Επισκέπτης
καμια μπυρα κερνας
Βεβαιώτατα. Ἰδοῦ καὶ ἡ νέα (δι' ἐμὲ) ἀνακάλυψις. Λίαν καλή!
καμια μπυρα κερνας
Για την ωρα θα παιξει η ουρα του Μπενυ,μετα βλεπουμε.Για πες κι εσυ τη δική σου γνώμη.
κονσερβοκούτι για τον ιδιοκτήτη?
αν τον γωνριζες απο κοντα το ιδιο θα ελεγες και εσυ πιστεψε με .φιλε μου στον ιδιοκτητη που εχει το σπιτι μου ειμαι 4μιση χρονια .στα 3 χρονια τον φωναξα και του ειπα ναΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΑΥΞΗΣΗ γιατι ποτε του δε με πηρε τηλεφωνο η να χτυπησει το κουδουνι για το νοικι ξερεις τι μου ειπε .ειναι ανθρωπος.Δηλαδή για να καταλάβω,εσύ τώρα θεώρησες οτι 16 ευρώ,δηλαδή ούτε ενα γεύμα σε φτηνή ταβέρνα,είναι μεγάλη αύξηση και θέλεις να αντιδικήσεις μαζί του....Και τον θεωρείς και ζώο που δεν σου κάνει τα χατήρια...
Εχετε συμβόλαιο,ναι η οχι? αυτός,αν βρεί να το νοικιάσει με 1000 ευρώ,μπορεί να σε βγάλει εξω? οχι,δεν μπορεί,διότι το συμβόλαιο σε προστατευει για 12+4=16 χρόνια...μη μου πείς οτι ούτε αυτό το ξέρεις...
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο....αφού θέλεις να κάνεις κουμάντο στην περιουσία του άλλου,πλήρωσέ του τώρα τα κερατιλίκια,ΕΤΑΚ,έκτακτη εισφορά,φόρους,κλπ. και μην του δίνεις αύξηση...
Αυτά τα πράγματα αγαπητέ μου δεν λύνονται στα δικαστήρια...λύνονται,με πολιτισμένο τρόπο,και με γνώμονα το κοινό συμφέρον.Δεν είστε συνεταίροι στο ακίνητο,όπως δεν είστε και στο mini market.Αν σε συμφέρει κάθεσαι,αν δεν σε συμφέρει φεύγεις.....
κοιτα, αν ειναι να μας ζαλιζεις τα @@ με τα κομπλεξ σου, να σου δωκω τα εισητηρια να πας να δεις αντρικο στριπτηζ στη Σαλονικα μαζι με τον ΠΠο...
αυτο θα το κρινει ο ιδιος αν τον συμφερει ή οχι. Μπορει να βρει με τα ιδια λεφτα, μπορει να βρει και με τα μισα... απ'οτι εχω καταλαβει για να δινει τετοιο ενοικιο δεν εχει και καμια μαγαζαρα 500 τ.μ. .... ουτε ειναι και σε κανα καρακεντρικο σημειο.....ρε μεμακο εχεις σκεφτει ποσα λεφτα θες να φτιαξεις το καταστημα οπως πρεπει να ειναι και ποσο για τη μετακομιση,ασε θα ξεφυγει το ποσο να μου ελεγες οτι πληρωνει κανα ενοικιο 2000+ να το δεχτω οτι θα κανει αποσβεση με τη μεταφορα του μαγαζιου αλλα με το ενοικιο που λεει δε πιστευω οτι θα βρει πολλες επαγγελματικες στεγες με λιγοτερα απο 500 ευρα
Για την ωρα θα παιξει η ουρα του Μπενυ,μετα βλεπουμε.
και εγω απο καποιον το αγορασαΤώρα πρόσεξα και κάτι αλλο.....ήθελες πέρισυ να πουλήσεις την επιχείρηση και να φύγεις...Δηλαδή να κερδοσκοπήσεις πάνω στην περιουσία του άλλου...
Και ποιός σου είπε οτι ο ιδιοκτήτης θα ήταν υποχρεωμένος να συνεχίσει με τον επόμενο ενοικιαστή με τους ίδιους όρους? δηλαδή,όταν δεν γίνεται το δικό μας,οι αλλοι είναι ζώα,λυγούρια,καθήκια,κλπ.Ωραίοι είστε ρε παιδια.....Οταν μας συμφέρει έχουμε ελεύθερη αγορά....όταν δεν μας συμφέρει,έχουμε κρίση....
αν θεωρεις προχω να γνωριζεις τι γινεται στη χωρα σου, μαλλον θα πρεπει να απαιτησεις απο τους δεσμωτες σου να σου ανοιξουν το παραθυρο στο κελι που σε κρατανε...ξέρεις κι απο αντρικο στριπτιζ?
πόσο προχω! πόσο.
ειναι επαγγελματικη στεγη ομωςαυτο θα το κρινει ο ιδιος αν τον συμφερει ή οχι. Μπορει να βρει με τα ιδια λεφτα, μπορει να βρει και με τα μισα... απ'οτι εχω καταλαβει για να δινει τετοιο ενοικιο δεν εχει και καμια μαγαζαρα 500 τ.μ. .... ουτε ειναι και σε κανα καρακεντρικο σημειο.....
αυτο θα το κρινει ο ιδιος αν τον συμφερει ή οχι. Μπορει να βρει με τα ιδια λεφτα, μπορει να βρει και με τα μισα... απ'οτι εχω καταλαβει για να δινει τετοιο ενοικιο δεν εχει και καμια μαγαζαρα 500 τ.μ. .... ουτε ειναι και σε κανα καρακεντρικο σημειο.....
κατα τα αλλα, δεν προσπαθει ο ιδιοκτητης να το παιξει συνεταιρος στον ενοικιαστη.... οταν το μαγαζι αποκτα υπεραξια (λογω της καλης επαγγελματικης χρησης του νοικαρη) πρωτος να την επωφεληθει ο ιδιοκτητης!Τώρα πρόσεξα και κάτι αλλο.....ήθελες πέρισυ να πουλήσεις την επιχείρηση και να φύγεις...Δηλαδή να κερδοσκοπήσεις πάνω στην περιουσία του άλλου...
Και ποιός σου είπε οτι ο ιδιοκτήτης θα ήταν υποχρεωμένος να συνεχίσει με τον επόμενο ενοικιαστή με τους ίδιους όρους? δηλαδή,όταν δεν γίνεται το δικό μας,οι αλλοι είναι ζώα,λυγούρια,καθήκια,κλπ.Ωραίοι είστε ρε παιδια.....Οταν μας συμφέρει έχουμε ελεύθερη αγορά....όταν δεν μας συμφέρει,έχουμε κρίση....
58 τμ ειναι.στα μαγαζια που ειναι απεναντι μου οι ιδιοκτητες τους μειωσαν απο 100 ευρω ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣαυτο θα το κρινει ο ιδιος αν τον συμφερει ή οχι. Μπορει να βρει με τα ιδια λεφτα, μπορει να βρει και με τα μισα... απ'οτι εχω καταλαβει για να δινει τετοιο ενοικιο δεν εχει και καμια μαγαζαρα 500 τ.μ. .... ουτε ειναι και σε κανα καρακεντρικο σημειο.....
κατα τα αλλα, δεν προσπαθει ο ιδιοκτητης να το παιξει συνεταιρος στον ενοικιαστη.... οταν το μαγαζι αποκτα υπεραξια (λογω της καλης επαγγελματικης χρησης του νοικαρη) πρωτος να την επωφεληθει ο ιδιοκτητης!
[/quote οταν ειχα συμφωνησει να το δωσω σε ενα παληκαρι απροοιδοποιητα του ζητησε 50 ευρω παραπανω νοικι το μηνα
επιχειρηματιας ειναι τα ζυγιζει και περνει τις αποφασεις τουξεχνας τα λεφτα ανακαινισης στο καινουργιο. το 'παω αλλου' δεν ειναι περιπτερο να φορτωσεις τσιγαρα και περιοδικα να τα πας σε αλλο.
επειδη ετσι γουσταραν58 τμ ειναι.στα μαγαζια που ειναι απεναντι μου οι ιδιοκτητες τους μειωσαν απο 100 ευρω ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
καλα, προχθες στη γειτονια μου ανοιξε σε παραλληλο δρομο απο τον κεντρικο, πρατηριο αρτου 80τμ που πληρωνει το ιλλιγγιωδες ποσο των 160 ευρω το μηνα...ειναι επαγγελματικη στεγη ομως
ξερεις ποσα ζητανε για υπογειο 60 τετραγωνικα
που μονο αποθηκη μπορεις να το κανεις παντως δυσκολο το βλεπω να γλυτωνει το 500ρικο
και σιγουρα γυρω στα 50 με 70 τετραγωνικα θελει σιγουρα
γουσταραν γιατι εβλεπαν τη κατασταση και ειπαν να τους βοηθησουν για να μη κλεισουν η μεταφερθουν και χανσουν και αυτοι το νοικιεπιχειρηματιας ειναι τα ζυγιζει και περνει τις αποφασεις τουεπειδη ετσι γουσταραν
δεν ειναι θεμα φιλανθρωπιας, απλα εβλεπαν τι γινεται γυρω τους και προτιμησαν να συνεχισουν να λαμβανουν ενα νοικι εστω και κουτσουρεμενο απο το να εχουν ενα αχρηστο ακινητο που θα τους κοστιζει... εξυπνακηδες βεβαια που νομιζουν πως το μαγαζακι τους ειναι το κεντρο του κοσμου υπηρχαν και υπαρχουν, και δε λυπαμαι καθολου γιαυτους οταν τα ξεσκονιζουν για χρονια και δεν τα νοικιαζει κανεις...γουσταραν γιατι εβλεπαν τη κατασταση και ειπαν να τους βοηθησουν για να μη κλεισουν η μεταφερθουν και χανσουν και αυτοι το νοικι
ε... ο δικος σου δεν νιαζεται. Δεν μπορεις να τον υποχρεωσεις για κατι ποσο μαλον με απειλες και δικηγορους, πιαστον με το καλο πες του και εκεινου αυτα που λες για την κριση και τα αλλα μαγαζια και βλεπεις, στην τελικη αν η επιχειρηση σου δεν αντεχει μια αυξηση 16 € τοτε δεν σε συμφερει να την εχειςγουσταραν γιατι εβλεπαν τη κατασταση και ειπαν να τους βοηθησουν για να μη κλεισουν η μεταφερθουν και χανσουν και αυτοι το νοικι