Νέα

Μέλη vs επισκέπτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το πόσο καιρό μετά το πρώτο "χάζεμα" γίνεσαι μέλος, το ορίζει ο χαρακτήρας του καθ' ενός...   Ένας "ριψοκίνδυνος", γράφεται σύντομα, ένας "συντηρητικός" αργεί, πολλοί δε γράφονται ποτέ.

Πάντως η στιγμή που θα ποστάρεις το πρώτο ποστ, είναι σαν το βελόνι...

There is no return!

Ακριβώς.......... Εμένα παρόλη τη σχέση με στρίπερς με έτρωγε ο κώλος μου καιρό.... Βεβαίως το σάιτ το είχα για τον πούτσο επειδή θεωρώ τελείως καμμένο να ασχολείσαι ΜΟΝΟ με ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ή ΜΟΝΟ με ΣΤΡΙΠΤΗΖΑΔΙΚΑ.
Οταν διαπίστωσα τη γενικότερη θεματολογία οι αναστολές μου πήγαν στο καλό........

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ξεχνατε ενα βασικο. Πολλοι απο τους "επισκεπτες" μιας ορισμενης χρονικης στιγμης,ειναι μελη τα οποια δεν εχουν συνδεθει.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το πόσο καιρό μετά το πρώτο "χάζεμα" γίνεσαι μέλος, το ορίζει ο χαρακτήρας του καθ' ενός...  Ένας "ριψοκίνδυνος", γράφεται σύντομα, ένας "συντηρητικός" αργεί, πολλοί δε γράφονται ποτέ.

There is no return!
Έτσι είναι δεν κόβεται με τίποτα...

Ναρκωτικό....  :rockon: :rockon:

heroin-overdose.jpg

weed.jpg

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή βλέπω ότι μερικοί δεν το κουράζουν το πάνω κεφάλι, παρά μόνο το κάτω; , να τους "διαφωτίσω" λίγο...
Καλά δε σας πέρασε απ'το μυαλό ότι πολλά μέλη μπαίνουν και ως επισκέπτες;Ή κάνετε τους χαζούληδες;
Εγω τουλάχιστον στο 90% των περιπτώσεων αυτό κάνω, αφού μπορώ να διαβάσω τα διάφορα threads, posts κτλ χωρίς να κάνω log in.
Και καλά αυτός ο Galb γιατί το έχει πάρει τόσο πατριωτικά;
Μήπως όσο πιο πολλά μέλη φαίνεται να έχει το σάϊτ, τόσα περισσότερα τα φράγκα απ'τη
διαφήμηση;;;
Ε;;;
Κι αυτός έχει κάποιο συμφέρον;;;
Μπορείτε να το κάνετε και prive αμα γουστάρετε, αν σας συμφέρει δηλαδή....

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Επειδή βλέπω ότι μερικοί δεν το κουράζουν το πάνω κεφάλι, παρά μόνο το κάτω; , να τους "διαφωτίσω" λίγο...
Καλά δε σας πέρασε απ'το μυαλό ότι πολλά μέλη μπαίνουν και ως επισκέπτες;Ή κάνετε τους χαζούληδες;
Εγω τουλάχιστον στο 90% των περιπτώσεων αυτό κάνω, αφού μπορώ να διαβάσω τα διάφορα threads, posts κτλ χωρίς να κάνω log in.
Και καλά αυτός ο Galb γιατί το έχει πάρει τόσο πατριωτικά;
Μήπως όσο πιο πολλά μέλη φαίνεται να έχει το σάϊτ, τόσα περισσότερα τα φράγκα απ'τη
διαφήμηση;;;
Ε;;;
Κι αυτός έχει κάποιο συμφέρον;;;
Μπορείτε να το κάνετε και prive αμα γουστάρετε, αν σας συμφέρει δηλαδή....
1) Και τι να λέει που εσύ 90% μπαίνεις σαν επισκέπτης.Εγώ σου λέω ότι πάντα (100%) μπαίνω κανονικά με log in στο σάιτ..

2)Δεν το πήρα πατριωτικά απλά άνοιξα ένα thread για συζήτηση.

3)Ένα σάιτ δεν μπορεί να επιζήσει χωρίς διαφημίσεις εκτός κι αν κάποιος έχει λεφτά για πέταμα.

4) Όχι δεν τα παίρνω από κανέναν.Εσύ από που βγάζεις τέτοια συμπεράσματα  όμως ?Επειδή άνοιξα ένα θρεντ προς συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ?? :idiot: :idiot:

Σε κάλυψα ????? :cool2:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μηπως εχει παιξει κανα scriptaki για να δειχνει τοσο πολλα μελη κ επισκεπτες?πως γινεται ρε παιδια τοσα λιγα ποστ καθημερινα ενω υπαρχουν τοσα μελη?

2πλο 3πλο λογαριασμοί. εκεί που λέει πόσοι είναι ονλινε ... προχτες το πρωί είχα διαβάσει 77 μέλη και κάμποσους επισκέπτες συνολικά δλδ κάπου στο 700-800... και μέτρησα τους νλινε στο τέλος της σελίδας και είδα κμιά 25-30.
που σημαίνει ότι αυτό που γράφει στην κορυφή μπορεί να είναι συνολικά όσοι είναι ονλινε το τελευταίο μεσάωρο συνολικά... δλδ πλασματικό για το "ονλινε" που γράφει.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το πόσο καιρό μετά το πρώτο "χάζεμα" γίνεσαι μέλος, το ορίζει ο χαρακτήρας του καθ' ενός...   Ένας "ριψοκίνδυνος", γράφεται σύντομα, ένας "συντηρητικός" αργεί, πολλοί δε γράφονται ποτέ.

There is no return!
Έχει δίκιο. Εγώ, ας πούμε, παρακολουθούσα το site ως επισκέπτης, από τον Σεπτέμβριο του 2006 αλλά συμμετέχω με post μόλις έναν μήνα.
Έχεις άλλη εικόνα ως επισκέπτης και άλλη εικόνα ως ενεργό μέλος. 
Γενικότερα, είναι απολύτως αναμενόμενο να υπάρχουν πολλαπλάσιοι επισκέπτες από μέλη. Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο Web όπου η κύρια δραστηριότητα των χρηστών είναι η αναζήτηση και ανάγνωση πληροφοριών και δευτερευόντως η συμμετοχή.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ, ας πούμε, παρακολουθούσα το site ως επισκέπτης, από τον Σεπτέμβριο του 2006 (μόλις δηλαδή μετακόμισε από το geocities) αλλά συμμετέχω με post μόλις έναν μήνα.

Geocities δεν ήμασταν ποτέ.

Όσο αναφορά το counter, έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα το τρόπο που μετράει τους επισκέπτες. Οι αληθινοί είναι λίγο λιγότεροι (όχι πολλοί).

Αλλά δεν έχει και τόση σημασία πια. Οι αριθμοί του site είναι έτσι και αλλιώς μεγάλοι για Ελληνικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή μετράμε 22.000 επισκέψεις/ήμερα, σύμφωνα με στοιχεία από google analytics.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Geocities δεν ήμασταν ποτέ.

Όσο αναφορά το counter, έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα το τρόπο που μετράει τους επισκέπτες. Οι αληθινοί είναι λίγο λιγότεροι (όχι πολλοί).

Αλλά δεν έχει και τόση σημασία πια. Οι αριθμοί του site είναι έτσι και αλλιώς μεγάλοι για Ελληνικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή μετράμε 22.000 επισκέψεις/ήμερα, σύμφωνα με στοιχεία από google analytics.

το old.bourdela εννοώ. Εκεί δεν ήταν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom