έτσι είναι φίλε μου κάποια ποστ ορισμένων συναγωνιστών μόνο με χιούμορ μπορείς να τα αντιμετωπίσεις
Υ.Γ. παρεπιπτόντως χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή
Ευχαριστώ πολύ! Υγεία και ευτυχία σε σένα και όσους αγαπάς!
έτσι είναι φίλε μου κάποια ποστ ορισμένων συναγωνιστών μόνο με χιούμορ μπορείς να τα αντιμετωπίσεις
Υ.Γ. παρεπιπτόντως χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή
Ευχαριστώ πολύ! Υγεία και ευτυχία σε σένα και όσους αγαπάς!
σου έχω στείλει pm
Μελινα εδώ κι 8 μήνες προσπαθουσα να πάρω την απόφαση και να σε συναντήσω και τώρα που είμαι σίγουρος πως θέλω να αρχίσω το άθλημα το site που δούλευες παλιά έκλεισε και εσύ έχεις κλειστό κύκλο....... Θα θεωρήσω τον ευαυτο μου τον πιο γκαντέμη του κόσμου, και όσο σκέφτομαι πως έχουν λιγοστεψει οι πιθανότητες να σε γνωρίσω τόσο πιο πολύ τρελενομαι με την πάρτι σου. Please στείλε pm. Μην μου στερείς την χατα και την τιμή να γνωρίσω μια θέα άσε και μένα να σε εξυμνησω όπως οι άλλοι συναγωνιστές.Και εγώ ξανά ως ανεξάρτητη...
Απο Τετάρτη στην διάθεση σας!
Παρακαλώ όποιον δε με γνωρίζει ήδη, μη μπει σε διαδικασία να στείλει PM (προσέχουμε για να έχουμε)
Ευχαριστώ :-*
Καλά έκανες και έστειλες πμ..Καλησπέρα σε όλους.. σεβαστή η επιλογή της κοπέλας να δουλέψει σε στενό κύκλο αφενός, αφετέρου όσοι δεν είμαστε-η όσοι δε θέλουμε να είμαστε - ποιητές η ικέτες προκειμένου να επωφεληθούμε από τα κάλλη της, δε βλέπω το λόγο να μπούμε σε μία ανταγωνιστική κούρσα μεταξύ μας για κάτι το οποίο θα πληρώσουμε κιόλας! Η αξιοπρέπεια είναι αμφίδρομη. Για την ιστορία έστειλα ένα απλό μήνυμα προκειμένου να τη συναντήσω και για την ώρα-προ 48 ωρών έγινε η αποστολή του μνμ-δεν προκρίθηκα εν αντιθέσει με άλλους καλύτερους από μένα στην "έκθεση".
Καλά έκανες και έστειλες πμ..
Το μανιφέστο τι το ήθελες;
τύπε γράφεις αρλεκιν ,αν όχι χαραμίζεσαι !Μελινα εδώ κι 8 μήνες προσπαθουσα να πάρω την απόφαση και να σε συναντήσω και τώρα που είμαι σίγουρος πως θέλω να αρχίσω το άθλημα το site που δούλευες παλιά έκλεισε και εσύ έχεις κλειστό κύκλο....... Θα θεωρήσω τον ευαυτο μου τον πιο γκαντέμη του κόσμου, και όσο σκέφτομαι πως έχουν λιγοστεψει οι πιθανότητες να σε γνωρίσω τόσο πιο πολύ τρελενομαι με την πάρτι σου. Please στείλε pm. Μην μου στερείς την χατα και την τιμή να γνωρίσω μια θέα άσε και μένα να σε εξυμνησω όπως οι άλλοι συναγωνιστές.
Οκτω μήνες σου πηρε για να αποφασισεις οτι θελεις να την συναντησεις τύπε?Μελινα εδώ κι 8 μήνες προσπαθουσα να πάρω την απόφαση και να σε συναντήσω και τώρα που είμαι σίγουρος πως θέλω να αρχίσω το άθλημα το site που δούλευες παλιά έκλεισε και εσύ έχεις κλειστό κύκλο
Τα γυριζεις τωραΔεν απαντώ σε νέα προφίλ η προφίλ που είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένα!!!
Δεν απαντώ επίσης σε προφίλ που αν κρίνω από μηνύματα τους ,δεν πιστοποιούν ευγένεια!!!
Απλά για να σας φύγει η απορία...
Δεν είμαι περίεργη ούτε ψωνισμενη, καλώς ή κακώς ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος! Λοιπον γι'αυτό καλό είναι αφου βάζω τον εαυτό μου σε κίνδυνο, ας τον βάζω μειώνοντας τις πιθανότητες.
Αυτά... Καλό μήνα σε όλους :-*
έτσι για αντίποιναΟκτω μήνες σου πηρε για να αποφασισεις οτι θελεις να την συναντησεις τύπε?
Μια χαρα.
Τι γινεται ομως αν περασουν άλλοι οκτω για να αποφασισει κι εκεινη οτι θελει να την συναντησεις?