Ειναι πρεζα λεμεεεεεεεεεε.......
το χα "κοψει" το σαιτ καποια εποχη αλλα τωρα παλι ειναι η πρωτη επιλογη μου..δυσκολα κοβεται οντως
Ειναι πρεζα λεμεεεεεεεεεε.......
Το πόσο καιρό μετά το πρώτο "χάζεμα" γίνεσαι μέλος, το ορίζει ο χαρακτήρας του καθ' ενός... Ένας "ριψοκίνδυνος", γράφεται σύντομα, ένας "συντηρητικός" αργεί, πολλοί δε γράφονται ποτέ.
Πάντως η στιγμή που θα ποστάρεις το πρώτο ποστ, είναι σαν το βελόνι...
There is no return!
καλα ακομα δεν εκλεισε αυτο ??!δεκτον.
ουτως ή αλλως δεν το θεωρησα για υποδειξη,
ομως καποιος αλλος μπορει ευκολα να παρεξηγησει τα λεγομενα σου.
με τα υπολοιπα συμφωνεις πιστευω..
Έτσι είναι δεν κόβεται με τίποτα...Το πόσο καιρό μετά το πρώτο "χάζεμα" γίνεσαι μέλος, το ορίζει ο χαρακτήρας του καθ' ενός... Ένας "ριψοκίνδυνος", γράφεται σύντομα, ένας "συντηρητικός" αργεί, πολλοί δε γράφονται ποτέ.
There is no return!
καλα ακομα δεν εκλεισε αυτο ??!
χαθηκε και το τραβελια με προσοντα ρε γαμωτο...πιστευω πως εννοεις τι θεμα.
θα κανει τον κυκλο του .
εδω συζηταμε αλλα κι αλλα ... ;)
1) Και τι να λέει που εσύ 90% μπαίνεις σαν επισκέπτης.Εγώ σου λέω ότι πάντα (100%) μπαίνω κανονικά με log in στο σάιτ..Επειδή βλέπω ότι μερικοί δεν το κουράζουν το πάνω κεφάλι, παρά μόνο το κάτω; , να τους "διαφωτίσω" λίγο...
Καλά δε σας πέρασε απ'το μυαλό ότι πολλά μέλη μπαίνουν και ως επισκέπτες;Ή κάνετε τους χαζούληδες;
Εγω τουλάχιστον στο 90% των περιπτώσεων αυτό κάνω, αφού μπορώ να διαβάσω τα διάφορα threads, posts κτλ χωρίς να κάνω log in.
Και καλά αυτός ο Galb γιατί το έχει πάρει τόσο πατριωτικά;
Μήπως όσο πιο πολλά μέλη φαίνεται να έχει το σάϊτ, τόσα περισσότερα τα φράγκα απ'τη
διαφήμηση;;;
Ε;;;
Κι αυτός έχει κάποιο συμφέρον;;;
Μπορείτε να το κάνετε και prive αμα γουστάρετε, αν σας συμφέρει δηλαδή....
Galb ,μη βαζεις αλλες συριγκες, το καταλαβαμε ;)χαθηκε και το τραβελια με προσοντα ρε γαμωτο...
μηπως εχει παιξει κανα scriptaki για να δειχνει τοσο πολλα μελη κ επισκεπτες?πως γινεται ρε παιδια τοσα λιγα ποστ καθημερινα ενω υπαρχουν τοσα μελη?
Έχει δίκιο. Εγώ, ας πούμε, παρακολουθούσα το site ως επισκέπτης, από τον Σεπτέμβριο του 2006 αλλά συμμετέχω με post μόλις έναν μήνα.Το πόσο καιρό μετά το πρώτο "χάζεμα" γίνεσαι μέλος, το ορίζει ο χαρακτήρας του καθ' ενός... Ένας "ριψοκίνδυνος", γράφεται σύντομα, ένας "συντηρητικός" αργεί, πολλοί δε γράφονται ποτέ.
There is no return!
Εγώ, ας πούμε, παρακολουθούσα το site ως επισκέπτης, από τον Σεπτέμβριο του 2006 (μόλις δηλαδή μετακόμισε από το geocities) αλλά συμμετέχω με post μόλις έναν μήνα.
Geocities δεν ήμασταν ποτέ.
Όσο αναφορά το counter, έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα το τρόπο που μετράει τους επισκέπτες. Οι αληθινοί είναι λίγο λιγότεροι (όχι πολλοί).
Αλλά δεν έχει και τόση σημασία πια. Οι αριθμοί του site είναι έτσι και αλλιώς μεγάλοι για Ελληνικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή μετράμε 22.000 επισκέψεις/ήμερα, σύμφωνα με στοιχεία από google analytics.
το old.bourdela εννοώ. Εκεί δεν ήταν;
Όχι ποτέ.