Νέα

Mειωση ενοικιου επαγγελματικής στέγης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakonas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω δεν εχω μαγαζι, αλλα θα σου πω τι γινεται στο μαγαζι που δουλευω. Το αφεντικο χρωσταει 4 ή 5 ενοικια. Η ιδιοκτητρια μια σπαστικια γρια του εχει ζαλισει τ΄αρχιδια. Και τα δικα μου, γιατι οταν αυτος εξαφανιζεται τ΄ακουω εγω. Περσι του εκανε μειωση καπου 100 ευρω το μηνα, παρολα αυτα δεν της τα δινει. Αρχες Αυγουστου πριν φυγω με αδεια, πηρε τηλεφωνο ενας δικηγορος και απ΄οτι καταλαβα του ειπε για εξωση. Το αφεντικο αταραχος πηρε τη γρια τηλεφωνο και της ειπε να ερθει στο μαγαζι. Οταν η γρια εφτασε της εδωσε τα κλειδια λεγοντας της : Τι πας σε δικηγορους, γιατι θελεις να χαλαμε τις καρδιες μας με δικαστηρια και μαλακιες ? Οριστε παρε τα κλειδια κι εγω φευγω. Το αποτελεσμα μετα απο κανα μισαωρο κουβεντας ηταν αλλη μια μειωση ενοικιου 60 ευρω.  Στο δρομο που ειναι το μαγαζι τα μισα καταστηματα εχουν κλεισει ;)
Ωραιος ο δικος σου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
καλα, προχθες στη γειτονια μου ανοιξε σε παραλληλο δρομο απο τον κεντρικο, πρατηριο αρτου 80τμ που πληρωνει το ιλλιγγιωδες ποσο των 160 ευρω το μηνα...
που ειναι αυτο να ερθω να νοικιασω και εγω ενα
ετσι να κανω μια πριβε καφετερια  :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ωραιος ο δικος σου.
που να σου πω παραδειγματα με τυπους που αφησαν απληρωτα νοικια, την εκαναν, ο ιδιοκτητης τα παραχωρησε στην εφορια (κλασσικη πουστια) και στο τελος ετρεχε ο ιδιοκτητης να τα πληρωνει στην εφορια για να μην τον πανε φυλακη... :2funny:

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ε... ο δικος σου δεν νιαζεται. Δεν μπορεις να τον υποχρεωσεις για κατι ποσο μαλον με απειλες και δικηγορους, πιαστον με το καλο πες του και εκεινου αυτα που λες για την κριση και τα αλλα μαγαζια και βλεπεις, στην τελικη αν η επιχειρηση σου δεν αντεχει μια αυξηση 16 € τοτε δεν σε συμφερει να την εχεις
δεν εινε τα 16 ευρω ρε φιλαρακι η κινηση ειναι.και μεσω δικηγορου ?μονος του δε μπορουσε απο πανω μενει συν οτι ψωνιζει και απο δω

Επισκέπτης
ο σκαραβαιος ποσα δινει νομιζεις εκει που ειναι?  :zfuck:

Θεωροῦντες ὅτι τὰ καφενεῖα εἶναι ἐπιτυχημένα ἐπειδὴ ὑπάρχει ὁ Σκαραβαῖος εἶναι ὡσὰν νὰ θεωρῶμεν ὅτι οἱ Ἀμερικανοὶ ἔχωσι ἐθνικὴν σχολὴν ζατρικίου ἐπειδὴ ὑπῆρξεν ὁ Bobby Fischer

Συνημμένα

• mn_fischer.jpg
    mn_fischer.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 17

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δεν εινε τα 16 ευρω ρε φιλαρακι η κινηση ειναι.και μεσω δικηγορου ?μονος του δε μπορουσε απο πανω μενει συν οτι ψωνιζει και απο δω
Φιλε γραφτον στα πελε σου!!!!!!!!!
Αν σκεφτεσαι να φυγεις στειλτον εκει που ξερεις!!!!!!!
Αυτο έκανα εγω σημερα στην δικιά μου.
Την εστειλα απο κει που ήρθε!!!!!!!!!!

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε γραφτον στα πελε σου!!!!!!!!!
Αν σκεφτεσαι να φυγεις στειλτον εκει που ξερεις!!!!!!!
Αυτο έκανα εγω σημερα στην δικιά μου.
Την εστειλα απο κει που ήρθε!!!!!!!!!!
για καντο πιο λιανα?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θεωροῦντες ὅτι τὰ καφενεῖα εἶναι ἐπιτυχημένα ἐπειδὴ ὑπάρχει ὁ Σκαραβαῖος εἶναι ὡσὰν νὰ θεωρῶμεν ὅτι οἱ Ἀμερικανοὶ ἔχουσι ἐθνικὴν σχολὴν ζατρικίου ἐπειδὴ ὑπῆρξεν ὁ Bobby Fischer
για το υψος του ενοικιου ενος, γνωστου στον μπαρο, καφενειου μιλαμε φιλτατε μπακαλα, οχι για την επιτυχια της επιχειρησης  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
φημες φημες αλλα ετσι φαινεται
οταν βλεπεις τη μετακομιση τοσο ευκολη :birdman:
καλα σου την ειπε ο αλλος για το περιπτερο :birdman:
δε πιστευω να εισαι και κουτσαβλος :birdman:

Επισκέπτης
μην μπερδευεις συναισθημα και εμποριο ρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα μαθηματικα ενας πουλαει κατι ενα ποσο Χ μου κανει το παιρνω δεν μου κανει ευχαριστω πολυ αντιο σας.-

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαλλον για μετακομιση ειμαι τελικα  για το καλο μου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
φημες φημες αλλα ετσι φαινεται
οταν βλεπεις τη μετακομιση τοσο ευκολη :birdman:
καλα σου την ειπε ο αλλος για το περιπτερο :birdman:
δε πιστευω να εισαι και κουτσαβλος :birdman:
@@ μου ειπε ο αλλος, @@ μου λες κι εσυ... γιατι ο τυπακος εδω δεν καλειται να μετακομισει κανα πολυκαταστημα με ειδικες κατασκευες και design, ενα μινι μαρκετ αποτελειται απο 2-3 σειρες ραφια, μια ταμειακη, μια ταμπελα και 5 λαμπες φθοριου, τα προϊοντα εαν πας για μετακομιση φροντιζεις να χωρανε σε 1-2 κουτες εως οτου να κλεισεις.... ποσο κανει μια μεταφορικη μαζι με τους κουβαλητες νομιζεις για ολα αυτα? 200-300 ευρω?  Μαθε μπαλιτσα για τη ζωη μπαρε, υπαρχει ζωη και εξω απο τα πρακτορεια του ΟΠΑΠ  :zfuck:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΝΑ ΜΑΘΕΙ

Βαρύ πεπόνι, θέλει να το παίξει
και το νοικάρη του ν΄αρμέξει
δεν έχει πάρει φαίνεται χαμπάρι
πως αν του φύγει, έρχεται παπάρι !

Ξενοίκιαστο θα μείνει να το καμαρώνει
και τα ΕΤΑΚ και τέλη θα πληρώνει
να μάθει ο κάθε μαλάκας
τι πα να πεί, να είσαι βλάκας !

:birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
@@ μου ειπε ο αλλος, @@ μου λες κι εσυ... γιατι ο τυπακος εδω δεν καλειται να μετακομισει κανα πολυκαταστημα με ειδικες κατασκευες και design, ενα μινι μαρκετ αποτελειται απο 2-3 σειρες ραφια, μια ταμειακη, μια ταμπελα και 5 λαμπες φθοριου, τα προϊοντα εαν πας για μετακομιση φροντιζεις να χωρανε σε 1-2 κουτες εως οτου να κλεισεις.... ποσο κανει μια μεταφορικη μαζι με τους κουβαλητες νομιζεις για ολα αυτα? 200-300 ευρω?  Μαθε μπαλιτσα για τη ζωη μπαρε, υπαρχει ζωη και εξω απο τα πρακτορεια του ΟΠΑΠ  :zfuck:
:huh:
οκ σε μετακομιση θα παρω εσενα :birdman:
2 κουτες μωρε μπραβο :zfuck:
τα ψυγεια στον ωμο να υποθεσω :zfuck:
και ρευμα θα παιρνουν απο γεννητρια :zfuck:
μεμα θα μου κανεις μια μετακομισει με διαμορφωση του χωρου μαζι :zfuck:

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
φορτηγακι θα το δανειστω απο ενα φιλο.εχω περισσοτερα πραγματα μεσα και τα ψυγεια ειναι βαρια .με αυτα θα βρεθει η ακρη .δεν εχω λεφτα για εγγυησεις και τι χρειαζεται για μεταφορα επιχειρησης δε ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom