Νέα

Μεγάλος περίπατος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μια μεγάλη αστική παρέμβαση που χρειαζόταν η πόλη;

  • Ναι ήταν απαραίτητη

    Ψήφοι: 42 23,0%
  • Χρειαζόταν αλλά σε άλλο χρόνο / με άλλο δήμαρχο

    Ψήφοι: 10 5,5%
  • Δεν χρειαζόταν καθόλου, τζάμπα η ταλαιπωρία

    Ψήφοι: 47 25,7%
  • Η παραχώρηση μιας λωρίδας στην Πανεπιστημίου θα ήταν αρκετή

    Ψήφοι: 20 10,9%
  • Γίνεται υπερκοστολόγηση και σπατάλη δημοσίου χρήματος (δες παρακάτω)

    Ψήφοι: 64 35,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    183

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
image002.jpg
 

tnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Μηνύματα
418
Like
242
Πόντοι
21
Ειναι τοσο τιτανομεγιστη η μαλακια που εχει γινει στο κεντρο της Αθηνας ,που αναρωτιεσαι αν ειναι καποιο κοινωνικο πειραμα μαζικης κλιμακας,σαν αυτα που και καλα βιαζουν μια φορα παρτιδα μερα μεσημερι και ψαχνουν αντιδρασεις περαστικων...ΟΧΙ ΑΠΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΠΖΩΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ,ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ,ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ,ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....Ειναι σχεδον βεβαιο πως καπου καπως υπαρχουν στατιστικολογοι που συλλεγουν δεδομενα αντιδρασεων για να υπολογισουν μεχρι που μπορει να φτασει η υπομονη του ελληνα αθηναιου πολιτη ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ......Τα δε ποσα που ξοδευτηκαν ,ειναι μεν πολυτιμα ως ποροι,αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουν φαγοποτι διαστασεων δημαρχου αθηνας...με το ζορι μεσαιας επαρχιακης κωμοπολης.........η επομενη λογικοτερη εξηγηση ειναι πως εξωγηινοι εχουν καταλαβει τον δημο και τους τηγανισαν τον εγκεφαλο με ακτινες πλασματος,αφου πρωτα τους τζιπαρε ο μπιλ γκειτς με τον σωρο το αιμα......

-ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
δλδ  υπαρχει πλαφον στο ποσα πρεπει να φας αναλογα με την περιοχη που εισαι δημαρχος?μην τρελαθουμε τωρα!Σκοπος ειναι να μην φανε οχι να τρωνε ποσα αναλογα με τους κατοικους της πολης που ειναι δημαρχοι.Τι αλλο θα ακουσουμε!!!
 

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Μηνύματα
4.591
Κριτικές
8
Like
3.278
Πόντοι
456
Φτιαξαμε και παριπατο για τα πακια :2funny:
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Στεφανος Μανος;Δηλωνεις λοιπον Φιλελευθερος.
Δεν είναι ο σκοπος του θρεντ, να σε πεισω αν ο φιλελευθερισμος φλερταρει με την ακροδεξια και το φασισμο, απλα θα αφησω μερικα παραδειγματα :
Μπαμπης Παπαδημητριου : φιλελευθερος δημοσιογραφος,νυν βουλευτης, ο οποιος ζητουσε μια «σοβαρη Χρυση Αυγη».
Ντοναλντ Τραμπ . Φιλελευθερος προεδρος, ο οποιος κατηγορειται από ολο τον κοσμο (πλην των υποστηρικτων του για ακροδεξια ρητορικη).
Αδωνις Γεωργιαδης : φιλελευθερος υπουργος, πρωην στελεχος του ΛΑΟΣ, του ακροδεξιου μορφωματος του Καρατζαφερη.
Μακης Βοριδης: Φιλελευθερος υπουργος, πρωην ηγετικο στελεχος του κομματος του δικατορα Γ. Παπαδοπουλου.
Σεβομαι ότι διευκρινησες απολυτα την ιδεολογια σου, απλα η ρητορικη που χρησιμοποιεις πολλες φορες θυμιζει ακρα δεξια και θεωρω πως οντως σαν ιδεολογια (όχι εσυ προσωπικα απαραιτητα) φλερταρει με ακρα δεξια.

Κάποιοι δεξιοί και ακροδεξιοί σερβίρουν ότι είναι φιλελεύθεροι αρκεί που στηρίζουν πολιτικά μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Και η χούντα αυτό έκανε, δεν ονομάζονταν φιλελεύθερη όμως.  

 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στεφανος Μανος;Δηλωνεις λοιπον Φιλελευθερος.
Δηλώνω φιλελεύθερος Δεξιός.

Μπαμπης Παπαδημητριου : φιλελευθερος δημοσιογραφος,νυν βουλευτης, ο οποιος ζητουσε μια «σοβαρη Χρυση Αυγη».
Ντοναλντ Τραμπ . Φιλελευθερος προεδρος, ο οποιος κατηγορειται από ολο τον κοσμο (πλην των υποστηρικτων του για ακροδεξια ρητορικη).
Αδωνις Γεωργιαδης : φιλελευθερος υπουργος, πρωην στελεχος του ΛΑΟΣ, του ακροδεξιου μορφωματος του Καρατζαφερη.
Μακης Βοριδης: Φιλελευθερος υπουργος, πρωην ηγετικο στελεχος του κομματος του δικατορα Γ. Παπαδοπουλου.
Έχεις μπερδέψει το τι είναι ακροδεξιά. Κανείς από τους παραπάνω δεν είναι ακροδεξιός, ίσως ο μόνος που πάει προς τα εκεί είναι ο Τραμπ.
Κατά τα άλλα πες μου γιατί οι υπόλοιποι είναι ακροδεξιοί. Θέλουν ολοκληρωτικό καθεστώς? Όχι. Θέλουν τον διωγμό των λάθρο? Όχι. Σύμφωνα με το τσίριζα, όποιος δεν ήθελε την συμφωνία των Πρεσπών είναι ακροδεξιός και με αυτή την παραμύθα προχώρησαν εδώ και 40 χρόνια όλοι οι αριστεροί. Εγώ αυτή την παραμύθα δεν την πίστεψα ποτέ, sorry.

Σεβομαι ότι διευκρινησες απολυτα την ιδεολογια σου, απλα η ρητορικη που χρησιμοποιεις πολλες φορες θυμιζει ακρα δεξια και θεωρω πως οντως σαν ιδεολογια (όχι εσυ προσωπικα απαραιτητα) φλερταρει με ακρα δεξια.
Για πες, τι το ακροδεξιό έχω πει?
Γιατί αν έχω πει εγώ κάτι ακροδεξιό, να μου πει κάποιος άλλος γιατί (για παράδειγμα) θα μου κλείσει εμένα τον δρόμο ένα τσούρμο επειδή έτσι κάβλωσε. Επίσης, να μου πει γιατί οι καλοί αριστεροί πέταγαν στα σκουπίδια τους συναδέλφους τους που ήθελα να δουλέψουν. Έχεις δει φαντάζομαι τα βίντεο. Αν όχι, πάρτο και δες το (από το 1:00 και μετά αρχίζει το καλό).
Ποιος είναι ο χουντικός ο φασίστας? Για πες!

Όμως, μην ξεχναμε ότι ενώ ελάχιστοι καταδικαστηκαν για καποιο οικονομικο εγκλημα, η χωρα βουλιαξε από το φαγωμα που εκαναν ολοι αυτοι οι «αθωοι», δηλαδη οι κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Επομενως, μπορει ως δια μαγειας κανενας να μην καταδικαστηκε , αφου οι μεν καλυπταν τους δε, (το ιδιο θα κανει και ο Συριζα όταν και αν επανελθει στην εξουσια), αλλα μην πουλας και τρελλα ότι δεν ξερεις τι γινεται στη χωρα μπουρδελο της Μεσογειου.
Δεν σου πούλησα ποτέ τρέλα ότι δεν ξέρω, το αντίθετο μάλιστα. Θεωρώ ότι ξέρω και μάλιστα πολύ καλά γιατί τα έρχω ζήσει. Έχω πει ότι ξεκίνησε από το '81 και συνέχισε και από τις κυβερνήσεις ΝΔ.

Επισης, αν και δεν θες να ισοπεδωνεις τους …κυβερνωντες, μια χαρα ισοπεδωτικος εισαι ως προς την αριστερα, αρα δεν είναι ότι εισαι σκεπτομενος , γιατι αν ησουν, θα εξεταζες και καποια αριστερα προταγματα.
Ναι όντως. Γιατί πιστεύω ότι η ιδεολογία της αριστεράς είναι καρκίνος. Κι αυτό έχει αποδειχθεί σε όλα τα υπόλοιπα κράτη, δεν τα λέω εγώ αυτά. Ούτε ηθικό πλεονέκτημα υπάρχει, ούτε τίποτα φίλε. Παραμύθια!! Τράβα Ουκρανία και λοιπές πρώην σοβιέτ χώρες να σου πούνε τι σημαίνει αριστερά και κομμουνισμός. Γι' αυτό και τις αποτίναξαν.

Για τον Μεγαλο Περιπατο , εχουμε πει: η Ελλαδα ΔΕΝ είναι Ολλανδια, ουτε θα γινει επειδη κλεισαμε μια λεωφορο. Η Ελλαδα εχει ανηφορες,κατηφορες, ο δρομος εκλεισε σε λαθος χρονο, χωρις πραγματικη μελετη, και εχει επιφερει απιστευτα προβληματα στην κυκλοφορια. Το λιγοτερο που με απασχολει είναι το ποσο κοστισαν οι ζαρντινιερες για να σου δωσω να καταλαβεις. Κινουμαι παντου και η κινηση εχει αυξηθει κατακορυφα με τη μαλακια που εκανε. Γιατι το αρνεισαι; Δηλαδη τι μας λες ; καθιστε να δουμε; Πρωτη φορα βλεπεις  προχειροδουλεια στο Ελλαδισταν;
Δεν φταίει μόνο ο γυαλός φίλε, στραβά αρμενίζουμε κι εμείς. Δεν έχουμε μάθει να ΜΗΝ κατεβαίνουμε στο κέντρο με το αυτοκίνητο.... κάτι που είναι απαγορευτικό σε άλλες χώρες. Έχεις ζήσει πουθενά αλλού?

Επισης, ειτε σου αρεσει ειτε όχι, η οικογενεια Μητσοτακη εχει επαγγλμα την πολιτικη. Ο μελλοντικος πρωθυπουργος Μπακογιαννης ειχε ζητησει κονδυλι 600.000 ευρω εν μεσω κρισης, για να κανει το σπιτι του πατερα του στο Καρπενησι, μουσειο. Όλα αυτά σου φαινεται να κρυβουν εντιμοτητα; Εμενα όχι.
Αυτό είναι πολύ μεγάλη υποκρισία που λες φίλε. Κι αυτό είναι που μου την δίνει στην αριστερή Ελλάδα. Δηλαδή ΟΚ τα μνημεία για τους "πεσόντες" της ΕΡΤ (εδώ γελάνε και τα κεραμύδια!) αλλά όχι ΟΚ να γίνει μουσείο το σπίτι κάποιου που έφαγαν τα αριστερά της 17Ν, έτσι? Λαϊκός ήρωας ο Φύσσας αλλά οι δύο χαυγίτες που έσφαξαν να καούν στην κόλαση (οι οποίοι νομίζω ουδεμία σχέση είχαν με την δολοφονία του Φύσσα). Φαντάζεσαι να είχαν πετάξει μολότοφ οι μπάτσοι μέσα σε μια κατάληψη και να έκαιγαν 3 του ΠΑΜΕ? Πες μου τι πιστεύεις ότι θα γινόταν και πες μου μετά γιατί δεν έγινε το ίδιο όταν έκαψαν τους 3 ανθρώπους της Μαρφίν. Άστο... σαπίλα.... που εγώ την βλέπω.


Τελος, επειδη λες ότι οι αριστεροι λενε όχι σε όλα.
Ξερω πολλους αριστερους, εως και ακροαριστερους που λογω οικολογιας, ειδαν με θετικο ματι το κλεισιμο της Πανεπιστημιου και ειχαν τη δικη σου ρητορικη «κατσε να δουμε». Ε είναι μια αχρηστη προχειροτητα ρε παιδια, τι να κανουμε; Μακαρι να πρασινιζε η Αθηνα, όχι να γινει αυτή η μαλακία.
Eγώ δεν γνωρίζω ούτε έναν. Τι να σου πω... :grin:
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εχει πλακα ο θειος

:2funny:

Καλά ανέβασε εσύ καμιά εικόμα φοτοσοπαρισμένη με τον Κούλη ή τον Άδωνι γιατί μέχρι εκεί φτάνεις εσύ. Ο άλλος ξέρει να μιλάει τουλάχιστον :tooth:
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.706
Like
27.993
Πόντοι
5.506
οτι θα παντελονιαζε η οικογενεια το περιμενα αλλα οτι θα το κανει τοσο γρηγορα τοσο πολυ και τοσο ξαδιαντροπα με αιφνιδιασε θα ελεγα...
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.969
Like
11.214
Πόντοι
2.606
Ειναι τοσο τιτανομεγιστη η μαλακια που εχει γινει στο κεντρο της Αθηνας ,που αναρωτιεσαι αν ειναι καποιο κοινωνικο πειραμα μαζικης κλιμακας,σαν αυτα που και καλα βιαζουν μια φορα παρτιδα μερα μεσημερι και ψαχνουν αντιδρασεις περαστικων...ΟΧΙ ΑΠΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΠΖΩΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ,ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ,ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ,ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....Ειναι σχεδον βεβαιο πως καπου καπως υπαρχουν στατιστικολογοι που συλλεγουν δεδομενα αντιδρασεων για να υπολογισουν μεχρι που μπορει να φτασει η υπομονη του ελληνα αθηναιου πολιτη ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ......Τα δε ποσα που ξοδευτηκαν ,ειναι μεν πολυτιμα ως ποροι,αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουν φαγοποτι διαστασεων δημαρχου αθηνας...με το ζορι μεσαιας επαρχιακης κωμοπολης.........η επομενη λογικοτερη εξηγηση ειναι πως εξωγηινοι εχουν καταλαβει τον δημο και τους τηγανισαν τον εγκεφαλο με ακτινες πλασματος,αφου πρωτα τους τζιπαρε ο μπιλ γκειτς με τον σωρο το αιμα......

-ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
οτι θα παντελονιαζε η οικογενεια το περιμενα αλλα οτι θα το κανει τοσο γρηγορα τοσο πολυ και τοσο ξαδιαντροπα με αιφνιδιασε θα ελεγα...
Αν ξέρεις κάτι γιατί δεν κάνεις μήνυση? :grin:
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.706
Like
27.993
Πόντοι
5.506
πανεξυπνο...δεν το ειχα σκεφτει
πεταγομαι σε λιγο που θα εχει ημιχρονιο το ματς
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πανεξυπνο...δεν το ειχα σκεφτει
πεταγομαι σε λιγο που θα εχει ημιχρονιο το ματς

Άρα είπες μια μπουρδα ακόμα. Δηλαδή δεν έχει νόημα να σε παίρνει κάποιος στα σοβαρά!
Όταν τελειώσει λοιπόν το ματς και αποφασίσεις αν το ΜΠέναλτι ήταν κανονικό ή όχι, πετάξου :tooth:
 

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Μηνύματα
745
Like
588
Πόντοι
86
Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που έχει συμβεί. Δηλαδή οκ ξέρουμε ότι υπάρχουν τεράστιοι αυνανες σε αυτό τον κόσμο, αλλά δε βρέθηκε ΕΝΑΣ να τους πει τι πάτε να κάνετε ρε μαλακες?

Να ήταν και στοιχειωδώς όμορφο να πεις δε γαμιεται το λειτουργικό μέρος. Αυτή η μαλάκια που έκαναν δε βλέπεται κιόλας.

Εμετός, έπρεπε να έχουν πάει ήδη σπίτι τους όσοι "δούλεψαν" γι αυτή τη μαλάκια.
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.706
Like
27.993
Πόντοι
5.506
οκ τυπε....αλλα κοψε την μαλακια
μας ζαλισες με το κωλοκομμα σου
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μιλαει ο θειος  για καρκινο της αριστερας

Η νουδου ρε μαστορα δεν νομιμοποιησε το κκε;

Η νουδου δεν πηρε το συμβολο της αριστερας τον μικη και τον εκανε υπουργο;;

Η νουδου δεν συγκυβερνησε με την αριστερα το 89 για να στειλετε τον ανδρεα στο δικαστηριο ανιερη συνεργασια με ορους μαφιας;;

Στο συνταγμα το 10 δεν ειχατε μοιρασει την πλατεια σε πανω και κατω;;

Η νουδου δεν συνεργαστηκε με το ζαβο του 15μελους 4.5 χρονια με την καραμανλικη σχολη σκεψης;;

Θα τα ξεχασουμε ;; Χαχα δεν προκειται τα χαλια σας θα τα ακουτε
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.969
Like
11.214
Πόντοι
2.606
δλδ  υπαρχει πλαφον στο ποσα πρεπει να φας αναλογα με την περιοχη που εισαι δημαρχος?μην τρελαθουμε τωρα!Σκοπος ειναι να μην φανε οχι να τρωνε ποσα αναλογα με τους κατοικους της πολης που ειναι δημαρχοι.Τι αλλο θα ακουσουμε!!!
...ΟΧΙ ΡΕ ΤΥΠΕ.....δεν το γραψα ετσι.....απλα ειναι αστειο το ποσο για το σοι-λεζαντα...προφανως και δεν δικαιολογω ουτε ευρω σε ρεμουλες!
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.469
Κριτικές
36
Like
38.109
Πόντοι
18.565
Εμείς εδώ μια χαρά είμαστε. Τα βλαχαδερά να μην είχαμε μόνο που ήρθαν σωριδόν το ΄81. Εσύ κάτσε εκεί που είσαι! :grin:
Τυπε, εδώ κάνεις καποιο λάθος. Δικαιολογημένος εν μέρει, λόγω ηλικίας. Ο πρώτος που άνοιξε τα σύνορα τέλη δεκαετίας 50 αρχές 60, και γέμισε την Αθήνα με κλουβιά ήτανε ο εθνάρχης. Μην βρίζεις λοιπόν (σκατα στον τάφο του οπως έγραψες σε προηγούμενο ποστ) τον άλλο.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τυπε, εδώ κάνεις καποιο λάθος. Δικαιολογημένος εν μέρει, λόγω ηλικίας. Ο πρώτος που άνοιξε τα σύνορα τέλη δεκαετίας 50 αρχές 60, και γέμισε την Αθήνα με κλουβιά ήτανε ο εθνάρχης. Μην βρίζεις λοιπόν (σκατα στον τάφο του οπως έγραψες σε προηγούμενο ποστ) τον άλλο.

Έχεις δει την κάλπικη λίρα? Θυμάσαι που σε κάποια φάση ο Φωτόπουλος προσπαθεί να χαλάσει την λίρα λέγοντας "δεν μπορεί, 1.000.000 βλάκες στην αθήνα θα μπορέσουν να θρέψουν 1 έξυπνο". Η ταινία ήταν του 1955. Ο Καραμανλής πράγματι έφερε, αλλά το μπαμ έγινε το '81 που διόρισε ολόκληρη την επαρχία στο δημόσιο... ο σκατά στον τάφο του, ναι! Για μένα η αρχή του κακού ολόκληρου.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μιλαει ο θειος για το δηθεν ηθικο πλεονεκτημα του τσυριζα

Ενα κανονικο ανεκδοτο

Γιατι; η νουδου δεν μιλαει για τις αξιες της δεξιας;;

Ποιες αξιες;;

Διπλο κανονικο ανεκδοτο να γελαμε ισα  ενα μηνα το λιγοτερο



 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom