NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
κοίτα 2 ποστ παραπάνω τι σου λέειΚαλησπέρα Μελίνα. Θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε από κοντά. Στηλε μου αν θες. Ευχαριστώ!
κοίτα 2 ποστ παραπάνω τι σου λέειΚαλησπέρα Μελίνα. Θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε από κοντά. Στηλε μου αν θες. Ευχαριστώ!
Η κοπελα δουλευει ΜΟΝΟ με κυκλο και το νημα ειναι ΜΟΝΟ για αυτους.
Οπως η ιδια μου απαντησε αλλωστε.
Ας αλλαχτει και ο τιτλος επιτελους να μπει *Μελινα ΜΟΝΟ γνωστοι* να μη χανουμε και οι υπολοιποι το χρονο μας.
Απολυτα σεβαστο ειναι αυτο που κανει η κοπελα αλλα παμε παρακατω.
αν θες σου στελνω σε pm screenshot τη συνομιλια με τη κοπελα να σου φυγει.
λες και ειναι κακο που θελει να δουλευει με κυκλο, εγω για να μη ψαχνεται και χανει χρονο ο κοσμος το ειπα.
οχι για να θειξω τη κοπελα, οτι θελει μπορει να κανει ο καθενας.
...και εγώ μπορώ να ανεβάσω το pm που μου έστειλε σήμερα...απαντώντας σε ένα δικό μου pm...που της είχα στείλει προ δεκαημέρου...και στο οποίο της είχα ζητήσει συνάντηση γνωριμίας...
...αλλά θα το ανεβάσω ΕΔΩ...δεν θα στο στείλω με pm...οπότε μην το συνεχίζεις...γιατί θα ενοχληθείς αν το ανεβάσω...θα νιώσεις ακόμα περισσότερο την απόρριψη...άστο φιλαράκι... ...
...σου εξήγησα...δεν ήθελες να καταλάβεις...είσαι τρόμπας και το συνεχίζεις...πάρτα στην μάπα τώρα...
τι να σου πω ρε ανθρωπε τι βλακεια ουδεις τη νικησε οποτε σταματαω.
ακόμα και που δεν ήσουν του κύκλου της και στο έδωσε θα έπρεπε να μην το ποστάρεις εδώ μέσα....σου εξήγησα...δεν ήθελες να καταλάβεις...είσαι τρόμπας και το συνεχίζεις...πάρτα στην μάπα τώρα...
...ακόμα και εμένα...που δεν ήμουνα του κύκλου της...ποτέ...μου έδωσε την ευκαιρία να την συναντήσω...που δεν είμαι και το πιο ήσυχο παιδί εδώ μέσα... ...
ακόμα και που δεν ήσουν του κύκλου της και στο έδωσε θα έπρεπε να μην το ποστάρεις εδώ μέσα.