You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλυτερη διαρκεια στο σεξ!?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pokahonontas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pokahonontas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελα ρε φιλε!? Τι να πω? Το οτι ειναι μείον σε μπουρδελο να το καταλαβω αλλα με γκομενα γιατι?Δεν είναι θέμα κόλπου, και δεν είναι κάτι που μαθαίνεις να το κάνεις. Ή τό 'χεις, ή δεν τό 'χεις. Ιδιαίτερα στα κορίτσια της δουλειάς, είναι μεγάλο μείον, καθώς η ξεπέτα είναι το νορμ. Τρως γκρίνια, μπορεί και καμμιά χαλαρή προσβόλα/δούλεμα/τρολάρισμα, κάποιες μέχρι και φιλοδώρημα εξτραδάκι απαιτούν για να το ζορίσουν παραπάνω μέχρι να τελειώσεις...
Και τα γκομενάκια όμως, τελευταία, έχουν ένα ζήτημα με την ταχύτητα της πράξης. Τουλάχιστον αυτές με τα γεμμάτα προγράμματα που βιάζονται συνεχώς, και οι ώρες της μέρας δεν τους φτάνουν.
Ξενερώνω τη ζωή μου, γιατί είμαι παιχνιδιάρης, ρομαντικός, και μπορώ να κρατήσω την πράξη ως 2-3 ώρες. Όλες στο τέταρτο, τάνες ή μή, έχουν ήδη αρχίσει τη γκρίνια. Δεν είναι ευλογία, είναι κατάρα, μά το θεό.
pokahonontas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το έχεις χρεισιμοποιησει αυτο φιλε? Που το βρίσκεις ??
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
axaxaxaΕτσι.........Προσθεσε και ΕΝΦΙΑ , Τελη Κυκλοφοριαs και δοσειs απο καρτεs και θα γινει λονγκ ντειτ
Επισκέπτης
Πιες κανα μπαφο!Εχω διαβασει και ακουσει πολλα στο πως να αυξησουμε την διαρκεια στο σεξ (εννοω να μην χυσεις γρηγορα αν καποιος δεν καταλαβε). Ποιος ειναι ο ποιο αποτελεσματικος τροπος σε αυτο? Μου ειχε τυχει πριν μερικα χρονια με μια να μου περνει ακαποτι πιπα και δεν αντεξα και τελειωσα στο τσιμπουκι. Απο τοτε προσεχω και οταν βλεπω οτι παω να τελειωσω την σταματαω. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ευχαριστιεμαι γαμηση. Υπαρχουν ομως φορες που αργω να τελειωσω. Δεν καταλαβαινω γιατι ομως.
pokahonontas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ή καμια μυτια!?Πιες κανα μπαφο! Τ
Επισκέπτης
Μην κανεις μαλακιες, στο τελος βλεπω να τον βαζεις σε καμια ηλεκτρικη σκουπα
pokahonontas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε κανένα πολυκοφτη να μην μπει και ας μπει όπου να'ναι.Μην κανεις μαλακιες, στο τελος βλεπω να τον βαζεις σε καμια ηλεκτρικη σκουπα
Εχω διαβασει και ακουσει πολλα στο πως να αυξησουμε την διαρκεια στο σεξ (εννοω να μην χυσεις γρηγορα αν καποιος δεν καταλαβε). Ποιος ειναι ο ποιο αποτελεσματικος τροπος σε αυτο? Μου ειχε τυχει πριν μερικα χρονια με μια να μου περνει ακαποτι πιπα και δεν αντεξα και τελειωσα στο τσιμπουκι. Απο τοτε προσεχω και οταν βλεπω οτι παω να τελειωσω την σταματαω. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ευχαριστιεμαι γαμηση. Υπαρχουν ομως φορες που αργω να τελειωσω. Δεν καταλαβαινω γιατι ομως.
και εγω εχω θεμα, με την δικια μου η αληθεια ειναι οτι ειμαι κομπλε, δεν κανω και κανα δυωρο..... αλλα το ελενχω!! οταν παω σε κανα μπουρδελο η σε κανα στουντιο, δεν προλαβαινω να το βαλω και φευγουν ολα !!! κατι φορες με εχω πιασει να σκεφτομαι τα λευτα που θα πανε χαμενα πριν μπω!!
αυτο που εγραψε ο φιλος παραπανω να μην το σκεφτεσε εχει βαση αλλα ουτε εγω μπορω να το κανω!! ειναι θεματακι...
αυτο το ελμα που το βρισκουμε????
αυτο που εγραψε ο φιλος παραπανω να μην το σκεφτεσε εχει βαση αλλα ουτε εγω μπορω να το κανω!! ειναι θεματακι...
Εισαι κοκορι?Ευχαριστω φιλε μου! Αλλα δεν εχω προβλημα με την στυση ακομα και μετα απο 4-5 τελειωματα. Ειμαι 26 χρονων και δεν σκεφτομαι να χαπακωθω ακομα. Το θεμα ειναι οτι τελειωνω γρηγορα και θα ηθελα καποιον ποιο φυσικο τροπο. Αν υπαρχει φυσικα ή καποιο κολπο ας πουμε!?
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 11.555
Την emla (είναι αλοιφη) την βρίσκεις σε όλα τα φαρμακεία. Είναι τοπικό επιδερμικό αναισθητικό με βάση την λιδοκαινη, το οποίο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις παρακεντήσεων κλπ. Παρεμφερές αναιςθητικό με την ξυλοκαινη. Εάν έχεις κάνει ένεση σε οδοντίατρο και έχρι μουδιάςει το στόμα σου, έτσι θα αισθάνεσαι τον πούτσο σου για 3 ώρες μετα. Άμα αλοίψεις και μπόλικη την γάμησες. Μπορει να μην καταλαβεις οτι θελεις να κατουρησεις και να σου φυγουν χωρις να το παρεις χαμπαρικαι εγω εχω θεμα, με την δικια μου η αληθεια ειναι οτι ειμαι κομπλε, δεν κανω και κανα δυωρο..... αλλα το ελενχω!! οταν παω σε κανα μπουρδελο η σε κανα στουντιο, δεν προλαβαινω να το βαλω και φευγουν ολα !!! κατι φορες με εχω πιασει να σκεφτομαι τα λευτα που θα πανε χαμενα πριν μπω!!
pokahonontas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείς ???Εισαι κοκορι?
pokahonontas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την emla (είναι αλοιφη) την βρίσκεις σε όλα τα φαρμακεία. Είναι τοπικό επιδερμικό αναισθητικό με βάση την λιδοκαινη, το οποίο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις παρακεντήσεων κλπ. Παρεμφερές αναιςθητικό με την ξυλοκαινη. Εάν έχεις κάνει ένεση σε οδοντίατρο και έχρι μουδιάςει το στόμα σου, έτσι θα αισθάνεσαι τον πούτσο σου για 3 ώρες μετα. Άμα αλοίψεις και μπόλικη την γάμησες. Μπορει να μην καταλαβεις οτι θελεις να κατουρησεις και να σου φυγουν χωρις να το παρεις χαμπαρι
αρα για να ξενο σαν ανθρωποι θα πρεπει η να αρχισουμε τους μπαφους , η τις μυτιες , η τα ξυδια, αν και καποια απο τα προηγουμενα δεν κανουν και πολυ δουλεια!! pokahonontas μια ειναι η λυση να παμε σε ψυχολογο και να ειναι γυναικα!!!
στο σιτε παραπανω εγραφε οτι βγαινει και σε αυτοκολητο, αλλα αν ειναι να παθουμε τετοια ζημια .. καλητερα γρηγορογαμουλης!!Την emla (είναι αλοιφη) την βρίσκεις σε όλα τα φαρμακεία. Είναι τοπικό επιδερμικό αναισθητικό με βάση την λιδοκαινη, το οποίο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις παρακεντήσεων κλπ. Παρεμφερές αναιςθητικό με την ξυλοκαινη. Εάν έχεις κάνει ένεση σε οδοντίατρο και έχρι μουδιάςει το στόμα σου, έτσι θα αισθάνεσαι τον πούτσο σου για 3 ώρες μετα. Άμα αλοίψεις και μπόλικη την γάμησες. Μπορει να μην καταλαβεις οτι θελεις να κατουρησεις και να σου φυγουν χωρις να το παρεις χαμπαρι
Επισκέπτης
ΝΟ ντρανγκς ονλυ σεξ! Ενας απλος τροπος ειναι να σκεφτεσαι κατι αλλο, πχ εγω μια φορα (πρωι) σκεφτομουνα τι εχω να κανω μετα, δουλειες και διαφορα αλλα πραγματα που ειχα να κανω. Προσοχη μονο μην ξεχαστειτε πολυ και φατε καμια σφαλιαρα για να επιστρεψετε..
sildenafil
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις