Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Καλησπέρα στο όμορφο κορίτσι.
καλησπέρα αγόριΚαλησπέρα στο όμορφο κορίτσι.
καλησπέρα αγόρι
με κατάλαβες αχαχαχαχαλέγε ρε... πόσα θες Και άσε το γλύψιμο...€€€
η οποια πηγαινει μονο με γνωστους της απο παλια.35 μελη και 78 επισκεπτες προτιμησαν από το μποτιλιάρισμα στις εθνικες οδους να κατσουν σπιτι τους και να καυλαντιζουν στο θρεντ της μελινας
Δυστυχώς απο Παρασκευή 3/5 πάλι μαζί... Οι δύσκολες μέρες ήρθαν!
120 το αντίτιμο!Καλά όλα αυτά αλλά δεν είδα πουθενά το αντίτιμο και το πρόγραμμα.
Τι παίζει?
Γι'αυτό δεν ήθελα να έχω νήμα εδώ μέσα, γιατί ο καθένας γράφει το κοντό κ το μακρύ του χωρίς να γνωρίζει120 το αντίτιμο!
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά για ποιό λόγο δεν ανακοινωνεις εσύ τις υπηρεσίες σου / το "δωράκι" σου, απλά και ξεκάθαρα?Γι'αυτό δεν ήθελα να έχω νήμα εδώ μέσα, γιατί ο καθένας γράφει το κοντό κ το μακρύ του χωρίς να γνωρίζει
μήπως, λέω μήπως, θέλει να το λέει η γυναίκα μόνο στους ανθρώπους που κάνει δουλειά και όχι σε ολους;;Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά για ποιό λόγο δεν ανακοινωνεις εσύ τις υπηρεσίες σου / το "δωράκι" σου, απλά και ξεκάθαρα?
το ανακοινώνει μια χαρά σε εκείνους που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζι της, τη δε καταλαβαινεται?Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά για ποιό λόγο δεν ανακοινωνεις εσύ τις υπηρεσίες σου / το "δωράκι" σου, απλά και ξεκάθαρα?
μια χαρά καταλαβαίνουμε και ξέρουμε πόσα θέλει.το ανακοινώνει μια χαρά σε εκείνους που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζι της, τη δε καταλαβαινεται?
Μόνο το μακρύΓι'αυτό δεν ήθελα να έχω νήμα εδώ μέσα, γιατί ο καθένας γράφει το κοντό κ το μακρύ του χωρίς να γνωρίζει