karaflo trixompalaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 206
Στα λέω κ από κοντά πάντα.....Και εσείς για μένα με τόσα όμορφα σχόλια...
Στα λέω κ από κοντά πάντα.....Και εσείς για μένα με τόσα όμορφα σχόλια...
θα καω απ το ζεσταμα μεχρι να σε δωΚάνε ζέσταμα...
Με τι λεφτά μαρή?Η κοπελιά δεν άλλαξε γνώμη απλά της χάλασε το κινητό και πήγε αγόρασε νέο.
Όχι δεν σταμάτησα από Μάγο...
Από Μάγο θα φύγω μόνο όταν βάλω οριστικό τέλος σε αυτή τη δουλειά (που προς το παρόν δεν βρίσκω λόγο).
Στην επόμενη συνάντηση θα δείξω ιδιαίτερο ζήλο στο συγκεκριμένο σημείο να μην έχεις παράπονο,με χαρά μεγάλη πίστεψε μεΠροσπαθώ... αρκεί να μου μένει χρόνος!
Δεν θέλω να αφήνω τα αγόρια μου με παράπονο!
Τι να πρωτογλειψεις δαχτυλακια ή μουνακι?Προσπαθώ... αρκεί να μου μένει χρόνος!
Δεν θέλω να αφήνω τα αγόρια μου με παράπονο!
βασικα..... ΟΛΟΚΛΗΡΗ ειναι για γλειψιμο, καθε χιλιοστο του κορμιου τηςΤι να πρωτογλειψεις δαχτυλακια ή μουνακι?
Θα πρεπει να τη γνωρισωβασικα..... ΟΛΟΚΛΗΡΗ ειναι για γλειψιμο, καθε χιλιοστο του κορμιου της
Ακόμα δεν την ξέρεις χάνεις....πραγματικά ομωςΘα πρεπει να τη γνωρισω
Οχι δε την εχω συναντησει.τη βλεπω απο εποχες ντιβα αλλα μου κανε το κλικ τα παρτ 2-3 που εβαλε προσφαταΑκόμα δεν την ξέρεις χάνεις....πραγματικά ομως
Ειναι θέα ,πριγκίπισσα.....Οχι δε την εχω συναντησει.τη βλεπω απο εποχες ντιβα αλλα μου κανε το κλικ τα παρτ 2-3 που εβαλε προσφατα
Θα ξεπεράσει και τις ταινίες του Fast and furious.εμενα μου μυριζει Part4 ....χεχεχεχ
θα παρω και ποπ-κορν τα δω ολα τα Parts χαχααχΘα ξεπεράσει και τις ταινίες του Fast and furious.
Άσε τα ποπ κορν και πάρε τη Μελίναθα παρω και ποπ-κορν τα δω ολα τα Parts χαχααχ
θα γινουν ολα οπως πρεπει !!!Άσε τα ποπ κορν και πάρε τη Μελίνα
Άλλο που δεν θέλουμε. Η καλύτερη όλων..Κατάφερε να το ρίξει ,πάλι , η Μελίνα το site!!!. Ρε τι τραβάμε!!!
Αφού και οι δύο περνάμε όμορφα , τι σημασία έχει?Αν ήξερα ποιος είσαι θα σου απαντούσα με ακρίβεια
Πόσο αλήθεια στο μυαλό μου είσαιΕίναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά η κοπέλα πραγματικά χαίρεται αυτό που κάνει σαν δουλειά.
Και μην φανταστεί κανείς ότι χαίρεται μόνο με αυτόν πως ας πούμε αυτός είναι ο εκλεκτός, το είχα πιστέψει κι εγώ αρχικά αλλά ήταν λάθος.
Η Μελίνα καταφέρνει να αντλεί απόλαυση στην πλειοψηφία τουλάχιστον των ραντεβού της, ευχαριστιέται το σεξ γενικά.
Ας τα διαβάζουν και κάποιες (πολλές!) άλλες αυτά.