pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
...ενα μπροκολακι ακομα δρομος ειναι η ΓλυφαδαΠαίζω μπάλα golden city , park hotel , priamo Ηλιούπολης...
...ενα μπροκολακι ακομα δρομος ειναι η ΓλυφαδαΠαίζω μπάλα golden city , park hotel , priamo Ηλιούπολης...
Με τέτοια ευγένεια δεν γίνεται να πω όχι ...Να παιξεις μπαλιτσα και πιο βορεια μαντμαζελ..
κάτσε καλά είπαμε...ενα μπροκολακι ακομα δρομος ειναι η Γλυφαδα
Με τιποτα κυρια μου!κάτσε καλά είπαμε
εισαι αυτη που κανει την ωρα που περνα οποιος ειναι μαζι σου, να περναει πολυ γρηγορα... γιατι περναει σουπερ με εσενα μαζι τουΆμα δεν είμαι η Μελίνα, τότε ποια είμαι; Γιατί ζω; Που βαδίζω; :S :S :S
συγχωραμε για το συντακτικο λαθος , θα προσπαθήσω να μην το ξανακανωρε φίλε, στραμπούληξα το μυαλό μου...
"εισαι αυτη που κανει την ωρα που περνα οποιος ειναι μαζι σου, να περναει πολυ γρηγορα... γιατι περναει σουπερ με εσενα μαζι του "
=
είσαι αυτή με την οποία όποιος είναι μαζί, η ώρα του περνάει πολύ γρήγορα καθώς είσαι σούπερ γυναίκα
τέλος πάντων κάπως έτσι...
το θεμα ειναι να βαδισεις στην αγκαλια μου . . . μεχρι και vegan θα γινω για σενα . . .Άμα δεν είμαι η Μελίνα, τότε ποια είμαι; Γιατί ζω; Που βαδίζω; :S :S :S
Hellinis δεν παίζεις μπάλα? Είναι η έδρα μου...έλα να σε παίξω!Παίζω μπάλα golden city , park hotel , priamo Ηλιούπολης...
Απλά άψογη σε όλα !!ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
Από Δευτέρα επιστρέφω και εγώ στο σπορ...
Οι περισσότεροι ξέρετε αλλα θα
κάμω μια επανάληψη:
•100/75 λεπτά 150/δύο ώρες 1.000/24 ώρες
•συζητήσιμο πρόγραμμα εκτός του Άναλ
•τα χρήματα τα δίνετε προκαταβολικά πριν το ραντεβού (όσοι δεν γνωρίζω)
•Ραντεβου γίνονται απο τις 12:00 έως τις 22:00 με εξαίρεση τα 24ωρα, Δευτέρα έως Σάββατο.
Κυριακές το τηλέφωνο θα παραμένει κλειστό.
Όπως ξέρετε δεν λειτουργούν όλα τα ξενοδοχεία.
Προτείνω το Golden city hotel (30 ευρώ χρεώνουν για 3 ώρες) αλλα αν έχετε κάποιο άλλο κατα νου ευχαρίστως να εξυπηρετήσω όσο ακόμα δεν έχει κίνηση στους δρόμους.
ΤΗΛΈΦΩΝΟ: 6987417879 ΜΟΝΟ ΜΗΝΎΜΑΤΑ τα οποία θα απαντηθούν με την πρώτη ευκαιρία.
απαντάει, μπορεί αργεί μερικές φορές, αλλά απαντάειΔν απαντάει ποτέ σε μνμ
που βρισκουμε τηλ? δεν ειναι στο προφιλ της
Οπότε δεν είναι call-girl. Θα ψάξουμε αλλού..Το Μελινακι όπως κ με το Αλικακι το γαμαω μονάχα ΕΓΩ!
δεν νομίζω,πλέον....Το Μελινακι όπως κ με το Αλικακι το γαμαω μονάχα ΕΓΩ!