Νέα

Mειωση ενοικιου επαγγελματικής στέγης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakonas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 19

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τώρα πρόσεξα και κάτι αλλο.....ήθελες πέρισυ να πουλήσεις την επιχείρηση και να φύγεις...Δηλαδή να κερδοσκοπήσεις πάνω στην περιουσία του άλλου...
Και ποιός σου είπε οτι ο ιδιοκτήτης θα ήταν υποχρεωμένος να συνεχίσει με τον επόμενο ενοικιαστή με τους ίδιους όρους? δηλαδή,όταν δεν γίνεται το δικό μας,οι αλλοι είναι ζώα,λυγούρια,καθήκια,κλπ.Ωραίοι είστε ρε παιδια.....Οταν μας συμφέρει έχουμε ελεύθερη αγορά....όταν δεν μας συμφέρει,έχουμε κρίση....

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή για να καταλάβω,εσύ τώρα θεώρησες οτι 16 ευρώ,δηλαδή ούτε ενα γεύμα σε φτηνή ταβέρνα,είναι μεγάλη αύξηση και θέλεις να αντιδικήσεις μαζί του....Και τον θεωρείς και ζώο που δεν σου κάνει τα χατήρια...
Εχετε συμβόλαιο,ναι η οχι? αυτός,αν βρεί να το νοικιάσει με 1000 ευρώ,μπορεί να σε βγάλει εξω? οχι,δεν μπορεί,διότι το συμβόλαιο σε προστατευει για 12+4=16 χρόνια...μη μου πείς οτι ούτε αυτό το ξέρεις...
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο....αφού θέλεις να κάνεις κουμάντο στην περιουσία του άλλου,πλήρωσέ του τώρα τα κερατιλίκια,ΕΤΑΚ,έκτακτη εισφορά,φόρους,κλπ. και μην του δίνεις αύξηση...
Αυτά τα πράγματα αγαπητέ μου δεν λύνονται στα δικαστήρια...λύνονται,με πολιτισμένο τρόπο,και με γνώμονα το κοινό συμφέρον.Δεν είστε συνεταίροι στο ακίνητο,όπως δεν είστε και στο mini market.Αν σε συμφέρει κάθεσαι,αν δεν σε συμφέρει φεύγεις.....
αν τον γωνριζες απο κοντα  το ιδιο θα ελεγες και εσυ πιστεψε με .φιλε μου στον ιδιοκτητη που εχει το σπιτι μου ειμαι 4μιση χρονια .στα 3 χρονια τον φωναξα και του ειπα ναΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΑΥΞΗΣΗ γιατι ποτε του δε με πηρε τηλεφωνο η να χτυπησει το κουδουνι για το νοικι ξερεις τι μου ειπε  :knockinb:.ειναι ανθρωπος.
για τη μειωση του το χω πει αρκετεσ φορες αλλα δε καταλαβαινει κουμαντο κανω μονο στον ευατο μου σε κανενα  αλλο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
κοιτα, αν ειναι να μας ζαλιζεις τα @@ με τα κομπλεξ σου, να σου δωκω τα εισητηρια να πας να δεις αντρικο στριπτηζ στη Σαλονικα μαζι με τον ΠΠο...

ξέρεις κι απο αντρικο στριπτιζ?
πόσο προχω! πόσο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε μεμακο εχεις σκεφτει ποσα λεφτα θες να φτιαξεις το καταστημα οπως πρεπει να ειναι και ποσο για τη μετακομιση,ασε θα ξεφυγει το ποσο να μου ελεγες οτι πληρωνει κανα ενοικιο 2000+ να το δεχτω οτι θα κανει αποσβεση με τη μεταφορα του μαγαζιου αλλα με το ενοικιο που λεει δε πιστευω οτι θα βρει πολλες επαγγελματικες στεγες με λιγοτερα απο 500 ευρα
αυτο θα το κρινει ο ιδιος αν τον συμφερει ή οχι. Μπορει να βρει με τα ιδια λεφτα, μπορει να βρει και με τα μισα... απ'οτι εχω καταλαβει για να δινει τετοιο ενοικιο δεν εχει και καμια μαγαζαρα 500 τ.μ. ....  ουτε ειναι και σε κανα καρακεντρικο σημειο.....

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα πρόσεξα και κάτι αλλο.....ήθελες πέρισυ να πουλήσεις την επιχείρηση και να φύγεις...Δηλαδή να κερδοσκοπήσεις πάνω στην περιουσία του άλλου...
Και ποιός σου είπε οτι ο ιδιοκτήτης θα ήταν υποχρεωμένος να συνεχίσει με τον επόμενο ενοικιαστή με τους ίδιους όρους? δηλαδή,όταν δεν γίνεται το δικό μας,οι αλλοι είναι ζώα,λυγούρια,καθήκια,κλπ.Ωραίοι είστε ρε παιδια.....Οταν μας συμφέρει έχουμε ελεύθερη αγορά....όταν δεν μας συμφέρει,έχουμε κρίση....
και εγω απο καποιον το αγορασα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ξέρεις κι απο αντρικο στριπτιζ?
πόσο προχω! πόσο.
αν θεωρεις προχω να γνωριζεις τι γινεται στη χωρα σου, μαλλον θα πρεπει να απαιτησεις απο τους δεσμωτες σου να σου ανοιξουν το παραθυρο στο κελι που σε κρατανε...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
αυτο θα το κρινει ο ιδιος αν τον συμφερει ή οχι. Μπορει να βρει με τα ιδια λεφτα, μπορει να βρει και με τα μισα... απ'οτι εχω καταλαβει για να δινει τετοιο ενοικιο δεν εχει και καμια μαγαζαρα 500 τ.μ. ....  ουτε ειναι και σε κανα καρακεντρικο σημειο.....
ειναι επαγγελματικη στεγη ομως  :uglystupid:
ξερεις ποσα ζητανε για υπογειο 60 τετραγωνικα :uglystupid:
που μονο αποθηκη μπορεις να το κανεις παντως δυσκολο το βλεπω να γλυτωνει το 500ρικο
και σιγουρα γυρω στα 50 με 70 τετραγωνικα θελει σιγουρα :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ξεχνας τα λεφτα ανακαινισης στο καινουργιο. το 'παω αλλου' δεν ειναι περιπτερο να φορτωσεις τσιγαρα και περιοδικα να τα πας σε αλλο.  

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κατα τα αλλα, δεν προσπαθει ο ιδιοκτητης να το παιξει συνεταιρος στον ενοικιαστη.... οταν το μαγαζι αποκτα υπεραξια (λογω της καλης επαγγελματικης χρησης του νοικαρη)  πρωτος να την επωφεληθει ο ιδιοκτητης!

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
58 τμ  ειναι.στα μαγαζια που ειναι απεναντι μου οι ιδιοκτητες τους μειωσαν απο 100 ευρω ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
κατα τα αλλα, δεν προσπαθει ο ιδιοκτητης να το παιξει συνεταιρος στον ενοικιαστη.... οταν το μαγαζι αποκτα υπεραξια (λογω της καλης επαγγελματικης χρησης του νοικαρη)  πρωτος να την επωφεληθει ο ιδιοκτητης!
[/quote οταν ειχα συμφωνησει να το δωσω σε ενα παληκαρι απροοιδοποιητα του ζητησε 50 ευρω παραπανω νοικι το μηνα

Επισκέπτης
ξεχνας τα λεφτα ανακαινισης στο καινουργιο. το 'παω αλλου' δεν ειναι περιπτερο να φορτωσεις τσιγαρα και περιοδικα να τα πας σε αλλο.  
επιχειρηματιας ειναι τα ζυγιζει και περνει τις αποφασεις του
58 τμ  ειναι.στα μαγαζια που ειναι απεναντι μου οι ιδιοκτητες τους μειωσαν απο 100 ευρω ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
επειδη ετσι γουσταραν

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ειναι επαγγελματικη στεγη ομως  :uglystupid:
ξερεις ποσα ζητανε για υπογειο 60 τετραγωνικα :uglystupid:
που μονο αποθηκη μπορεις να το κανεις παντως δυσκολο το βλεπω να γλυτωνει το 500ρικο
και σιγουρα γυρω στα 50 με 70 τετραγωνικα θελει σιγουρα :birdman:
καλα, προχθες στη γειτονια μου ανοιξε σε παραλληλο δρομο απο τον κεντρικο, πρατηριο αρτου 80τμ που πληρωνει το ιλλιγγιωδες ποσο των 160 ευρω το μηνα...

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
επιχειρηματιας ειναι τα ζυγιζει και περνει τις αποφασεις τουεπειδη ετσι γουσταραν
γουσταραν γιατι εβλεπαν τη κατασταση και ειπαν να τους βοηθησουν για να μη κλεισουν η μεταφερθουν και χανσουν και αυτοι το νοικι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γουσταραν γιατι εβλεπαν τη κατασταση και ειπαν να τους βοηθησουν για να μη κλεισουν η μεταφερθουν και χανσουν και αυτοι το νοικι
δεν ειναι θεμα φιλανθρωπιας, απλα εβλεπαν τι γινεται γυρω τους και προτιμησαν να συνεχισουν να λαμβανουν ενα νοικι εστω και κουτσουρεμενο απο το να εχουν ενα αχρηστο ακινητο που θα τους κοστιζει... εξυπνακηδες βεβαια που νομιζουν πως το μαγαζακι τους ειναι το κεντρο του κοσμου υπηρχαν και υπαρχουν, και δε λυπαμαι καθολου γιαυτους οταν τα ξεσκονιζουν για χρονια και δεν τα νοικιαζει κανεις...

Επισκέπτης
Εγω δεν εχω μαγαζι, αλλα θα σου πω τι γινεται στο μαγαζι που δουλευω. Το αφεντικο χρωσταει 4 ή 5 ενοικια. Η ιδιοκτητρια μια σπαστικια γρια του εχει ζαλισει τ΄αρχιδια. Και τα δικα μου, γιατι οταν αυτος εξαφανιζεται τ΄ακουω εγω. Περσι του εκανε μειωση καπου 100 ευρω το μηνα, παρολα αυτα δεν της τα δινει. Αρχες Αυγουστου πριν φυγω με αδεια, πηρε τηλεφωνο ενας δικηγορος και απ΄οτι καταλαβα του ειπε για εξωση. Το αφεντικο αταραχος πηρε τη γρια τηλεφωνο και της ειπε να ερθει στο μαγαζι. Οταν η γρια εφτασε της εδωσε τα κλειδια λεγοντας της : Τι πας σε δικηγορους, γιατι θελεις να χαλαμε τις καρδιες μας με δικαστηρια και μαλακιες ? Οριστε παρε τα κλειδια κι εγω φευγω. Το αποτελεσμα μετα απο κανα μισαωρο κουβεντας ηταν αλλη μια μειωση ενοικιου 60 ευρω.  Στο δρομο που ειναι το μαγαζι τα μισα καταστηματα εχουν κλεισει ;)

Επισκέπτης
ε... ο δικος σου δεν νιαζεται. Δεν μπορεις να τον υποχρεωσεις για κατι ποσο μαλον με απειλες και δικηγορους, πιαστον με το καλο πες του και εκεινου αυτα που λες για την κριση και τα αλλα μαγαζια και βλεπεις, στην τελικη αν η επιχειρηση σου δεν αντεχει μια αυξηση 16 € τοτε δεν σε συμφερει να την εχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom