παρα καποιαs σαν την δεσποινα , αν δεν θελει.
Φίλε jerry, νομίζω ότι έχεις ιερά υποχρέωση να μου στείλεις το τηλέφωνο της σε p.m. ....
....και άμα με ρωτήσει που το βρήκα, θα της πω σε αγγελία!!!!????!!!!! στο internet
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ναι , ανοιγει το προγραμμα ο ρεμος,η Άννα κάνει πρόγραμμα ;
μετα μπαινει η αννα και κλεινει ο ρουβας με την ταμτα ;) ;)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
φαντασου απο την πουτσα την πολυ πηρε αδεια......Σε πρόσφατη τηλεφωνικη επικοινωνια με το ιδρυμα, με ενημερωσαν οτι η ρωσιδα Βικυ τελει εν αδεία και θα επιστρεψει απο την επομενη βδομαδα, πες αρχες Μαρτη να εισαι μεσα....
noproblema
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας Παιδες. Το κουδούνι τι γράφει? Aν έχει κανένας συνάδελφος τηλ. ας στο στείλει PM.
Καλό Βόλι σε όλους
Καλό Βόλι σε όλους
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
τι να το κανεις το τηλ ρε φιλε??? να κλεισεις ραντεβου???? οταν πας στα μπουρδελα στη φυλης κλεινεις ραντεβου???γεια σας Παιδες. Το κουδούνι τι γράφει? Aν έχει κανένας συνάδελφος τηλ. ας στο στείλει PM.
Καλό Βόλι σε όλους
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις