You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μέγας Αλέξανδρος-κατακτητής ή κάτι άλλο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 399
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ο Αλεκος ήταν μεγαλο παικτουρι..επεζε τη μπαλα με τα 2 ποδια και ειχε ορθιο μονιμα το τριτο...ειχε καλη κεφαλια παρ οτι οχι πολυ ψηλός και ειχε και εφεση στο σκοραρισμα απο μεση αποσταση...μην το ψαχνεις..με τετοια προσοντα γαμας και δερνεις..γραφεις ιστορια τη σβηνεις κι αμα θες τη ξαναγραφεις...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ κατα τη γνωμη μου αν ηταν βαρβαρος η πολιτισμενος Ηγετης...πολύ απλά ήταν μεγαλος παικτης...Πολυ μεγαλος...οσο κανενας άλλος μαλλον...
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
κολοτρυπιδες ολοι ειστε να ξερετε.
τι φοβαστε ρε μαλακες και δεν μιλατε?
μονο μαγκιες πισω απο τα πληκτρολογια και παπαριλικια.
εσβησε ο αντισθενης το προηγουμενο θεμα και κολονετε ρε?
ο αντισθενης κανει την δουλεια του ρε μαλακες.
αντε βρε ρομπες το παιζετε και μαγκες κιολας.
σαβουρες ολες.
τι φοβαστε ρε μαλακες και δεν μιλατε?
μονο μαγκιες πισω απο τα πληκτρολογια και παπαριλικια.
εσβησε ο αντισθενης το προηγουμενο θεμα και κολονετε ρε?
ο αντισθενης κανει την δουλεια του ρε μαλακες.
αντε βρε ρομπες το παιζετε και μαγκες κιολας.
σαβουρες ολες.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
για σενα δεν ισχυει το παραπανω αρχηγε.ο Αλεκος ήταν μεγαλο παικτουρι..επεζε τη μπαλα με τα 2 ποδια και ειχε ορθιο μονιμα το τριτο...ειχε καλη κεφαλια παρ οτι οχι πολυ ψηλός και ειχε και εφεση στο σκοραρισμα απο μεση αποσταση...μην το ψαχνεις..με τετοια προσοντα γαμας και δερνεις..γραφεις ιστορια τη σβηνεις κι αμα θες τη ξαναγραφεις...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ κατα τη γνωμη μου αν ηταν βαρβαρος η πολιτισμενος Ηγετης...πολύ απλά ήταν μεγαλος παικτης...Πολυ μεγαλος...οσο κανενας άλλος μαλλον...
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ασε βρε τωρα μαλακα.το πρωι ρε φιλε ευχαριστως! παει 3 σε λιγο ελεος
αλλες φορες εισαι λαλλιστατος.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αλεξανδρος ο Μεγας...του Φιλιππου και της Ολυμπιαδος...ΕΛΛΗΝ...Μαθητης του Αριστοτελους. Μετεδωσε τον Ανθρωπιστικο Ελληνικο Πολιτισμο και την αληθεια, στην ανθρωποτητα της εποχης εκεινης!....κλεινω με στιχους του Μεγαλου μας..Κ.Παλαμα...<<....κι ακουσα της γοργονας της μυθικης το ρωτημα τ' αψυ προς τα καραβια..''Ζη ο βασιλιας Αλεξανδρος?''.Κι εγω ειμ' η αποκριση ειπα...''Δεσποινα!ζη και ζωνεται, δικος μας ειναι παντα''.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
καλα θα ειναι σε τετοια θεματα που εχουν καποια ιστορικη αξια να συμμετεχουν μελη που εχουν καποιο και κυρος,ασχετα με το ποσο μαλακες ειναι,βαζω και το εαυτο μου μεσα.σε τετοια θεματα χρειαζοντε ατομα που εχουν το θαρρος τις γνωμης τους και οχι μπινεδες που κρυβοντε πισω απο τα φουστανια τους.
φιλε σεβαλιε σαν μακεδονας οπως λες οτι εισαι,γιατι δεν σε βλεπω να περνεις θεση για το θεμα?
μηπως δεν σε ενδιαφερει και πολυ?
στα ιστορικα θεματα τουλαχιστον εχεις μεγαλη συμμετοχη. ;) ;) ;) ;) ;)
φιλε σεβαλιε σαν μακεδονας οπως λες οτι εισαι,γιατι δεν σε βλεπω να περνεις θεση για το θεμα?
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
παιχτουρα το θεμα εχει καποια σοβαροτητα οπως καταλαβαινεις.μην το μπερδευεις με μαλακιες και γοργονες και αρχιδια.αν εχεις να πεις κατι σοβαρο για το θεμα πες το. ;) ;)Αλεξανδρος ο Μεγας...του Φιλιππου και της Ολυμπιαδος...ΕΛΛΗΝ...Μαθητης του Αριστοτελους. Μετεδωσε τον Ανθρωπιστικο Ελληνικο Πολιτισμο και την αληθεια, στην ανθρωποτητα της εποχης εκεινης!....κλεινω με στιχους του Μεγαλου μας..Κ.Παλαμα...<<....κι ακουσα της γοργονας της μυθικης το ρωτημα τ' αψυ προς τα καραβια..''Ζη ο βασιλιας Αλεξανδρος?''.Κι εγω ειμ' η αποκριση ειπα...''Δεσποινα!ζη και ζωνεται, δικος μας ειναι παντα''.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
.....ολα ειναι σχετικα...γι αυτο και ανεκτα...αν χωσεις τη λεπιδα με γλύκα στο κρέας μπορει να ονομαστεις χειρούργος...αν το πιεσεις αποτομα και ακομψα μπορει να σε πουνε... Μπούτσερ...όπως εκείνον τον παλιο αμυντικο της Ιπσουιτς για οσους θυμουντε....καληνυχτα σε όλους....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπορει να μην ειναι στον υπολογιστη ρε τυπεκαλα θα ειναι σε τετοια θεματα που εχουν καποια ιστορικη αξια να συμμετεχουν μελη που εχουν καποιο και κυρος,ασχετα με το ποσο μαλακες ειναι,βαζω και το εαυτο μου μεσα.σε τετοια θεματα χρειαζοντε ατομα που εχουν το θαρρος τις γνωμης τους και οχι μπινεδες που κρυβοντε πισω απο τα φουστανια τους.
μην ανησυχεις θα γραψουν πολλοι αυριο,κατι παπιες,σε βλεπω για αρκανς81 παμμεγιστε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε κανεις πλακα?που το εμαθες αυτο??τυπε ο λιακοπουλος και αυτος αγορι τις εκστρατειας ειναι να ξερεις,και μαλιστα πολυ δροσερο.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Λυπαμαι που εγραψα στο θρεντ σου...Δεν προσβαλες εμενα, αλλα την Ιστορια της Ελλαδος, αν δεν εισαι σε θεση να διαβασεις τι εγραψα...τελικα μου φαινεται οτι ορισμενοι, εχουν δικιο για σενα.. που λενε οτι εχεις ξεφυγει παντελως...Σε λυπαμαι!!!!!!!παιχτουρα το θεμα εχει καποια σοβαροτητα οπως καταλαβαινεις.μην το μπερδευεις με μαλακιες και γοργονες και αρχιδια.αν εχεις να πεις κατι σοβαρο για το θεμα πες το. ;) ;)
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
καλα τυπε οτι τα γνωστα πουσταρια του συριζα θα μου την πεσουν ειναι γνωστο.ο παπιας θα υποστιριξει οτι ο μεγας αλεκος ητανε ρατσιστης και τις γνωστες μαλακιες,το αν ηταν πουστης δεν τον περαζει στην ιδια κατηγορια ειναι σε αυτο το θεμα. ;) ;) ;) ;)μπορει να μην ειναι στον υπολογιστη ρε τυπε
μην ανησυχεις θα γραψουν πολλοι αυριο,κατι παπιες,σε βλεπω για αρκανς81 παμμεγιστε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε ολη η θεσσαλονικη το ξερει το αυτο.δεν ειναι καινουργιο.τυπε κανεις πλακα?που το εμαθες αυτο??
μεσα στο κολπο ειναι και αυτο για να πουλαει βιβλια.
παιχτουρα δεν θελω να βριστω μαζι σου αλλα εισαι μαλακας να ξερεις.το θεμα του θρεντ ειναι αλλο.διαβασε το και θα καταλαβεις. πριν λιγα λεπτα μου εδωσες συγχαρητιρια για το θεμα που ανοιξα και τωρα με βριζεις,εκτιθεσε να ξερεις με τις μαλακιες αυτες.διαβαζε προσεκτικα.Λυπαμαι που εγραψα στο θρεντ σου...Δεν προσβαλες εμενα, αλλα την Ιστορια της Ελλαδος, αν δεν εισαι σε θεση να διαβασεις τι εγραψα...τελικα μου φαινεται οτι ορισμενοι, εχουν δικιο για σενα.. που λενε οτι εχεις ξεφυγει παντελως...Σε λυπαμαι!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις