NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ξέρω, από τότε που κυρία Πελαγία στο γηροκομείο είχε σκύψει και είχε φανεί αστράγαλοςΧρόνια είχε να μου γίνει τούμπανο το πεντάποντο.
Ξέρω, από τότε που κυρία Πελαγία στο γηροκομείο είχε σκύψει και είχε φανεί αστράγαλοςΧρόνια είχε να μου γίνει τούμπανο το πεντάποντο.
κανόνισε παρτουζίτσα με το μωρό να μας φύγει η κάψα...
Σε 10 μερούλες θα είμαι πάλι διαθέσιμη!(περίοδος)
Επειδή μόλις έκανα λογαριασμό και δεν ξέρω που πρέπει να στείλω. Θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν είχα κάποιο στοιχείο επικοινωνίας. ΥΓ1: τα σέβη μου βεβαίως βεβαίως γατί είσαι κουκλίτσα ΥΓ2: ουυφφφ τα είπα.
Γυναικάρα με απίθανη θέα κώλου!!!Το πάλεψα κ αλλιώς αλλα τα tattoo είναι ένα τσούρμο :-(
καποιοι για αυτο δεν πρόκειται ποτε να δειτε τηλεφωνο συγχρόνως κάνετε και τους εξυπνακηδεςΜελινα αν το διαβαζεις ζητάω : Ένα τηλ ή ένα email ή έναν Τ.Κ ή ένα ταχυδρομικό περιστέρι βρε αδερφέ. Έναν τρόπο επικοινωνίας τέλος πάντων.
Δυστυχώς δεν έχεις ελπίδες.Σου απάντησε ειδη ο σοφός!Μελινα αν το διαβαζεις ζητάω : Ένα τηλ ή ένα email ή έναν Τ.Κ ή ένα ταχυδρομικό περιστέρι βρε αδερφέ. Έναν τρόπο επικοινωνίας τέλος πάντων.
ρε καλος των ενημερωταρα πηγαινε να δης αν ερχομαι και γυρνα με το αλλο προφιλ σου ξερεις εσυ ;) ;)Δυστυχώς δεν έχεις ελπίδες.Σου απάντησε ειδη ο σοφός!
Και έχει πλήρη γνώση!
Να σέβεσαι αυτόν και την γνώμη του!!
δεν ειναι ετσι οπως τα λες φιλαρακι ;) ηρθε η ενημερωταρα τωρα ρωτα οτι θεςΣυγγνωμη ρε συντροφια,μηπως τελικα να ανοιξει νεο θεμα "call girls Αθηνα σε κλειστο κυκλο" για να μην διαβαζουμε τσαμπα και για να ξεφορτωσει λιγο το κανονικο θεμα "call girls Αθηνα"? Δικαιωμα του καθενος να θελει να παιξει σε κλειστο κυκλο,αλλα μην κουραζουμε τους αλλους που δεν ειναι ενημερωμενοι.
δεν ειναι ετσι οπως τα λες φιλαρακι ;) ηρθε η ενημερωταρα τωρα ρωτα οτι θες
ρε καλος των ενημερωταρα πηγαινε να δης αν ερχομαι και γυρνα με το αλλο προφιλ σου ξερεις εσυ ;) ;)
ευχε στο αστέρι της τέλειας ενημέρωσης του bou!!!ετσι δώσε
λοιπον επειδη εκτος απο κλωνος εισαι και αστειος θόλωσαν τα ματια μου απο την ενημερωση που εχεις κανει 1600 μυνηματα σκουπιδια και μια κριτικη ψευτικη ;) καλη συνεχειαευχε στο αστέρι της τέλειας ενημέρωσης του bou!!!
Υποκλίνομαι!!!
τι να κανουμε αρχοντα ;) αυτος το παιζει και εξυπνακιας ;) πουλαει παντου ειρωνεια σε ολα τα νηματα που μπαινει
........... όπου και άν κοιτάξουμε κλωνάρια θα δούμε χα χα χα χα
δεν ειναι ετσι οπως τα λες φιλαρακι ;) ηρθε η ενημερωταρα τωρα ρωτα οτι θες
πιστευω πως υπαρχουν και καποιοι παραγοντες που επηρεαζουν ;) ισως αυτα που εγιναν πριν λιγο καιρο....