Kostas15924
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 464
- Πόντοι
- 301
Προσβαλλουν την νοημοσυνη μας φιλε..
straightforward. μια χαρά...Λοιπόν να σας λύσω απορίες μιας κ είχα καιρό να μπω στο site και δεν γνώριζα τι έχει ειπωθεί...
Εχω όντως σταματήσει την δουλειά αλλα όχι για όλους!
Εχω κρατήσει έναν κύκλο που περνάω όμορφα , σέβονται εμένα κ τον χρόνο μου και συνεπώς χαίρεσαι να γαμιέσαι μαζί τους ρε παιδί μου.
Είναι κ ο λόγος που η ψυχική μου ηρεμία είναι στα ζενίθ της...
Αν δεν δέχομαι αγνώστους είναι γιατί δεν θέλω να ρισκάρω αυτή την ψυχική ηρεμία, αν δεν δέχομαι άτομα που ήδη γνωρίζω είναι γιατί απλά έχω ξενερώσει με συμπεριφορές!
Κοινώς "δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας". (ανθρώπινα μπορεί να συμβεί και αυτό)
Αν είναι δυνατονΚΑΛΟ ΜΉΝΑ
ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΆΣΩ ...!
Καλο μήνα κοριτσάρα!!! Θα πρότεινα Πλυντήριο αυτοκινήτων... Η πιο αξιόπιστη λύση!!!ΚΑΛΟ ΜΉΝΑ
Καλό Μήνα όμορφη....ΚΑΛΟ ΜΉΝΑ
ΚΑΛΟ ΜΉΝΑ
Ναι και από εκεί που ήταν VFM 150/2ΩΡΟ, τώρα είναι 150/ΩΡΑ.η ίδια είναι τελικά αποφάσισε να κάνει την μεγάλη επιστροφή στο γραφείου του μάγου
Από τα οποία 150€ της μένουν τα μισά..Ναι και από εκεί που ήταν VFM 150/2ΩΡΟ, τώρα είναι 150/ΩΡΑ.
Εξαρτάται τι deal θα κλήσεις , επίσης το θέμα μετακίνησης είναι ένα βασικό πλεονέκτημα αφού τα γραφεία έχουν οδηγούςΑπό τα οποία 150€ της μένουν τα μισά..
Προφανώς τα σκέφτηκε όλα και είδε ότι την συμφέρει. Οπότε δεν μας πέφτει λόγος..Εξαρτάται τι deal θα κλήσεις , επίσης το θέμα μετακίνησης είναι ένα βασικό πλεονέκτημα αφού τα γραφεία έχουν οδηγούς
Ακριβώς, θα την απολαύσουμε κ έτσι απ το γραφείοΠροφανώς τα σκέφτηκε όλα και είδε ότι την συμφέρει. Οπότε δεν μας πέφτει λόγος..
Αυτό εγώ πρέπει να το πω με αυτά που βλέπω κ μυρίζωΑν είναι δυνατον
Είναι σίγουρο ότι ζούμε στον 21ο αιώνα;Αυτό εγώ πρέπει να το πω με αυτά που βλέπω κ μυρίζω