ποιος κακοβουλος ανθρωπος εκανε τετοιο πραγμα?
ο ιδιος που ανεβασε ψηφοφορια για να μας διωξει απο δω μεσα!!!!!!!!!!!!
ποιος κακοβουλος ανθρωπος εκανε τετοιο πραγμα?
Πλακα εχουν καποιες γυναικες παντος που λενε το καλυτερο ειναι να εχει πολυ μεγαλο πουλι ακουνε 30 ποντους και τους τρεχουν τα σαλια και διαφορα τετοια,το θεμα ειναι οτι ειτε 10 ποντους τον εχει ειτε 10 μετρα στην δικη σου μυτρα(κατα περισταση γιατι αλλες εχουν και μικροτερο βαθος) αντε με το ζορι και με πολυ πονο να μπουν 25 οποτε τσαμπα η χαρα...Το ιδανικο ειναι το μεγεθος να ειναι το ιδιο με το βαθος...
Δεν πιστευω να κολωνετε βρε ε???ο ιδιος που ανεβασε ψηφοφορια για να μας διωξει απο δω μεσα!!!!!!!!!!!!
Μεγεθος πεους ιδιο με βαθος μυτρας...μεγεθος ιδιο με βαθος???
καταλαβες τι ειπες??? εγω οχι....
Για μενα παει αυτο?
Δεν πιστευω να κολωνετε βρε ε???
Εξαλλου κανειs και τιποτα δεν μπορει να σαs βλαψει!!!!!
Μεγεθος πεους ιδιο με βαθος μυτρας...
οοοοχι.... για αλλον πηγαινε... αλλα κανει τη νυχτεριδα απο την κινα αυτος.....
ααααα!!! ε και μολις γνωριζεις καποια θα της λες κατσε πριν σε @#$%^ να σου μετρησω τον κολπο???/(και οχι τη μητρα βρε)
ετσι!!!! ειμαστε 'απεθαντες'!!!!!!!
Για εμένα το τέλειο είναι average size με τεχνική.
Πριν από 4-5 χρόνια έκανα παρέα με έναν "ΜΕΓΆΛΟ" και πρέπει να σας ομολογήσω πως δεν το χάρηκα και πολύ τις 2-3 φορές που έγινε. Λίγο παραπάνω "σπρώξιμο" (ιδίως προς το τέλος όταν το "πάθος" μεγάλωνε)και όχι μόνο γινόταν άβολο αλλά πόναγε και κατά περίπτωση.
Πραγματικά μικρό δεν έχει τύχει να συναντήσω, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Νομίζω πως το average κυριαρχεί (συντριπτικά)- οπότε ψηφίζω τεχνική!!!
Σε συνδυασμο με την διαρκεια παντα ε????
Γιατι αν στο πρωτο 5λεπτο τα φτυσει ο εν λογω.....δεν θα το φχαριστηθειs.......κι αs την εχει δυο μετρα
Σε συνδυασμο με την διαρκεια παντα ε????
Γιατι αν στο πρωτο 5λεπτο τα φτυσει ο εν λογω.....δεν θα το φχαριστηθειs.......κι αs την εχει δυο μετρα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αν ειναι να ειμαστε ακομα στα βασικα χεσε μεσα Πολυχρονηέλα μωρέ λεπτομέρειες ...πούτσο να χει και θα τα βρούμε..
παλι για πιτανες λεμε?Η διαρκεια δεν υφυσταται!
Τραβα 2-3 μ@λ@κιες πριν για να μην τελιωνεις .... και ασε την αλλη να χαρει οσο θελει!