1. Eγώ ισοπεδώνω με γεγονότα και επιχειρήματα. Και κάθε φορά το αντεπιχείρημα είναι "είσαι ακροδεξιός"
2. Eίναι σαφές ότι εσύ είσαι των άκρων, όχι εγώ. Εγώ θέλει και Δημόσια Υγεία και Ιδιωτική, θέλω και Δημόσια Πανεπιστήμια και Ιδιωτικά, κτλ, κτλ.
3. Η μαρφίν είναι ακροδεξιά! Μάλιστα! Οι πορείες που για να διεκδικήσει κάποιος κάτι για την ζωή του, μην αφήνοντας εμένα να διεκδικήσω κάτι για την δική μου, είναι ακροδεξιά. Μάλιστα! Όχι δεν είμαι υπάλληλος του Άδωνι και ποτέ δεν θα ήμουν γιατί ποτέ δεν θα ήθελα να ήμουν δημόσιος υπάλληλος. Δεν με γεμίζει. Άλλο ένα συμπέρασμα που έβγαλες, just because. όπως επίσης ότι προέρχομαι από την βαθειά δεξιά (δηλαδή την ακροδεξιά). Μεγάλε με τις μαντικές ικανότητες που έχεις, παίξε λότο (δεν θα πιάσεις ούτε 3 νούμερα)
4. Απάντησα στο 3.
5. Άλλο ένα συμπέρασμα που έβγαλες, just because, ότι ο παππούς μου πέρασε καλά με τους Ναζί. Ο παππούς μου πολέμησε τους ναζί φιλαράκι και φυλακίστηκε 1μιση χρόνο μέχρι που το έσκασε. Το ίδιο πολέμησε και τα κομμούνια. Εχθροί κι οι δυο. Ιδιαίτερα τότε που τα κουμούνια είχαν έρθει σε συμφωνία με τους Βούλγαρους για την Μακεδονία... ε? Γι' αυτό και του πήρε λίγο χρόνο να σκεφτεί ποιος ήταν ο πιο σιχαμένος.
6. Θα σου συνιστούσα να δεις και άλλα links για το τι λέει και, κυρίως, τι έχει κάνει. Αλλά φυσικά δεν θα τα δεις επειδή είναι ακροδεξιός, το ίδιο συμπέρασμα δηλαδή στο οποίο καταλήγεις συνήθως.
7. Για τα μνημεία του Φύσσα/χρυσαυγιτών είπα ότι αν είναι κάνεις μνημείο και για τα 2 ή δεν κάνεις καθόλου. Η δικιά μου άποψη είναι ότι ΔΕΝ κάνεις για κανέναν. Ούτε του ενός, ούτε των άλλων. Αλλά δεν θα κάτσω να δεχτώ ότι είναι ΟΚ του Φύσσα και θα είναι φασιστικό αν έκαναν στους άλλους. Φασίστες είναι ΚΑΙ οι δύο. Και οι αριστεροί και οι ακροδεξιοί. Και δεν τα λέω εγώ αυτά, σας τα λένε οι δικοί σας (Μίκης, Γλέζος, κτλ, κτλ). Επίσης, ο μεγάλος Τσόρτσιλ είχε πει "οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες". Βέβαια θα μου πεις ότι ναι μεν ήταν γαμάτος γιατί γάμησε τους ναζί, αλλά από την άλλη θα μου πεις "καλά, τι λέει μωρέ ο μπέκρας!!!" επειδή είπε αυτό που είπε. Καταλαβαίνεις την διαφορά μας λοιπόν?
Έχω ζήσει Αγγλία γιατί σπούδασα εκεί, κι έχω πάει σχεδόν σε όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, κυρίως λόγω δουλειάς. Δεν είχε τύχει ποτέ να ζήσω ένα transformation μιας πλατείας ή ενός δρόμου διότι αυτά έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτά τα θέματα τα έχουν λύσει στο εξωτερικό φίλε μου εδώ και χρόνια, τι νομίζεις ότι είναι? Ούγκα μπούγκα σαν εμάς?
Αλλά να ρωτήσω κάτι... τι επαγγέλεσαι αν επιτρέπεται? Πολιτικός Μηχανικός? Κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις γιατί είσαι πολύ σίγουρος και κάθετος ότι το έκαναν με μαλακισμένο τρόπο. Για πες, με τι ασχολείσαι?
Λοιπόν, δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε, εγώ θα παραμείνω στις απόψεις μου και θα τεκμηριώνω αυτά που λέω, εσύ θα με λες ακροδεξιό φασίστα, ότι έχω ρίζες στην βαθιά δεξιά, οτι είμαι υπάλληλος του Άδωνι και του Βορίδη κι ότι ο παππούς μου ήταν ένας δοσίλογος που ρουφιάνευε στους ναζί τους δικούς μας... ελέω έλλειψης τεκμηρίωσης και μεγάλης ανάγκης εξαγωγής συμπερασμάτων!
Κι η ζωή συνεχίζεται