apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον μειμαρακη δεν τον εβαλαν προεδρο για να φοβησει την χ.α?
ποιό από τα παραπάνω σε χαλάει?πατρις θρησκεια οικογενεια
ολοι μια χαρουμενη ατμοσφαιρακαι οι κομμουνιστές μπορούν να είναι πατριώτες
πατρις,θρησκειαποιό από τα παραπάνω σε χαλάει?
θες να είσαι ένας απλός πολίτης του κόσμου και συ ε?πατρις,θρησκεια
το οικογενεια γιατι οχι τυπε?πατρις,θρησκεια
κανενα! απλα ο δογματισμος των συντηριτικων που στα επιβαλουν καθενας μπορει να ειναι αθεος, εργενης, και να μη κουναει σημαιες και λαμπαδες τεσπα σ αυτα τα θεματα ειμαι με το συριζα και τη δημαρ, στα οικονομικα ειμαι αρκετα φιλελευθεροςποιό από τα παραπάνω σε χαλάει?
παιζει επιχορηγηση απο εκειτο οικογενεια γιατι οχι τυπε?
τυπε και απτο πατρις παιζει να υπαρξει επιχορηγησηπαιζει επιχορηγηση απο εκει
παραδεχεσε τουλαχιστον οτι ειναι (ειστε?) ναζιστες κατι ειναι και αυτοκαι οι ναζιστές μπορούν να είναι πατριώτες
ποιά η γνώμη σου για την ρεπούση? μπορείς να μου εξηγήσεις τι είδους άτομα βάλανε στην βουλή μια ιστορικό που ήθελε να διδάσκονται τα παιδιά ότι οι έλληνες στην Σμύρνη συνωστίζονταν και το βιβλίο της απεσύρθη κακήν κακώς από τα σχολεία?κανενα! απλα ο δογματισμος των συντηριτικων που στα επιβαλουν καθενας μπορει να ειναι αθεος, εργενης, και να μη κουναει σημαιες και λαμπαδες τεσπα σ αυτα τα θεματα ειμαι με το συριζα και τη δημαρ, στα οικονομικα ειμαι αρκετα φιλελευθερος
με προσπαθεια και αναρχια γινεταιθες να είσαι ένας απλός πολίτης του κόσμου και συ ε?
δεν γίνεται
αν θες την άποψή μου, νομίζω ότι ο σκληρός πυρήνας τους είναι ναζιστές, αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για ελάχιστα άτομα σε σχέση με το σύνολο (πολιτευτές, εγγεγραμμένα μέλη και ψηφοφόροι)παραδεχεσε τουλαχιστον οτι ειναι (ειστε?) ναζιστες κατι ειναι και αυτο
επιστροφή στη φύση?με προσπαθεια και αναρχια γινεται
γιατι ειναι ο χουλκ τυπεεπιστροφή στη φύση?
δες σε ποιό θρεντ βρισκόμαστε και με τι ασχολούμαστε και μετά λένε ότι η ΧΑ δεν βολεύει το σύστημαγιατι ειναι ο χουλκ τυπε
αν θες την άποψή μου, νομίζω ότι ο σκληρός πυρήνας τους είναι ναζιστές, αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για ελάχιστα άτομα σε σχέση με το σύνολο (πολιτευτές, εγγεγραμμένα μέλη και ψηφοφόροι)
ίσως ο πυρήνας αυτός να τους κράτησε στη ζωή τόσα χρόνια, οπότε είναι μάλλον δύσκολο σήμερα που ξαφνικά απέκτησαν δύναμη και βγήκαν στην επιφάνεια να τον αποβάλουν μονομιάς
η συντριπτική πλειοψηφία τους νομίζω ότι αποτελείται από αυτό που ισχυρίζονται και οι ίδιοι, δηλ. από πατριώτες, εθνικιστές, πες το όπως θες αλλά όχι ναζιστές (και φιλοχουντικούς έχει πολλούς, αλλά ούτε αυτοί νομίζω είναι η πλειοψηφία - εδώ δέχομαι ότι μπορεί να πέφτω και έξω )
ο αρχηγος τους δεν ειναι φιλοναζιστηςαν θες την άποψή μου, νομίζω ότι ο σκληρός πυρήνας τους είναι ναζιστές, αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για ελάχιστα άτομα σε σχέση με το σύνολο (πολιτευτές, εγγεγραμμένα μέλη και ψηφοφόροι)
ίσως ο πυρήνας αυτός να τους κράτησε στη ζωή τόσα χρόνια, οπότε είναι μάλλον δύσκολο σήμερα που ξαφνικά απέκτησαν δύναμη και βγήκαν στην επιφάνεια να τον αποβάλουν μονομιάς
η συντριπτική πλειοψηφία τους νομίζω ότι αποτελείται από αυτό που ισχυρίζονται και οι ίδιοι, δηλ. από πατριώτες, εθνικιστές, πες το όπως θες αλλά όχι ναζιστές (και φιλοχουντικούς έχει πολλούς, αλλά ούτε αυτοί νομίζω είναι η πλειοψηφία - εδώ δέχομαι ότι μπορεί να πέφτω και έξω )
τυπε το μελλον ανηκει στην μοναρχιαμε προσπαθεια και αναρχια γινεται
άλλο να είσαι φιλόζωος όμως και άλλο να είσαι ζώονο αρχηγος τους δεν ειναι φιλοναζιστης