Νέα

μειμαράκης ο νέος άκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τον μειμαρακη δεν τον εβαλαν προεδρο για να φοβησει την χ.α? :2funny:

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ποιό από τα παραπάνω σε χαλάει?
κανενα! απλα ο δογματισμος των συντηριτικων που στα επιβαλουν :uglystupid: καθενας μπορει να ειναι αθεος, εργενης, και να μη κουναει σημαιες και λαμπαδες :uglystupid:  τεσπα σ αυτα τα θεματα ειμαι με το συριζα και τη δημαρ, στα οικονομικα ειμαι αρκετα φιλελευθερος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κανενα! απλα ο δογματισμος των συντηριτικων που στα επιβαλουν :uglystupid: καθενας μπορει να ειναι αθεος, εργενης, και να μη κουναει σημαιες και λαμπαδες :uglystupid:  τεσπα σ αυτα τα θεματα ειμαι με το συριζα και τη δημαρ, στα οικονομικα ειμαι αρκετα φιλελευθερος
ποιά η γνώμη σου για την ρεπούση? :grin: μπορείς να μου εξηγήσεις τι είδους άτομα βάλανε στην βουλή μια ιστορικό που ήθελε να διδάσκονται τα παιδιά ότι οι έλληνες στην Σμύρνη συνωστίζονταν και το βιβλίο της απεσύρθη κακήν κακώς από τα σχολεία? :idiot:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παραδεχεσε τουλαχιστον οτι ειναι (ειστε?) ναζιστες :uglystupid: κατι ειναι και αυτο
αν θες την άποψή μου, νομίζω ότι ο σκληρός πυρήνας τους είναι ναζιστές, αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για ελάχιστα άτομα σε σχέση με το σύνολο (πολιτευτές, εγγεγραμμένα μέλη και ψηφοφόροι)
ίσως ο πυρήνας αυτός να τους κράτησε στη ζωή τόσα χρόνια, οπότε είναι μάλλον δύσκολο σήμερα που ξαφνικά απέκτησαν δύναμη και βγήκαν στην επιφάνεια να τον αποβάλουν μονομιάς

η συντριπτική πλειοψηφία τους νομίζω ότι αποτελείται από αυτό που ισχυρίζονται και οι ίδιοι, δηλ. από πατριώτες, εθνικιστές, πες το όπως θες αλλά όχι ναζιστές (και φιλοχουντικούς έχει πολλούς, αλλά ούτε αυτοί νομίζω είναι η πλειοψηφία - εδώ δέχομαι ότι μπορεί να πέφτω και έξω :grin: )

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
αν θες την άποψή μου, νομίζω ότι ο σκληρός πυρήνας τους είναι ναζιστές, αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για ελάχιστα άτομα σε σχέση με το σύνολο (πολιτευτές, εγγεγραμμένα μέλη και ψηφοφόροι)
ίσως ο πυρήνας αυτός να τους κράτησε στη ζωή τόσα χρόνια, οπότε είναι μάλλον δύσκολο σήμερα που ξαφνικά απέκτησαν δύναμη και βγήκαν στην επιφάνεια να τον αποβάλουν μονομιάς

η συντριπτική πλειοψηφία τους νομίζω ότι αποτελείται από αυτό που ισχυρίζονται και οι ίδιοι, δηλ. από πατριώτες, εθνικιστές, πες το όπως θες αλλά όχι ναζιστές (και φιλοχουντικούς έχει πολλούς, αλλά ούτε αυτοί νομίζω είναι η πλειοψηφία - εδώ δέχομαι ότι μπορεί να πέφτω και έξω :grin: )

Δεν χρειαζονται μεγαλες αναλυσεις
Πατριωτης= Εθνικιστης= Φασιστας= Ναζιστης=  ΠΗΓΑΔΑ!
Οι πυρηνες κλπ ειναι χρησιμοι μονο οταν βαζουν καμια μπομπα

Επισκέπτης

ο αρχηγος τους δεν ειναι φιλοναζιστης

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με προσπαθεια και αναρχια γινεται
τυπε το μελλον ανηκει στην μοναρχια
μονο με αυτην θα γινουμε προοδευτικο κρατος
603456_10151065125069004_168517577_n.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο αρχηγος τους δεν ειναι φιλοναζιστης
άλλο να είσαι φιλόζωος όμως και άλλο να είσαι ζώον :tooth:

σίγουρα είναι φιλοχουντικός, πιθανόν και φιλοναζιστής, εγώ διαφώνησα ως προς το αν είναι πατριώτες όχι ως προς τα μέσα που μεταχειρίζονται για να πετύχουν τους στόχους τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom