Νέα

Mειωση ενοικιου επαγγελματικής στέγης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakonas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
υπαρχει η προσφυγη για μειωση ενοικιου λογω ειδικων συνθηκων (κριση) και πολλοι πετυχαν μειωσεις 10 20 και 30 τοις εκατο. που ειναι ο ισιος ?

καλα κάνει και δεν πουλάει τη δουλεια του τζαμπέ σε κάθε τσίπη.

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Αν πας δικαστηρια ο δικηγορος θα σου φαει τουλαχιστον ενα 300ρι... η αυξηση τον 16 ευρω θα σου στοιχησει 192 ευρω αυτον τον χρονο... αν οπως ανεφερες θελεις να το πουλησεις κανεις τοπο στην οργη και δινεις την αυξηση γιατι νομιζω αν θελεις να πουλησεις την μπιζνα πρεπει να βαλει τζιφρα και ο ιδιοκτητης,ετσι δεν ειναι? αν πατε δικαστηρια μπορει να σου κανει τιποτα αναποδιες μετα...
και περσι τοπο στην οργη εδωσα και μου χαλασε τη πωληση .δεν υπεγραφε.θα επαιρνα 35000 ζεστα και μετρητα φετος αν παρω 10000 ευχαριστημενος θα μαι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
φιλε ο τυπος ειναι ο χειροτερος δεν θα το πω ανθρωπο.ισως το ζωο του ταιριαζε καλυτερα.και φια ενα ευρω δεν ξερεις που φτανει.ειδη για αυτο που εκανε του χει παρει ενα κατοσταρι μεσα στο νερο.δεν ειναι τα 16 ευρω ειναι το γαμωτο σε ολους κανουν μειωσεις για να μη φυγουν και αυτος 2 αυξησεις
τυπε, κανε αυτο που σου ειπαν παραπανω,

στειλτου μια ωραιοτατη συστημενη επιστολη οτι φευγεις απο το ακινητο του και καντην απο κει, μια χαρα ελευθερα ακινητα υπαρχουν προς ενοικιαση που οι ιδιοκτητες τους παρακαλανε! Να δεις πως θα γυρισει την πλακα και ο εν λογω κυριουλης και θα στελνει το δικηγορο του μετανα κανετε συμβιβασμο σε λιγοτερα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μπακαλα μου,τι ακουω?

Που το 'χεις το μαγαζι να χτυπησω ενα πιτογυρο ρε συ?
τυπε να παρεις και πιτογυρο αληθεια ομως .....μην μπεις μονο για κατουρημα οπως κανουν κατι αλλοι τυποι του σαιτ.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
φιλε ο τυπος ειναι ο χειροτερος δεν θα το πω ανθρωπο.ισως το ζωο του ταιριαζε καλυτερα.και φια ενα ευρω δεν ξερεις που φτανει.ειδη για αυτο που εκανε του χει παρει ενα κατοσταρι μεσα στο νερο.δεν ειναι τα 16 ευρω ειναι το γαμωτο σε ολους κανουν μειωσεις για να μη φυγουν και αυτος 2 αυξησεις

Δηλαδή για να καταλάβω,εσύ τώρα θεώρησες οτι 16 ευρώ,δηλαδή ούτε ενα γεύμα σε φτηνή ταβέρνα,είναι μεγάλη αύξηση και θέλεις να αντιδικήσεις μαζί του....Και τον θεωρείς και ζώο που δεν σου κάνει τα χατήρια...
Εχετε συμβόλαιο,ναι η οχι? αυτός,αν βρεί να το νοικιάσει με 1000 ευρώ,μπορεί να σε βγάλει εξω? οχι,δεν μπορεί,διότι το συμβόλαιο σε προστατευει για 12+4=16 χρόνια...μη μου πείς οτι ούτε αυτό το ξέρεις...
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο....αφού θέλεις να κάνεις κουμάντο στην περιουσία του άλλου,πλήρωσέ του τώρα τα κερατιλίκια,ΕΤΑΚ,έκτακτη εισφορά,φόρους,κλπ. και μην του δίνεις αύξηση...
Αυτά τα πράγματα αγαπητέ μου δεν λύνονται στα δικαστήρια...λύνονται,με πολιτισμένο τρόπο,και με γνώμονα το κοινό συμφέρον.Δεν είστε συνεταίροι στο ακίνητο,όπως δεν είστε και στο mini market.Αν σε συμφέρει κάθεσαι,αν δεν σε συμφέρει φεύγεις.....

Επισκέπτης
Σταματηστε τις μαλακιες,ο ισιος σχολασε(απο το πρωινο κωλοβαρεμα στο μπου)και πηγαινει σπιτι.

Εν ευθετω χρονω αναμενονται οι συμβουλες του.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τοτε ας ακούσει το μεμά που που προσφέρει αφειδως συμβουλές επι παντός επιστητου.
:jerking: :jerking: once Elleinida, always elleinida

κοιτα, αν ειναι να μας ζαλιζεις τα @@ με τα κομπλεξ σου, να σου δωκω τα εισητηρια να πας να δεις αντρικο στριπτηζ στη Σαλονικα μαζι με τον ΠΠο...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σταματηστε τις μαλακιες,ο ισιος σχολασε(απο το πρωινο κωλοβαρεμα στο μπου)και πηγαινει σπιτι.

Εν ευθετω χρονω αναμενονται οι συμβουλες του.

Για πες κι εσυ τη δική σου γνώμη.
κονσερβοκούτι για τον ιδιοκτήτη?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
τυπε, κανε αυτο που σου ειπαν παραπανω,

στειλτου μια ωραιοτατη συστημενη επιστολη οτι φευγεις απο το ακινητο του και καντην απο κει, μια χαρα ελευθερα ακινητα υπαρχουν προς ενοικιαση που οι ιδιοκτητες τους παρακαλανε! Να δεις πως θα γυρισει την πλακα και ο εν λογω κυριουλης και θα στελνει το δικηγορο του μετανα κανετε συμβιβασμο σε λιγοτερα...
ρε μεμακο εχεις σκεφτει ποσα λεφτα θες να φτιαξεις το καταστημα οπως πρεπει να ειναι και ποσο για τη μετακομιση,ασε θα ξεφυγει το ποσο να μου ελεγες οτι πληρωνει κανα ενοικιο 2000+ να το δεχτω οτι θα κανει αποσβεση με τη μεταφορα του μαγαζιου αλλα με το ενοικιο που λεει δε πιστευω οτι θα βρει πολλες επαγγελματικες στεγες με λιγοτερα απο 500 ευρα

Επισκέπτης
Δηλαδή για να καταλάβω,εσύ τώρα θεώρησες οτι 16 ευρώ,δηλαδή ούτε ενα γεύμα σε φτηνή ταβέρνα,είναι μεγάλη αύξηση και θέλεις να αντιδικήσεις μαζί του....Και τον θεωρείς και ζώο που δεν σου κάνει τα χατήρια...
Εχετε συμβόλαιο,ναι η οχι? αυτός,αν βρεί να το νοικιάσει με 1000 ευρώ,μπορεί να σε βγάλει εξω? οχι,δεν μπορεί,διότι το συμβόλαιο σε προστατευει για 12+4=16 χρόνια...μη μου πείς οτι ούτε αυτό το ξέρεις...
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο....αφού θέλεις να κάνεις κουμάντο στην περιουσία του άλλου,πλήρωσέ του τώρα τα κερατιλίκια,ΕΤΑΚ,έκτακτη εισφορά,φόρους,κλπ. και μην του δίνεις αύξηση...
Αυτά τα πράγματα αγαπητέ μου δεν λύνονται στα δικαστήρια...λύνονται,με πολιτισμένο τρόπο,και με γνώμονα το κοινό συμφέρον.Δεν είστε συνεταίροι στο ακίνητο,όπως δεν είστε και στο mini market.Αν σε συμφέρει κάθεσαι,αν δεν σε συμφέρει φεύγεις.....
+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom