spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχοντας συμπληρωσει 5+ ποστ,στα κεντρικα νηματα.πως μπορω ρε παιδια να στείλω π.μ.
εχοντας συμπληρωσει 5+ ποστ,στα κεντρικα νηματα.πως μπορω ρε παιδια να στείλω π.μ.
Πως στελνω pm?
διάβασες όλη την σελίδα;
Δυστυχώς τα παιδιά θέλουν σεξ χωρίς διάβασμα... τι να πεις για τη σημερινή νεολαία....
φιλε δεν είναι τόσο δυσκολο. Το τηλ το ζητάς από την ιδια. Κάποια στιγμή θα απαντήσει κ θα στο δωσει. Υπομονη θελειΠόσο δύσκολο να τη συναντήσει κάποιος νέος στο χώρο, αφού πρώτα διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες;
φιλε δεν είναι τόσο δυσκολο. Το τηλ το ζητάς από την ιδια. Κάποια στιγμή θα απαντήσει κ θα στο δωσει. Υπομονη θελει
είναι ανάλογα το κοριτσι , δεν ξερω. Σε άλλες έχω στείλει πμ κ περιμένω χωρίς ανταπόκριση κ άλλες απαντούν γρηγορα. Τι να πω...Μην είστε και τόσο σίγουρος.
είναι ανάλογα το κοριτσι , δεν ξερω. Σε άλλες έχω στείλει πμ κ περιμένω χωρίς ανταπόκριση κ άλλες απαντούν γρηγορα. Τι να πω...
φίλε θα συμφωνίσω σε γενικές γραμμές με τα λεγόμενά σου εδώ και στην κριτική σου, αλλά επειδή την πήρα πρόσφατα, εγώ θα την έλεγα χοντρούλα και αυτό αν το ήξερα νωρίτερα δεν θα την έπερνα για 120 ευρά ούτε για 100. νομίζω είναι υπερτημιμένη. αυτά και πολλά και καλά ...Συνάντηση πριν από λίγο με την Μελινα. ..
Έρχεται κριτική σε λιγο..θα πω μόνο ότι το κορίτσι είναι καταπληκτικο.!
Συμφωνω και εγω. Οταν εχεις την Valeria με 100 που ειναι υπερμουνο νομιζω ενα 60 αρι και ενα 80αρι λογω του νεαρου της ηλικιας θα ηταν μια χαρα. Φυσικα ουτε κουβεντα για συναντηση στο λομπυ του ξενοδοχειου αλλα οπωσδηποτε συναντηση στο δωματιο. Παντως ξαναλεω 120 χωρις κωλο ειναι παρα πολλα. Παμε για αλλα.φίλε θα συμφωνίσω σε γενικές γραμμές με τα λεγόμενά σου εδώ και στην κριτική σου, αλλά επειδή την πήρα πρόσφατα, εγώ θα την έλεγα χοντρούλα και αυτό αν το ήξερα νωρίτερα δεν θα την έπερνα για 120 ευρά ούτε για 100. νομίζω είναι υπερτημιμένη. αυτά και πολλά και καλά ...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,φίλε μουΣυνάντηση πριν από λίγο με την Μελινα. ..
Έρχεται κριτική σε λιγο..θα πω μόνο ότι το κορίτσι είναι καταπληκτικο.!
Απορια σε οσους την συναντησαν. Εβγαλε τον κορσε καθολου να δειτε ολο το σωμα;; Γιατι εγω ειδα ποδια κεφαλι προσωπο και αν δεν τραβαγα κορσε βυζια δεν θα εβλεπα. Απο στηθος μεχρι κοιλια δεν ειδα τιποτα. Και μπανιο που εκανε στν νιπτηρα και οχι στην ντουζιερα. Συναιβει και σε αλλους;