Νέα

Μεγαλυτερη διαρκεια στο σεξ!?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pokahonontas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εχω διαβασει και ακουσει πολλα στο πως να αυξησουμε την διαρκεια στο σεξ (εννοω να μην χυσεις γρηγορα αν καποιος δεν καταλαβε). Ποιος ειναι ο ποιο αποτελεσματικος τροπος σε αυτο? Μου ειχε τυχει πριν μερικα χρονια με μια να μου περνει ακαποτι πιπα και δεν αντεξα και τελειωσα στο τσιμπουκι. Απο τοτε προσεχω και οταν βλεπω οτι παω να τελειωσω την σταματαω. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ευχαριστιεμαι γαμηση. Υπαρχουν ομως φορες που αργω να τελειωσω. Δεν καταλαβαινω γιατι ομως.  :think:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
kamagra oral jelly... Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου μηνυμα φιλε..φουλ στυση (και αφου χυσεις) και επιβραδυνση!! μια δοκιμη θα σε πεισει

OP
OP
P

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
kamagra oral jelly... Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου μηνυμα φιλε..φουλ στυση (και αφου χυσεις) και επιβραδυνση!! μια δοκιμη θα σε πεισει
Ευχαριστω φιλε μου! Αλλα δεν εχω προβλημα με την στυση ακομα και μετα απο 4-5 τελειωματα. Ειμαι 26 χρονων και δεν σκεφτομαι να χαπακωθω ακομα. Το θεμα ειναι οτι τελειωνω γρηγορα και θα ηθελα καποιον ποιο φυσικο τροπο. Αν υπαρχει φυσικα ή καποιο κολπο ας πουμε!?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.350
Πόντοι
216
Μην το σκέφτεσαι μ@ν την ωρα της πράξης!!! Νομίζω είναι θέμα άγχους!!! Απλά χαλάρωσε!!

OP
OP
P

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μην το σκέφτεσαι μ@ν την ωρα της πράξης!!! Νομίζω είναι θέμα άγχους!!! Απλά χαλάρωσε!!
Εχω προσπαθησει και λειτουργει κατα καποιο τροπο. Αλλα δεν ειναι σαν να μην το κανεις καν? Οταν ειμαι με μια κοπελα που γουσταρω πολυ θελω να σκεφτομαι οτι το κανω μαζι της αλλιως ποιο το νοημα? Ποια η απολαυση?
Με εκτίμηση!

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εχω προσπαθησει και λειτουργει κατα καποιο τροπο. Αλλα δεν ειναι σαν να μην το κανεις καν? Οταν ειμαι με μια κοπελα που γουσταρω πολυ θελω να σκεφτομαι οτι το κανω μαζι της αλλιως ποιο το νοημα? Ποια η απολαυση?
Με εκτίμηση!
φιλαρακι ενοει προφανως να μη σκεφτεσαι "αχ θα τελειωσω γρηγορα" "δεν θα την ικανοποιησω" κλπ

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.350
Πόντοι
216
φιλαρακι ενοει προφανως να μη σκεφτεσαι "αχ θα τελειωσω γρηγορα" "δεν θα την ικανοποιησω" κλπ

Ακριβώς αυτό φίλε.... Δεν χρειάζεσαι να φορτώνεις το μυαλό σου με σκέψεις τέτοιου είδους!!! Απλά χαλάρωσε απόλαυσε το κι αν τελειώσεις γρήγορα στα @@ σου, σε όλους έχει συμβεί !!! Κι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο λέει απλά μ@λ@κίες!!!

OP
OP
P

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβώς αυτό φίλε.... Δεν χρειάζεσαι να φορτώνεις το μυαλό σου με σκέψεις τέτοιου είδους!!! Απλά χαλάρωσε απόλαυσε το κι αν τελειώσεις γρήγορα στα @@ σου, σε όλους έχει συμβεί !!! Κι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο λέει απλά μ@λ@κίες!!!
Ok, thanks!  :rockon:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ευχαριστω φιλε μου! Αλλα δεν εχω προβλημα με την στυση ακομα και μετα απο 4-5 τελειωματα. Ειμαι 26 χρονων και δεν σκεφτομαι να χαπακωθω ακομα. Το θεμα ειναι οτι τελειωνω γρηγορα και θα ηθελα καποιον ποιο φυσικο τροπο. Αν υπαρχει φυσικα ή καποιο κολπο ας πουμε!?

Αδερφε αν εισαι 26 χρονων, οι αντοχες σου ειναι τετοιες που και να τελειωσεις γρηγορα..της ριχνεις 3 χερια στο καπακι και ερχεσαι στα ισια σου και συ και η γκομενα !!! Εκτος και αν υπαρχει προβλημα (στυσεις η κατι αλλο παθολογικο κλπ ) οποτε αλλαζει το θεμα !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
τυπε δοκιμασε να ριξεις καμια παχια πριν το γαμησι,μπας και σε βοηθησει...

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είναι θέμα κόλπου, και δεν είναι κάτι που μαθαίνεις να το κάνεις. Ή τό 'χεις, ή δεν τό 'χεις. Ιδιαίτερα στα κορίτσια της δουλειάς, είναι μεγάλο μείον, καθώς η ξεπέτα είναι το νορμ. Τρως γκρίνια, μπορεί και καμμιά χαλαρή προσβόλα/δούλεμα/τρολάρισμα, κάποιες μέχρι και φιλοδώρημα εξτραδάκι απαιτούν για να το ζορίσουν παραπάνω μέχρι να τελειώσεις...

Και τα γκομενάκια όμως, τελευταία, έχουν ένα ζήτημα με την ταχύτητα της πράξης. Τουλάχιστον αυτές με τα γεμμάτα προγράμματα που βιάζονται συνεχώς, και οι ώρες της μέρας δεν τους φτάνουν.

Ξενερώνω τη ζωή μου, γιατί είμαι παιχνιδιάρης, ρομαντικός, και μπορώ να κρατήσω την πράξη ως 2-3 ώρες. Όλες στο τέταρτο, τάνες ή μή, έχουν ήδη αρχίσει τη γκρίνια. Δεν είναι ευλογία, είναι κατάρα, μά το θεό.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
μασα τσιχλα  ;)

alpula