filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Καλώς την όμορφη! Δεν έχει νυχτερινή έξοδο απόψε;τα φιλια μου στα ομορφοπαιδα εδω της παρεας...!!!! :-* :-* :-*
Καλώς την όμορφη! Δεν έχει νυχτερινή έξοδο απόψε;τα φιλια μου στα ομορφοπαιδα εδω της παρεας...!!!! :-* :-* :-*
Κυριακη ρεπαρω μωρακι μου δευτερα.... :-* :-* :-* :-*ασε τα φιλια κ ετοιμασου για μαχη αυριο μπεμπα
πριν λιγο γυρισα ημουν λιγο κουρασμενη εσεις ???Καλώς την όμορφη! Δεν έχει νυχτερινή έξοδο απόψε;
οταν εχω ρεπο ρεπαρεις κ εσυΚυριακη ρεπαρω μωρακι μου δευτερα.... :-* :-* :-* :-*
εγω πιστευω πως υπαρχει μονο ομορφια...για εμας τους ασχημους δηλαδη δεν εχει φιλι ? ντροπη
Δηλαδή αν δεν είσουν λίγο κουρασμένη θα το ξημέρωνες; Μπράαααβο! :o :o :o Εμείς βρισκόμαστε ακούραστοι στις επάλξεις του bourdela.com!!!πριν λιγο γυρισα ημουν λιγο κουρασμενη εσεις ???
Ναι γενικα οταν κανω κατι μ αρεσει να το κανω σχεδον υπερβολικα...Δηλαδή αν δεν είσουν λίγο κουρασμένη θα το ξημέρωνες; Μπράαααβο! :o :o :o Εμείς βρισκόμαστε ακούραστοι στις επάλξεις του bourdela.com!!!
Ενδιαφέρον ακούγεται! ;) Καλά να περνάς και εσύ κούκλα! Καλή ξεκούραση!Ναι γενικα οταν κανω κατι μ αρεσει να το κανω σχεδον υπερβολικα...
καλα κανετε και καλα να περνατε σας ευχομαι...!!!
Πωπωωωωω.....πωπος ......Μια όμορφη καλησπέρα σε όλα τα μέλη....πάρτε και ένα δωράκι
πολυ σωστή σε βρισκω.εγω πιστευω πως υπαρχει μονο ομορφια...
και ματια που δεν εχουν μαθει να την βλεπουν.... :-* :-* :-*
στειλε τηλεφωνοΚαλησπέρα σε όλους.....αυτό το ΣΚ προβλέπω τρελές καύλες χιχιχι
Τι κανετε αγορακια μου????Καλησπερα... :-* :-* :-*
Έλεος ρε Αμπελαλέ
Κατά τα άλλα η οικονομική κρίση σε ανάγκασε να γαμάς στη Φυλής.
καλως το κοριτσι..Τι κανετε αγορακια μου????Καλησπερα... :-* :-* :-*
Καλησπέρα όμορφη,Τι κανετε αγορακια μου????Καλησπερα... :-* :-* :-*
Κλασσική περίπτωση απάτης δηλαδή..Εγώ έχω άλλο τηλ. απ'αυτό αλλά οι φωτό είναι της Μελίνας