Μελίνα magicgirls...
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.238
Μόλις πρόσεξα κάτι πολύ ευχάριστο για τους φίλους της Μελίνας, επανασυνδέθηκε το viber της.
Οπότε προσωπικά σύντομα θα επιδιώξω συνάντηση μαζί της.
Μόλις πρόσεξα κάτι πολύ ευχάριστο για τους φίλους της Μελίνας, επανασυνδέθηκε το viber της.
Έχεις δίκιο φίλε.αλλα σταμάτησε στον μάγο?Μόλις πρόσεξα κάτι πολύ ευχάριστο για τους φίλους της Μελίνας, επανασυνδέθηκε το viber της.
Δεν ξέρω ίσως να δουλεύει παράλληλα σε διαφορετικές μέρες, θα το μάθω όμως.Έχεις δίκιο φίλε.αλλα σταμάτησε στον μάγο?
Η κοπελιά δεν άλλαξε γνώμη απλά της χάλασε το κινητό και πήγε αγόρασε νέο.Εκλεισε το viber η κοπελια,μαλλον θα αλλαξε γνωμη
Όχι δεν σταμάτησα από Μάγο...Έχεις δίκιο φίλε.αλλα σταμάτησε στον μάγο?
Καλημέρα σε όλους
Για το κορίτσι αυτό έχουν ειπωθεί τόσα πολλά,αλλά δεν θα μιλήσω για την Μελίνα callgirl
Θα μιλήσω για τον Άνθρωπο Μελίνα ,θεωρώ λοιπόν πισωγυρισμα ολα αυτά κ ίσοι την ξέρετε δεν θα πρέπει να χαίρεστε με αυτό, έχει τόσες δεξιότητες κ αρετές
Η επιστροφή συνεχώς στα παλιά κ εκεί που νομίζει ότι νιώθει γνώριμα δεν της κάνει καλό,πάλι θα αλλάξει γνώμη σε σύντομο χρονικό διάστημα
Την εκτιμώ πολύ κ το ξέρει κ έχω κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν να την πλησιάσω ανθρώπινα κ μόνο
Εγώ λοιπόν θα χαρώ να ακούσω ότι ασχολείται επιτέλους με αυτό που την κάνει να νιώθει ωραία κ να λάμπει από ευτυχία κ. ότι δεν φοβάται να πάρει τα ρίσκα της
Η ζωή θέλει κ λίγο ρισκο
Μελίνα μου από την καρδιά μου τα καλύτερα, να σου έρθουν όλα όπως τα θες στην ζωή σου
Θα περιμένω να ακούσω καλά νέα με νέες ιδέες δημιουργικές από εσένα..
Μελίνα δώσε πόνο κούκλα μου!!!!Η κοπελιά δεν άλλαξε γνώμη απλά της χάλασε το κινητό και πήγε αγόρασε νέο.
Όχι δεν σταμάτησα από Μάγο...
Από Μάγο θα φύγω μόνο όταν βάλω οριστικό τέλος σε αυτή τη δουλειά (που προς το παρόν δεν βρίσκω λόγο).
Κι εγώ πως το βρίσκω ανοιχτό;Εκλεισε το viber η κοπελια,μαλλον θα αλλαξε γνωμη
απαντησε η ιδια λιιιιγο πιο πανωΚι εγώ πως το βρίσκω ανοιχτό;
Ναι, το πρόσεξα μετά...απαντησε η ιδια λιιιιγο πιο πανω
Δεν απαντησε απλως.απαντησε η ιδια λιιιιγο πιο πανω
To μεγαλύτερό της προσόν, για όσους δεν την έχουν γνωρίσει, είναι το ότι είναι πολύ έξυπνη. Προσωπικά θεωρώ βασικό προσόν την εξυπνάδα για καλό σεξ, οι χαζές γυναίκες χαζογαμιούνται.Δεν απαντησε απλως.
Ζωγραφισε!
Οπότε συνέχεια στα γνωστάΗ κοπελιά δεν άλλαξε γνώμη απλά της χάλασε το κινητό και πήγε αγόρασε νέο.
Όχι δεν σταμάτησα από Μάγο...
Από Μάγο θα φύγω μόνο όταν βάλω οριστικό τέλος σε αυτή τη δουλειά (που προς το παρόν δεν βρίσκω λόγο).
τα ειπες ολα!!! αν πιστευει καποιος οτι μπορει να την ξεγελασει, μην το δοκιμασει κανTo μεγαλύτερό της προσόν, για όσους δεν την έχουν γνωρίσει, είναι το ότι είναι πολύ έξυπνη. Προσωπικά θεωρώ βασικό προσόν την εξυπνάδα για καλό σεξ, οι χαζές γυναίκες χαζογαμιούνται.
Το μόνο της μειονέκτημα είναι το ότι τα παίρνει εύκολα στο κρανίο, είναι λίγο παρεξηγιάρα.
Αλλά δεδομένου ότι κανείς μας δεν είναι τέλειος την αγαπάμε.
Το magic ρε φιλε...Καλησπέρα ομάδα επειδή έχω σκαλώσει που δουλεύει η κοπέλα που εν όψει στον Μάγο;;Γραφείο είναι;;
Σας ευχαριστώ
Μελίνα δώσε πόνο κούκλα μου!!!!
Όχι απλά έξυπνη,ευφυέστατη θα συμπλήρωνα. Όσο για το "παρεξηγιάρα" το προσπερνάω γιατί αν βρεις το κουμπί της την κάνεις βούτυρο και γίνεται μέλι η Μελίνα. Λατρεία το κορίτσι.To μεγαλύτερό της προσόν, για όσους δεν την έχουν γνωρίσει, είναι το ότι είναι πολύ έξυπνη. Προσωπικά θεωρώ βασικό προσόν την εξυπνάδα για καλό σεξ, οι χαζές γυναίκες χαζογαμιούνται.
Το μόνο της μειονέκτημα είναι το ότι τα παίρνει εύκολα στο κρανίο, είναι λίγο παρεξηγιάρα.
Αλλά δεδομένου ότι κανείς μας δεν είναι τέλειος την αγαπάμε.
Η κοπέλα είναι μια κατηγορία μόνη της.
Και δεν μιλάω για την εμφάνιση.
Ασχετα αν είναι πολύ δυνατή στην εμφάνιση εννοείται ότι υπάρχουν και άλλες ίσως και με καλύτερη.
Όμως στο θέμα του επαγγελματισμου και στο θέμα χαρακτήρα δεν παίζεται.
Αν δεν είναι καλά πολύ απλά δεν θα κάνει ραντεβού.
Από την στιγμή που κανονίσει ραντεβού μπαίνει στο δωμάτιο τα αφηνει όλα πίσω της και δίνεται ολοκληρωτικά.
Δυστυχώς έχω βρεθεί μόνο 2 φορές μαζί της γιατί δεν μου αρέσει να κλείνω από προηγούμενη μέρα, γιατί θέλω και η δική μου ψυχολογία να είναι εντάξει στο ραντεβού άρα προσπαθούσα πάντα για αυθημερόν που είναι δύσκολο με την μελινα