TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Εχω μελανωματα στο κεφάλι του πεους απο πολυ μικρός απ´οσο θυμάμαι απο τα δέκα μου χρόνια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Πρέπει να πάω σε γιατρό ;
και εμεις εδω τι ρολο βαραμε τυπεΕχω μελανωματα στο κεφάλι του πεους απο πολυ μικρός απ´οσο θυμάμαι απο τα δέκα μου χρόνια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Πρέπει να πάω σε γιατρό ;
Φώτο επειγόντωςκαι εμεις εδω τι ρολο βαραμε τυπε
πρωτα θα σου πουμε εμεις την αποψη μας και μετα πηγαινε
ποθτσολογος ισε?και εμεις εδω τι ρολο βαραμε τυπε
Εχω μελανωματα στο κεφάλι του πεους απο πολυ μικρός απ´οσο θυμάμαι απο τα δέκα μου χρόνια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Πρέπει να πάω σε γιατρό ;
Φώτο επειγόντως
για τα παντα τυπεποθτσολογος ισε?
Θα ελεγα να μην ανεβαζεις φωτο του Σωτηρη μουστακα αλλοιωμενες γιατι αμαυρωνεις τη μνημη του...
Τύπε μην ανησυχεις.Η μνήμη του μεγάλου Σωτήρη Μουστάκα δεν αμαυρώνεται από ένα χιουμοριστικό ποστ του Απόλυτου.Θα ελεγα να μην ανεβαζεις φωτο του Σωτηρη μουστακα αλλοιωμενες γιατι αμαυρωνεις τη μνημη του...
μονο επειδη ο σωτηρης ειχε πολυ χιουμορ ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπηρχε παρεξηγηση τυπεΘα ελεγα να μην ανεβαζεις φωτο του Σωτηρη μουστακα αλλοιωμενες γιατι αμαυρωνεις τη μνημη του...
αυτο μας ελειπε να συγκριθει οποιοσδηποτε στο χιουμορ με τον μουστακαΤύπε μην ανησυχεις.Η μνήμη του μεγάλου Σωτήρη Μουστάκα δεν αμαυρώνεται από ένα χιουμοριστικό ποστ του Απόλυτου.
Γιατρέ μου τώρα με τα αιματώματα του άλλου τι θα κανουμε?αυτο μας ελειπε να συγκριθει οποιοσδηποτε στο χιουμορ με τον μουστακα
Δουλειά,τρέξε ρεεεεεεεε.και εμεις εδω τι ρολο βαραμε τυπε
τυπε ας δοκιμασει να πλυνει τον πουτσο του με χλωρινηΓιατρέ μου τώρα με τα αιματώματα του άλλου τι θα κανουμε?
Αν ηταν ζωντανος συμφωνω απολυτα αλλα τωρα που ειναι νεκρος δεν θα ελεγα οτι ειναι ωραιο να βγαινουν αλλοιωμενες φωτο του σε σαιτ με μπουρδελα...και ηταν απο τους λιγους ανθρωπους με ηθος...γνωμη μου παντα...μονο επειδη ο σωτηρης ειχε πολυ χιουμορ ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπηρχε παρεξηγηση τυπε