jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αυτη εδω ειναι η ιδια , δλδ η μελινα λεγεται κ στεφανια ;;
ελα μου ντε?
αλλα η πρωτη ειναι η τελευαταια
αυτη εδω ειναι η ιδια , δλδ η μελινα λεγεται κ στεφανια ;;
Για πρωτάρα πολύ έμπειρηδεν εχω δικο μου χωρο 80 για μιση ωρα με ελευθερο στομ και τελειωμα οπου θελετε 120 για 1 ωρα το πρωκτικο +20 και αυταρχικο + 30
δεν ειναι πρωτάρα τύπεΓια πρωτάρα πολύ έμπειρη
ανεξάρτητη ήτανΜερικες σελιδες πισω καποιος ανεφερε οτι ηταν σε γραφειο η κοπελα. Αληθευει?
Και σε γραφειο ηταν η κοπελια , και περασμα απο Studio εχει κανει η δεσποινις , τωρα το πως το γυρισε σε ανεξαρτητη , τι να πω .... , ισως θελει να κανει στροφη στην ποιοτηταΜερικες σελιδες πισω καποιος ανεφερε οτι ηταν σε γραφειο η κοπελα. Αληθευει?
στείλε p.m. Στην κοπέλα να σου δώσει τηλ. επικοινωνίαςΣε ποιο τηλέφωνο μιλάτε μαζί της ?
Παιδες στειλτε πμ στην κοπελα και σας το στελνει η ιδια το τηλεφωνο της , η συγκεκριμενη απαντα σχετικα γρηγορα κιολας σε σχεση με αλλες ;) ;)Σε ποιο τηλέφωνο μιλάτε μαζί της ?
Παιδες στειλτε πμ στην κοπελα και σας το στελνει η ιδια το τηλεφωνο της , η συγκεκριμενη απαντα σχετικα γρηγορα κιολας σε σχεση με αλλες ;) ;)
Παιδες στειλτε πμ στην κοπελα και σας το στελνει η ιδια το τηλεφωνο της , η συγκεκριμενη απαντα σχετικα γρηγορα κιολας σε σχεση με αλλες ;) ;)
Αυτο ειναι τσεκαρισμενο η υποψια;εχω την εντηπωση οτι αυτη η μελινα δουλευε σε στουντιο παλια
δεν παιζει να εισαι διαβασμενος ποτε.παντα κατι εχεις να μαθεις απο τις κοπελες,οπως και αυτες απο σενα.Μάγκες παίζει κανεις διαβασμένος με το κορίτσι γιατί θελω να το τιμήσω
Μην φάμε καμία φόλα..!!!
200 μηνυματα φιλε...19 σελιδες...3 συναγωνιστες εχουν γραψει οι οποιοι ειναι διαβασμενοι και πολυ καλα μαλιστα. Κανε μπραουζ και δες. Επισης 2 συναγωνιστες ο ενας παρα πολυ διαβασμενος με doctora μου εχουν πει οτι δεν εμειναν ευχαριστημενοι (χωρις να πουν ομως οτι δεν αξιζει). Διαβασε, κρινε και κανε και την καταδρομη να μας πεις και εμας...Μάγκες παίζει κανεις διαβασμένος με το κορίτσι γιατί θελω να το τιμήσω
Μην φάμε καμία φόλα..!!!
δεν παιζει να εισαι διαβασμενος ποτε.παντα κατι εχεις να μαθεις απο τις κοπελες,οπως και αυτες απο σενα.