filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
Καλώς την όμορφη! Δεν έχει νυχτερινή έξοδο απόψε;τα φιλια μου στα ομορφοπαιδα εδω της παρεας...!!!! :-* :-* :-*
Καλώς την όμορφη! Δεν έχει νυχτερινή έξοδο απόψε;τα φιλια μου στα ομορφοπαιδα εδω της παρεας...!!!! :-* :-* :-*
Κυριακη ρεπαρω μωρακι μου δευτερα.... :-* :-* :-* :-*ασε τα φιλια κ ετοιμασου για μαχη αυριο μπεμπα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πριν λιγο γυρισα ημουν λιγο κουρασμενη εσεις ???Καλώς την όμορφη! Δεν έχει νυχτερινή έξοδο απόψε;
οταν εχω ρεπο ρεπαρεις κ εσυΚυριακη ρεπαρω μωρακι μου δευτερα.... :-* :-* :-* :-*
εγω πιστευω πως υπαρχει μονο ομορφια...για εμας τους ασχημους δηλαδη δεν εχει φιλι ? ντροπη
Δηλαδή αν δεν είσουν λίγο κουρασμένη θα το ξημέρωνες; Μπράαααβο! :o :o :o Εμείς βρισκόμαστε ακούραστοι στις επάλξεις του bourdela.com!!!πριν λιγο γυρισα ημουν λιγο κουρασμενη εσεις ???
Ναι γενικα οταν κανω κατι μ αρεσει να το κανω σχεδον υπερβολικα...Δηλαδή αν δεν είσουν λίγο κουρασμένη θα το ξημέρωνες; Μπράαααβο! :o :o :o Εμείς βρισκόμαστε ακούραστοι στις επάλξεις του bourdela.com!!!![]()
![]()
![]()
Ενδιαφέρον ακούγεται! ;) Καλά να περνάς και εσύ κούκλα! Καλή ξεκούραση!Ναι γενικα οταν κανω κατι μ αρεσει να το κανω σχεδον υπερβολικα...![]()
καλα κανετε και καλα να περνατε σας ευχομαι...!!!
Πωπωωωωω.....πωπος ......Μια όμορφη καλησπέρα σε όλα τα μέλη....πάρτε και ένα δωράκι![]()
πολυ σωστή σε βρισκω.εγω πιστευω πως υπαρχει μονο ομορφια...
και ματια που δεν εχουν μαθει να την βλεπουν.... :-* :-* :-*
στειλε τηλεφωνοΚαλησπέρα σε όλους.....αυτό το ΣΚ προβλέπω τρελές καύλες χιχιχι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κανετε αγορακια μου????Καλησπερα... :-* :-* :-*
Έλεος ρε Αμπελαλέ![]()
Κατά τα άλλα η οικονομική κρίση σε ανάγκασε να γαμάς στη Φυλής.![]()
καλως το κοριτσι..Τι κανετε αγορακια μου????Καλησπερα... :-* :-* :-*
Καλησπέρα όμορφη,Τι κανετε αγορακια μου????Καλησπερα... :-* :-* :-*
Κλασσική περίπτωση απάτης δηλαδή..Εγώ έχω άλλο τηλ. απ'αυτό αλλά οι φωτό είναι της Μελίνας