petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.564
- Πόντοι
- 41.813
ναι ε?Φώτoσοπ του Λεκλέρ είναι αράξτε...
ας πουμε οτι εχεις δικιο λοιπον.
μηπως ειναι φοτοσοπ και τα τελευταια ποσταρισματα της?
ασε μας ρε φιλε.
ναι ε?Φώτoσοπ του Λεκλέρ είναι αράξτε...
εντωμεταξυ, μιας και εχω κανει κουβεντα για πολιτικα με μυνηματα με Μακεδονα.... απλα να ξερεις οτι ειμαστε τελειως αντιθετα, αλλα υπαρχει ενας σεβασμος στα πιστευω του αλλου. Οπως κ με την Μελινα εχουμε διαφορετικη οπτικη σε ορισμενα θεματα, αλλα την δεχομαι γιατι εχω μαθει να βλεπω τον ανθρωπο και οχι τα πιστευω του, αλλα οκ παλι.... εσεις ξερετε καλυτερα για μας χωρις να μας ξερετε. Τελος απο εμενα στην σελιδα της κοπελας με θεματα που δεν αφορουν αυτο που δινει.Τι ακριβώς ζητάς, να ψηφίζεις μόνο εσύ, η Μελίνα και ο koskam που έχετε τους σωστούς ψήφους, τους αλάνθαστους, τους ευσυνείδητους, επειδή θεωρείς τους υπόλοιπους για τον πούτσο;
ναι ε?
ας πουμε οτι εχεις δικιο λοιπον.
μηπως ειναι φοτοσοπ και τα τελευταια ποσταρισματα της?
ασε μας ρε φιλε.
Αυτό κατάλαβες εσύ;Τι ακριβώς ζητάς, να ψηφίζεις μόνο εσύ, η Μελίνα και ο koskam που έχετε τους σωστούς ψήφους, τους αλάνθαστους, τους ευσυνείδητους, επειδή θεωρείς τους υπόλοιπους για τον πούτσο;
Εννοείται ότι πάντα θ' αντιμετωπίζω με σεβασμό, καλοπροαίρετους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να διαφωνώ, ιδίως όταν οι διαφωνίες αφορούν πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα. Αυτό όμως που είπα και θέλω να το ξανά πω, είναι ότι πραγματικά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των πολιτών ψηφίζει με γνώμονα το κοινονικό συμφέρον; Αυτό ήθελα να τονίσω, διότι οι περισσότεροι που προτρέπουν τους ανεμβολίαστους να σκεφτούν το σύνολο της κοινωνίας, πάλι για το δικό τους ατομικό συμφέρον το λένε. Το τελειώνω εδώ και δεν θα ξανά απαντήσω γιατί δεν θέλω να "σπαμάρω" άλλο το νήμα του κοριτσιού μαςεντωμεταξυ, μιας και εχω κανει κουβεντα για πολιτικα με μυνηματα με Μακεδονα.... απλα να ξερεις οτι ειμαστε τελειως αντιθετα, αλλα υπαρχει ενας σεβασμος στα πιστευω του αλλου. Οπως κ με την Μελινα εχουμε διαφορετικη οπτικη σε ορισμενα θεματα, αλλα την δεχομαι γιατι εχω μαθει να βλεπω τον ανθρωπο και οχι τα πιστευω του, αλλα οκ παλι.... εσεις ξερετε καλυτερα για μας χωρις να μας ξερετε. Τελος απο εμενα στην σελιδα της κοπελας με θεματα που δεν αφορουν αυτο που δινει.
είναι απίστευτο και ακατανόητο...Σοβαρά δημοσίευσε τέτοιο πράγμα; Αν ναι τότε μάλλον μπαίνουμε στο πεδίο της ψυχιατρικής
αυτός που την υποστήριζε τόσο πολύ γιατί διαγράφηκε?Ρε είστε πυροβολημένοι μερικοί εδώ μέσα ?
Όταν θα μου απαντάτε , να έχουν υπόσταση αυτά που μου γράφετε.
οπως και να εχει η ουσια (οτι ειναι ψεκασμενη δηλ) δεν αλλαζει.Έχει κάποιες απόψεις με τις οποίες και γω διαφωνώ κάθετα. Είναι άλλο πράγμα όμως να παίρνεις αυτή την άποψη και να την stretchάρεις στα άκρα(με χαζές φωτοσοπιές) για να την παρουσιάσεις με το ζόρι ως τελειωμένη ψεκασμένη θρησκόληπτη...
Τι είναι αυτό ρε ;;; κλαίω από τα γέλια.... ?????Γράφει ένα σωρό αηδίες ο τρολάκιας χαζούλης της Μελίνας η ίδια επικροτεί.
Αλλά αν στραβώσει κάτι θα παρακαλά για μια θέση σε ΜΕΘ χωρίς η ίδια να έχει προσφέρει στο ασφαλιστικό σύστημα.
Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τα ψέκια.
ο τυπος απλα τα σπάει . . . χαραμίζεται εδω στο holywood επρέπε να πάει . . .Τι είναι αυτό ρε ;;; κλαίω από τα γέλια.... ?????
Δεν ξέρω ποιος έκανε το φώτοσοπ αλλα να ναι καλά, μου έφτιαξε τη διάθεση...
Ωραίο βίντεο...Να ενημερώσω ότι Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη...
Το κόστος συνάντησης στα 100/ώρα , στείλτε μήνυμα για τα περεταίρω... ??
Μπραβο μελινακι....κορμί έτσι...Να ενημερώσω ότι Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη...
Ο παράδεισος κ η κόλαση μαζί....Να ενημερώσω ότι Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη...
Θα προλάβω την Δευτέρα ή τον πουλο;Να ενημερώσω ότι Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη...
Το κόστος συνάντησης στα 100/ώρα , στείλτε μήνυμα για τα περεταίρω...
Λογικά Δευτέρα θα φύγω ?Θα προλάβω την Δευτέρα ή τον πουλο;
Ελα και ΚρήτηΛογικά Δευτέρα θα φύγω ?
Καύλα!!!! Θεότητα!!! Συνέχισε να μας φτιάχνεις έτσι!!!Να ενημερώσω ότι Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη...