gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κυριε βακαλη εσεις οβελιστηριο διατηρειτε αν ενθυμουμαι καλως;Μὴν καταχρᾶσθε τὸ εὗρος συχνοτήτων τοῦ ΟΤΕ!
τι ενοικιοστασιο διδετε;
κυριε βακαλη εσεις οβελιστηριο διατηρειτε αν ενθυμουμαι καλως;Μὴν καταχρᾶσθε τὸ εὗρος συχνοτήτων τοῦ ΟΤΕ!
υπαρχει η προσφυγη για μειωση ενοικιου λογω ειδικων συνθηκων (κριση) και πολλοι πετυχαν μειωσεις 10 20 και 30 τοις εκατο. που ειναι ο ισιος ?
και περσι τοπο στην οργη εδωσα και μου χαλασε τη πωληση .δεν υπεγραφε.θα επαιρνα 35000 ζεστα και μετρητα φετος αν παρω 10000 ευχαριστημενος θα μαιΑν πας δικαστηρια ο δικηγορος θα σου φαει τουλαχιστον ενα 300ρι... η αυξηση τον 16 ευρω θα σου στοιχησει 192 ευρω αυτον τον χρονο... αν οπως ανεφερες θελεις να το πουλησεις κανεις τοπο στην οργη και δινεις την αυξηση γιατι νομιζω αν θελεις να πουλησεις την μπιζνα πρεπει να βαλει τζιφρα και ο ιδιοκτητης,ετσι δεν ειναι? αν πατε δικαστηρια μπορει να σου κανει τιποτα αναποδιες μετα...
τυπε, κανε αυτο που σου ειπαν παραπανω,φιλε ο τυπος ειναι ο χειροτερος δεν θα το πω ανθρωπο.ισως το ζωο του ταιριαζε καλυτερα.και φια ενα ευρω δεν ξερεις που φτανει.ειδη για αυτο που εκανε του χει παρει ενα κατοσταρι μεσα στο νερο.δεν ειναι τα 16 ευρω ειναι το γαμωτο σε ολους κανουν μειωσεις για να μη φυγουν και αυτος 2 αυξησεις
Μπακαλα μου,τι ακουω?κυριε βακαλη εσεις οβελιστηριο διατηρειτε αν ενθυμουμαι καλως;
κυριε βακαλη εσεις οβελιστηριο διατηρειτε αν ενθυμουμαι καλως;
τι ενοικιοστασιο διδετε;
καλα κάνει και δεν πουλάει τη δουλεια του τζαμπέ σε κάθε τσίπη.
τυπε να παρεις και πιτογυρο αληθεια ομως .....μην μπεις μονο για κατουρημα οπως κανουν κατι αλλοι τυποι του σαιτ.....Μπακαλα μου,τι ακουω?
Που το 'χεις το μαγαζι να χτυπησω ενα πιτογυρο ρε συ?
Μπακαλα μου,τι ακουω?
Που το 'χεις το μαγαζι να χτυπησω ενα πιτογυρο ρε συ?
Παντοπωλεῖον.
Ἀλλὰ εἶναι ἰδιόκτητον.
αψογα....αν δεν σας φανε τα καρφουρ δλδ.....Παντοπωλεῖον.
Ἀλλὰ εἶναι ἰδιόκτητον.
φιλε ο τυπος ειναι ο χειροτερος δεν θα το πω ανθρωπο.ισως το ζωο του ταιριαζε καλυτερα.και φια ενα ευρω δεν ξερεις που φτανει.ειδη για αυτο που εκανε του χει παρει ενα κατοσταρι μεσα στο νερο.δεν ειναι τα 16 ευρω ειναι το γαμωτο σε ολους κανουν μειωσεις για να μη φυγουν και αυτος 2 αυξησεις
Ωραιος.Για το ιδιοκτητο λεω.Παντοπωλεῖον.
Ἀλλὰ εἶναι ἰδιόκτητον.
μη γινεσαι αρχιδω. το φορουμ ειναι και για προσφορα οχι μονο μπινελικι
καμια μπυρα κερναςΜόνον συσκευασμένα - τυποποιημένα τρόφιμα πωλῶ.
Ἁγία Γρηγορούσα Χαϊδαρίου.
once Elleinida, always elleinidaτοτε ας ακούσει το μεμά που που προσφέρει αφειδως συμβουλές επι παντός επιστητου.
Σταματηστε τις μαλακιες,ο ισιος σχολασε(απο το πρωινο κωλοβαρεμα στο μπου)και πηγαινει σπιτι.
Εν ευθετω χρονω αναμενονται οι συμβουλες του.
ρε μεμακο εχεις σκεφτει ποσα λεφτα θες να φτιαξεις το καταστημα οπως πρεπει να ειναι και ποσο για τη μετακομιση,ασε θα ξεφυγει το ποσο να μου ελεγες οτι πληρωνει κανα ενοικιο 2000+ να το δεχτω οτι θα κανει αποσβεση με τη μεταφορα του μαγαζιου αλλα με το ενοικιο που λεει δε πιστευω οτι θα βρει πολλες επαγγελματικες στεγες με λιγοτερα απο 500 ευρατυπε, κανε αυτο που σου ειπαν παραπανω,
στειλτου μια ωραιοτατη συστημενη επιστολη οτι φευγεις απο το ακινητο του και καντην απο κει, μια χαρα ελευθερα ακινητα υπαρχουν προς ενοικιαση που οι ιδιοκτητες τους παρακαλανε! Να δεις πως θα γυρισει την πλακα και ο εν λογω κυριουλης και θα στελνει το δικηγορο του μετανα κανετε συμβιβασμο σε λιγοτερα...
+1000Δηλαδή για να καταλάβω,εσύ τώρα θεώρησες οτι 16 ευρώ,δηλαδή ούτε ενα γεύμα σε φτηνή ταβέρνα,είναι μεγάλη αύξηση και θέλεις να αντιδικήσεις μαζί του....Και τον θεωρείς και ζώο που δεν σου κάνει τα χατήρια...
Εχετε συμβόλαιο,ναι η οχι? αυτός,αν βρεί να το νοικιάσει με 1000 ευρώ,μπορεί να σε βγάλει εξω? οχι,δεν μπορεί,διότι το συμβόλαιο σε προστατευει για 12+4=16 χρόνια...μη μου πείς οτι ούτε αυτό το ξέρεις...
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο....αφού θέλεις να κάνεις κουμάντο στην περιουσία του άλλου,πλήρωσέ του τώρα τα κερατιλίκια,ΕΤΑΚ,έκτακτη εισφορά,φόρους,κλπ. και μην του δίνεις αύξηση...
Αυτά τα πράγματα αγαπητέ μου δεν λύνονται στα δικαστήρια...λύνονται,με πολιτισμένο τρόπο,και με γνώμονα το κοινό συμφέρον.Δεν είστε συνεταίροι στο ακίνητο,όπως δεν είστε και στο mini market.Αν σε συμφέρει κάθεσαι,αν δεν σε συμφέρει φεύγεις.....