Νέα

Μεϊμαράκης-Ν.Δ. Τι να πεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τοσο μαλακες ειμαστε, που βαλαμε αρχηγο καποιον που εξαφανισε 20 μοναδες διαφορα απο τον Συριζα σε δυο μηνες.

Alex δεν υποστηριζω πλέον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα τον πιειτε απο τον Τσίπρα. Πέριπατο θα κανει ο Αλέξης με τον μαλάκα που εχετε. Κουτσο αλογο λεμε ο τύπος.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τοσο μαλακες ειμαστε, που βαλαμε αρχηγο καποιον που εξαφανισε 20 μοναδες διαφορα απο τον Συριζα σε δυο μηνες.

Η διάλυση του κόμματος του Τσίπρα τους εξαφάνισε. Αν δημιούργησε θέση εργασίας έστω για έναν άνθρωπο ο Τσίπρας όσο κυβέρνησε που τον ρώτησε, έπρεπε να του απαντήσει ναι, έριξα τον Σαμαρά στο δημοψήφισμα και βρήκες δουλειά. Αυτές οι αηδίες που έλεγε εντός και εκτός τηλεμαχίας με το κοντός και κοντός είναι χάλια μαύρα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
12027747_625774484192028_6823133668307615427_n.jpg

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
Ο τύπος ειναι τραγικος. Καλα, τοσο μαλάκες ειναι στη ΝΔ που βαλαν αυτον τον γελοιο για προεδρο ? Ο Τσίπρας τον εχει για "πρωινό".
To μόνο ενδιαφερον που εχουν αυτες οι εκλογες ειναι το ποσοστό της ΛΑΕ.

πλακα κάνεις !!! γιο γιο τον έκανε ο Βαγγελης !!! δεν ήξερε τι να πεί ο Αλεξακος, όλο νερό έπινε
και τι να πεί ο αχρηστος !!! τα κατέστεψε όλα !!!! !!!! !!!! δεν έμεινε τίποτα, αν κερδίσει την Κυριακή σε 4 μήνες θα τον πάρετε εσεις οι αριστερούληδες με τις πέτρες

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ηττηθεί;

Ο (άτολμος) Μεϊμαράκης συσπείρωσε τον σκληρό πυρήνα της ΝΔ αλλά δεν έπεισε την κοινωνία

Η απορία όλων των κεντροδεξιών (κυρίως) ψηφοφόρων μετά τα χθεσινά αποτελέσματα είναι τι άλλο θα έπρεπε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για να χάσει ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, τι άλλο θα έπρεπε να γίνει για να διεκδικήσει τη νίκη με αξιώσεις η Ν.Δ.

Ο κ. Τσίπρας έκανε εκλογές με το κόμμα του διασπασμένο και αφού είχε μεσολαβήσει η μεγάλη κυβίστηση με την υπογραφή ενός Μνημονίου επώδυνου και ίσως χειρότερου των προηγούμενων δύο. Πήγε στις κάλπες με capital controls και τα πάντα εναντίον του. Κι όμως, αυτόν τον Αλέξη Τσίπρα, που είχε για τόσα πολλά να απολογηθεί, όχι μόνο δεν κατάφεραν να κερδίσουν η Ν.Δ. και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αλλά ούτε που τον πλησίασαν ως προς τα ποσοστά! Οσο και αν προσπαθούν να εξωραΐσουν τα πράγματα στη Συγγρού, ηττήθηκαν κατά κράτος για δεύτερη φορά, γιατί συνέχισαν τα λάθη του Αντώνη Σαμαρά. Και αυτή τη φορά η ήττα είναι ακόμα πιο βαριά, από τη στιγμή που η Ν.Δ. είχε το πλεονέκτημα και ο ΣΥΡΙΖΑ τη φθορά.

Λάθος πρώτο: Ο κ. Μεϊμαράκης δεν τόλμησε τίποτα! Δεν άλλαξε ούτε τα ψηφοδέλτια, ώστε να στείλει «μήνυμα» στην κοινωνία.
Λάθος δεύτερο: Αν και θέλησε να κάνει στροφή προς τα κεντροδεξιά, δεν σηματοδότησε την πρόθεσή του με πρόσωπα και με πρόγραμμα (αυτό δεν το παρουσίασε πουθενά!).
Λάθος τρίτο: Δεν υπερασπίστηκε τη θητεία Καραμανλή, ενώ όρθωσε ασπίδα υπέρ του Σαμαρά. Αντί στο debate να εκμεταλλευτεί την παραπομπή Γεωργίου για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ., έκανε ότι... δεν άκουσε.
Λάθος τέταρτο: Υπερασπίστηκε (σχεδόν με πάθος) τον Παπασταύρου για τη «λίστα Λαγκάρντ», επιδιώκοντας συμψηφισμό της υπόθεσης με «σκάνδαλα» του ΣΥΡΙΖΑ.
Λάθος πέμπτο: Συνέχισε να υπερασπίζεται τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, κάτι που δεν υποστηρίζουν πια ούτε οι περισσότεροι εταίροι.
Λάθος πέμπτο: Το υπερβολικά λαϊκό ύφος του και οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί προς τον κ. Τσίπρα (που τη μια τις εκστόμιζε και την άλλη ζητούσε συγγνώμη) τον έπληξαν και «κόντυναν» τη Ν.Δ.

Επομένως, η ήττα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ήταν και σε προσωπικό επίπεδο. Το στιλ που είχε σε όλη την προεκλογική περίοδο με στοιχεία μαγκιάς, που κορυφώθηκαν με το «εγώ έτσι είμαι σε όποιους αρέσω», απαντήθηκε με ηχηρό τρόπο από τους πολίτες, που του απάντησαν ότι δεν τους αρέσει...Τόσο απλά...

Εχασε 2000.000 ψηφοφόρους από τα ποσοστά του Ιανουαρίου

Μπορεί το ποσοστό της Ν.Δ. να φαίνεται ότι αυξήθηκε οριακά σε αυτήν την εκλογική μάχη (συγκριτικά με το 27,81% του Αντώνη Σαμαρά τον Ιανουάριο του 2015), ωστόσο χθες σε απόλυτους αριθμούς χάθηκαν χιλιάδες ψηφοφόροι της «γαλάζιας» παράταξης. Το βελτιωμένο ποσοστό οφείλεται στα μεγάλα ποσοστά της αποχής, ενώ οι απώλειες σε απόλυτο αριθμό ψήφων θα ξεπεράσουν τις 200.000.
Με άλλα λόγια, η Ν.Δ. όχι μόνο ηττήθηκε κατά κράτος (με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά έχασε και κάτι παραπάνω από το 10% των «δικών» της ψήφων!

Κύριε διευθυντά,
αξιολύπητα στελέχη της Ν.Δ. (χθες στα κανάλια) υποστήριζαν αφρόνως ότι η παράταξη ηττήθηκε επειδή στήριξε διά της ψήφου της (στη Βουλή) το Μνημόνιο 3 που έφερε ο Τσίπρας! Τους πληροφορώ -με όλον τον σεβασμό- ότι απο πολιτική έχουν «μαύρα μεσάνυχτα».
Ω.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μας τα ειχαν πρηξει πριν τις εκλογες με τον Μειμαρακη! :s&m_3: Μειωσε τη διαφορα! :2funny: Εκανε ντερμπυ τις εκλογες! :jerking: :jerking: :jerking: Καποιες δημοσκπησεις φερναν τη Νεα Δημοκρατια μπροστα! :headbang: Λεγαν οτι ο Βαγγελας κερδισε το ντιμπειτ! :rolleyes:

Με πιανανε τα γελια οταν τα ακουγα αυτα και τα διαβαζα να γραφονται απο καποια μελη στο σαιτ! :tooth: :tooth: :tooth:

Τελικα ο Συριζα κερδισε με 7,5 μοναδες!!! :rockon: Ο Τσιπρας πηρε 35,5 τοις εκατο! :rockon:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αυτη ειναι η καταντια της ν.δ να κανει θεο τον μειμαρακη
(εχω ψηφισει παλιοτερα ν.δ σε βουλευτικες 2 φορες)

οχι οτι εχω κατι με τον μουστακια αλλα ειναι η πορδη του σαμαρα
ακομα ο σαμαρας κανει κουμαντο στην ν.δ

ποιο σιχαμερος ,γλιωδες κ αχρηστος απο τον σαμαρα δεν υπαρχει

καντε αρχηγο τον βοριδη να γουσταρουμε

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
αυτη ειναι η καταντια της ν.δ να κανει θεο τον μειμαρακη
(εχω ψηφισει παλιοτερα ν.δ σε βουλευτικες 2 φορες)

οχι οτι εχω κατι με τον μουστακια αλλα ειναι η πορδη του σαμαρα
ακομα ο σαμαρας κανει κουμαντο στην ν.δ

ποιο σιχαμερος ,γλιωδες κ αχρηστος απο τον σαμαρα δεν υπαρχει

καντε αρχηγο τον βοριδη να γουσταρουμε
Καλα τα λες αλλα στη τελευταια φραση μας τα χαλας! :rockon:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καλα τα λες αλλα στη τελευταια φραση μας τα χαλας! :rockon:

για διορθοσε με στην τελευταια φραση μου
να δω το σκεπτικο σου

ποιον θα γουσταρες για αρχηγο?

ξερεις ποσοι ν.δημοκρατες (γνησιοι δεξιοι) εχουν ξενερωσει με την ν.δ του σαμαρα που εχει παει προς το κεντρο αντι να παει ποιο δεξια
για αυτο τον λογω πηρε 7% η χρυση αυγη

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
κ οχι μονο για αυτο τον λογο πηρε 7% η χρυση αυγη

πολοι γνησιοι δεξιοι εχουν ξενερωσει κ δεν πανε να ψηφισουν

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
για διορθοσε με στην τελευταια φραση μου
να δω το σκεπτικο σου

ποιον θα γουσταρες για αρχηγο?

ξερεις ποσοι ν.δημοκρατες (γνησιοι δεξιοι) εχουν ξενερωσει με την ν.δ του σαμαρα που εχει παει προς το κεντρο αντι να παει ποιο δεξια
για αυτο τον λογω πηρε 7% η χρυση αυγη
Μονο ο Κωστας Καραμανλης μπορει να ενωσει την κεντροδεξια παραταξη , να δημιουργησει μια πανστρατια και να κερδισει τον Τσιπρα!

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αν κ τον εχω ψηφισει τον καραμανλη

με ειχε ξενερωσει με τις κουμπαριες του με τους τουρκομογγολους

σε καταλαβαινω αλα η δικια μου πολιτικη αντιληψη ειναι ποιο δεξια απο την δικη σου

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
αν κ τον εχω ψηφισει τον καραμανλη

με ειχε ξενερωσει με τις κουμπαριες του με τους τουρκομογγολους

σε καταλαβαινω αλα η δικια μου πολιτικη αντιληψη ειναι ποιο δεξια απο την δικη σου
Ρε και εγω δεξιος ειμαι αλλα οχι και να γινει ο Βοριδης προεδρος στη ΝΔ! :s&m_3:

Μεχρι το 2005 ηταν ανυπαρκτος! :woldman: Τον πηρε στο Λαος ο Καρατζαφερης και τον εβαλε στη Περιφερεια Αττικης :woldman:.Το 2007 που το κομμα μπηκε στη Βουλη τοτε εγινε γνωστος ο Βοριδης.Οσο ηταν στο Λαος ολοι οι δημοσιογραφοι λεγανε για την ιστορια με τα τσεκουρια! :rockon: Μολις πηγε στη Ν.Δ. εγινε σοβαρος πολιτικος! :vomit:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
O Μεϊμαράκης ήταν ο ποιο ανθρώπινος υποψήφιος πρωθυπουργός που είχαμε τα τελευταία χρόνια.Αλλά ο λαός γουστάρει Τσίπρα γιατί πουλάει η εικόνα του και το στυλ.Έτσι είναι ο Ελληνικός λαός  , πέφτει στην εξωτερική εικόνα.Τώρα που θα πέσει το γαμήσι χωρίς σάλιο , θα λέει ο λαός δεν πειράζει με γαμάει ο στυλάτος! :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom