Νέα

Μεγάλος περίπατος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μια μεγάλη αστική παρέμβαση που χρειαζόταν η πόλη;

• Ναι ήταν απαραίτητη

Ψήφοι: 42 23,0%
  • Χρειαζόταν αλλά σε άλλο χρόνο / με άλλο δήμαρχο

Ψήφοι: 10 5,5%
  • Δεν χρειαζόταν καθόλου, τζάμπα η ταλαιπωρία

Ψήφοι: 47 25,7%
  • Η παραχώρηση μιας λωρίδας στην Πανεπιστημίου θα ήταν αρκετή

Ψήφοι: 20 10,9%
  • Γίνεται υπερκοστολόγηση και σπατάλη δημοσίου χρήματος (δες παρακάτω)

Ψήφοι: 64 35,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    183

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Έλα, όλο άσπρο πάτο!

Όταν θα μου πείτε κάτι σοβαρό κι όχι μπούρδες, θα τα ξαναπούμε!

Πετσετούλα να σκουπιστείτε υπάρχει στο τραπεζάκι! :grin:
...καλα ρουφα τη μυξα σου αμπαλε φασιστα και παιξε μας ξανα την κασετα για αριστερους απλυτους και συμμοριτοπολεμο...λογγαρε τωρα με αλλο λογαριασμο γιατι αυτον τον εκαψες....πηγες να το παιξεις λιγο νδ για τους τυπους, αλλα ο κλασιδιαρης μεσα σου αφηνιασε!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
...καλα ρουφα τη μυξα σου αμπαλε φασιστα και παιξε μας ξανα την κασετα για αριστερους απλυτους και συμμοριτοπολεμο...λογγαρε τωρα με αλλο λογαριασμο γιατι αυτον τον εκαψες....πηγες να το παιξεις λιγο νδ για τους τυπους, αλλα ο κλασιδιαρης μεσα σου αφηνιασε!

Ότι και να είμαι εγώ, εσύ παραμένεις αριστερός και άπλυτος.
Λυπάμαι πολύ, αυτά έχει η ζωή :grin:

Πιες το ποτηράκι σου, δεν ξαναβγαίνεις ποτέ. Πήγαινε Βενεζουέλα που σου αρέσει. Σου βγάζω και τα εισιτήρια μιας και δεν έχεις φράγκο :tooth:

Over and out!

tnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Like
242
Πόντοι
21
Έλα, όλο άσπρο πάτο!

Όταν θα μου πείτε κάτι σοβαρό κι όχι μπούρδες, θα τα ξαναπούμε!

Πετσετούλα να σκουπιστείτε υπάρχει στο τραπεζάκι! :grin:
ρε φιλε δν απαντας αφου ξερεις οτι θατα  βαψουν και θα τα καταστρεψουν οπως γινεται τοσα χρονια εκτος και αν ζει σε αλλη χωρα γιατι χρυσοπληρωνει μια ζαρτινιερα των 100 ευρω,γιατι παραπανω δν κανει οπως και αν τη βαφτισει κανεις?Απλα πως θα δικαιολογησει τα ποσα φαγανε?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
ΕΠΙΣΗΣ εχω αλλη μια απλη απορια.......Οταν πας να κατσεις το ασπρο χοντρο λιπαρο κωλαρακι σου στα παγκακια μπαρμπεκιου που θα εχουν θερμοκρασια 70 βαθμων το λιγοτερο απο τον ηλιο τι ακριβως θα αναφωνησεις-τσουρουφλισμενος προς τον λεζαντα ???

Φιλε μου , προσπαθεις να κανεις διαλογο με τον κακομοιρη; Προφανως εχει φαει καλα απο τη δεξια απο την εποχη της Κατοχης και ειναι ταγμενος εκει, στους λαδεμπορες και τους δοσιλογους και προφανως τρωει ακομη απο καπου.
Εδω, με τον Μεγαλο Περιπατο εχουν βγαλει το σκασμο πολλοι δεξιοι, οι οποιοι εχουν την κοινη λογικη να κατανοησουν τη μασα και την κοροϊδία που επεσε, και αυτος ειναι ο μονος που λεει τις δικες του μαλακιες για αριστερους και δεξιους, απλυτους, εμφυλιους κλπ.
Τι θες να σου πει ο καημενος; οτι τα ΜΜΕ μασησαν χρημα για να γραφουν για το φουστανι της Μαρεβας και την κακογουστια της Μπαζιανα;
Οτι το κρατος ειναι καλο οταν μοιραζει λεφτα στους εργολαβους του Μπακογιαννη, στους επιχειρηματιες και στους εφοπλιστες, ενω ειναι κακο οταν δινει συνταξεις;
Θα μιλαει για αναρχικους , θα μιλαει για εμφυλιο, γενικως θα εχει τη ρητορικη του Αδωνη, χωρις κανεναν οιρμο στη σκεψη, απλα θα πεταει ετοιμα ακροδεξια τσιτατα, για να καλυψει τις βρωμοδουλειες της παραταξης του και να παει αλλου την κουβεντα.

Συνοψιζοντας : ο Μεγαλος Περιπατος ειναι απο τα πιο γελοια , κακοσχεδιασμενα και υπερκοστολογημενα εργα που εχει κανει η κυβερνηση ΝΔ, ειναι δε, οχι μονο ΑΧΡΗΣΤΟ αλλα και εχει γαμησει ολη την κυκλοφορια στην Αθηνα.
Δεν χρειαζεται να εισαι ουτε δεξιος,ουτε αριστερος για να το δεις αυτο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Φιλε μου , προσπαθεις να κανεις διαλογο με τον κακομοιρη; Προφανως εχει φαει καλα απο τη δεξια απο την εποχη της Κατοχης και ειναι ταγμενος εκει, στους λαδεμπορες και τους δοσιλογους και προφανως τρωει ακομη απο καπου.
Εδω, με τον Μεγαλο Περιπατο εχουν βγαλει το σκασμο πολλοι δεξιοι, οι οποιοι εχουν την κοινη λογικη να κατανοησουν τη μασα και την κοροϊδία που επεσε, και αυτος ειναι ο μονος που λεει τις δικες του μαλακιες για αριστερους και δεξιους, απλυτους, εμφυλιους κλπ.
Τι θες να σου πει ο καημενος; οτι τα ΜΜΕ μασησαν χρημα για να γραφουν για το φουστανι της Μαρεβας και την κακογουστια της Μπαζιανα;
Οτι το κρατος ειναι καλο οταν μοιραζει λεφτα στους εργολαβους του Μπακογιαννη, στους επιχειρηματιες και στους εφοπλιστες, ενω ειναι κακο οταν δινει συνταξεις;
Θα μιλαει για αναρχικους , θα μιλαει για εμφυλιο, γενικως θα εχει τη ρητορικη του Αδωνη, χωρις κανεναν οιρμο στη σκεψη, απλα θα πεταει ετοιμα ακροδεξια τσιτατα, για να καλυψει τις βρωμοδουλειες της παραταξης του και να παει αλλου την κουβεντα.

Συνοψιζοντας : ο Μεγαλος Περιπατος ειναι απο τα πιο γελοια , κακοσχεδιασμενα και υπερκοστολογημενα εργα που εχει κανει η κυβερνηση ΝΔ, ειναι δε, οχι μονο ΑΧΡΗΣΤΟ αλλα και εχει γαμησει ολη την κυκλοφορια στην Αθηνα.
Δεν χρειαζεται να εισαι ουτε δεξιος,ουτε αριστερος για να το δεις αυτο.

Kαλά ρούφα και εσύ το ποτηράκι σου φασιστάκο :)
45 χρονών είμαι ρε αστροπελέκι, ποια χούντα και κατοχή! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Γι' αυτό δεν έχετε τύχη. Μια ζωή στη φάπα!

'Αντε γεια!!!! :cheesy:

Συνημμένα

• antegeia.jpg
    antegeia.jpg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Kαλά ρούφα και εσύ το ποτηράκι σου φασιστάκο :)
45 χρονών είμαι ρε αστροπελέκι, ποια χούντα και κατοχή! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Γι' αυτό δεν έχετε τύχη. Μια ζωή στη φάπα!

'Αντε γεια!!!! :cheesy:

Φασιστακος; εσυ, ο θαυμαστης του Αδωνη, του Κασιδιαρη και λοιπων μπουμπουκιων λες τους αλλους φασιστες; τακτικη Αδωνη ε; Γι'αυτο σου λεω , εχεις ετοιμες λεξουλες και τις αμολας.
Δεν προλαβες Κατοχη και Χουντα; Οταν μαζευεστε οικογενειακα δεν αναπολειτε το 1968 δηλαδη;
Ή θα σε ταϊζει καμια ΝΔ κι εσενα, αλλωστε ενα υπερχρεωμενο κομμα ειναι, που πληρωνει τσιρακια να γραφουν στο ιντερνετ ή τα διοριζει σε αμαρτωλες θεσεις (ΚΕΕΛΠΝΟ πχ) και φορτωνει τα χρεη του στο κρατος και στους Ελληνες πολιτες.
Αλλα αν δεν εισαι ουτε επιχειρηματιας, ουτε τρολ της ΝΔ, και απλα εισαι μισθωτος σε κανα γραφειακι, σορρυ κιολας, αλλα σε εχουν πιασει μαλακα.
Οσο για τη φαπα, με τις πλατες Αγγλων,Αμερικανων, CIA,εφοπλιστων και παρακρατους, επι 60 χρονια, ολοι μαγκες γινονται.
Αντε τωρα να περπατησεις στο Μεγαλο Περιπατο, να παρεις καθαρο αερα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Φασιστακος; εσυ, ο θαυμαστης του Αδωνη, του Κασιδιαρη και λοιπων μπουμπουκιων λες τους αλλους φασιστες; τακτικη Αδωνη ε; Γι'αυτο σου λεω , εχεις ετοιμες λεξουλες και τις αμολας.
Δεν προλαβες Κατοχη και Χουντα; Οταν μαζευεστε οικογενειακα δεν αναπολειτε το 1968 δηλαδη;
Ή θα σε ταϊζει καμια ΝΔ κι εσενα, αλλωστε ενα υπερχρεωμενο κομμα ειναι, που πληρωνει τσιρακια να γραφουν στο ιντερνετ ή τα διοριζει σε αμαρτωλες θεσεις (ΚΕΕΛΠΝΟ πχ) και φορτωνει τα χρεη του στο κρατος και στους Ελληνες πολιτες.
Αλλα αν δεν εισαι ουτε επιχειρηματιας, ουτε τρολ της ΝΔ, και απλα εισαι μισθωτος σε κανα γραφειακι, σορρυ κιολας, αλλα σε εχουν πιασει μαλακα.
Οσο για τη φαπα, με τις πλατες Αγγλων,Αμερικανων, CIA,εφοπλιστων και παρακρατους, επι 60 χρονια, ολοι μαγκες γινονται.
Αντε τωρα να περπατησεις στο Μεγαλο Περιπατο, να παρεις καθαρο αερα.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• πικρο.jpg
    πικρο.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 22

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Αν και δεν απαντας και σε τιποτα, -πως θα μπορουσες αλλωστε;-, οφειλω να ομολογησω οτι η φωτο ειχε πλακα !

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν και δεν απαντας και σε τιποτα, -πως θα μπορουσες αλλωστε;-, οφειλω να ομολογησω οτι η φωτο ειχε πλακα !

Tι να απαντήσω ρε φιλαράκι? Είπα θα απαντάω σε σοβαρά πράγματα. Αν ακούω μπούρδες κουρδίζομαι και το ρίχνω στο τρολάρισμα! Sorry, είναι πρόβλημα αυτό μου το έχουν πει κι άλλοι :grin:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Tι να απαντήσω ρε φιλαράκι? Είπα θα απαντάω σε σοβαρά πράγματα. Αν ακούω μπούρδες κουρδίζομαι και το ρίχνω στο τρολάρισμα! Sorry, είναι πρόβλημα αυτό μου το έχουν πει κι άλλοι :grin:

Δεν ξερω αν σου κανει εντυπωση, παντως εισαι ο μονος που υπερασπιζεται το εκτρωμα του Μεγαλου Περιπατου. Τι εγινε δηλαδη; εξαφανιστηκαν οι δεξιοι;
Μαλλον οχι, απλα οι ανθρωποι εχουν κοινη λογικη, εσυ εχεις απλα πωρωση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ξερω αν σου κανει εντυπωση, παντως εισαι ο μονος που υπερασπιζεται το εκτρωμα του Μεγαλου Περιπατου. Τι εγινε δηλαδη; εξαφανιστηκαν οι δεξιοι;
Μαλλον οχι, απλα οι ανθρωποι εχουν κοινη λογικη, εσυ εχεις απλα πωρωση.

Άκου να δεις... καταρχάς δεν υπερασπίζομαι τίποτα. Φαντάσου δεν έχω κατέβει κέντρο καν να το δω ακόμα. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κρίνω μιας κι αφενός μεν δεν έχει ολοκληρωθεί 100% κι αφετέρου δεν έχουμε μάθει εμείς να ζούμε έτσι. Στην Ολλανδία ξέρεις πολύ καλά (αν έχεις πάει) ότι στο Άμστερνταμ κυκλοφορείς με δική σου ευθύνη μην σε κόψει κάνα ποδήλατο!!! Εκεί που πας ακούς ένα δυνατό "ντριν-ντριν" από πίσω σου στα 2 μέτρα και τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις μπει σε ποδηλατόδρομο! Εγώ δηλαδή είχα το θέμα, γιατί οι Ολλανδοί μια χαρα κυκλοφορούσαν! Θέλω να περάσει καιρός πρώτα και μετά θα κρίνω αν είναι καλό ή κακό αυτό που έκαναν εκεί.

Κατά δεύτερον, εγώ φίλε δεν είμαι κεντροδεξιός που είναι η ΝΔ και το λέει κιόλας. Εγώ είμαι ΔΕΞΙΟΣ. Τελεία. Ούτε κέντρο είμαι, ούτε κεντροδεξιός, ούτε ακροδεξιός. Και φυσικά είμαι αντι-αριστερός! Οπότε όλα αυτά που μου είπες π.χ. για τον Κασίδα, ξέρω ότι είναι γελοία και γι' αυτό δεν στο σχολίασα καν. Αν δεις άλλα ποστ μου λέω ότι το κόμμα του Κασίδα θα πάρει 1,5% και έπεσαν πάλι οι άλλοι να με φάνε. Και σιγά μην ήθελα τον Κασίδα για εκπρόσωπό μου!!! Είσαι σοβαρός? Είμαι ΔΕΞΙΟΣ πως το λένε... Θάτσερ ρε παιδί μου! Για μένα ο καλύτερος υπουργός οικονομικών ήταν ο Μάνος. Τι να κάνουμε τώρα, αυτές τις πρακτικές υποστηρίζω.

Κατά τρίτον, αντιδρώ έτσι γιατί όταν ακούω ισοπεδωμένες απόψεις του στυλ "όλοι τα παίρνουνε", "όλοι είναι άχρηστοι", "όλοι είναι διαπλεκόμενοι", "η οικογένεια αυτουνού μας έχει ρημάξει", "γαμιέται η γυναίκα του" και απλά το όχι είναι για το όχι έτσι χωρίς τεκμηρίωση, με τρελαίνει. Επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ λοιπόν πάντα κινούμαι μέσω τις λογικής, δεν μπορώ να βλέπω κάτι πίπες που ανεβάζουν κάτι λεχρίτες αριστεροί μόνο και μόνο επειδή είναι πάντα αντίθετοι σε όλους και σε όλα. Κι εκεί κόλλησε η χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Και μου αρέσει που τους λέμε και "προοδευτικούς" τρομάρα τους!!! Έτσι είναι η πρόοδος? Μας δουλεύουν?

Anyway, να ξέρεις ότι προσωπικό δεν είναι για κανέναν, έτσι κι αλλιώς δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν ξέρω βασικά κανέναν από εδώ μέσα. Απλά μπαίνω εδώ για να περνάει η ώρα μιας κι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας κι έχω χρόνο, δεν έχω κάναν στάνταρ ωράριο 9 με 6 ξέρω γω σε ένα γραφείο. Δουλειά γραφείου έκανα παλιά, για καμιά 20αριά χρόνια. Τώρα πάμε για άλλα.

Οπότε ΟΚ, είμαι λίγο καυστικός και επιθετικό αγόρι μερικές φορές! Έτσι μου βγαίνει όταν ακούω παπάρες, μην με παρεξηγείς :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Το θέμα δεν είναι γιατί καλώς η, κακώς, έγινε αυτό το έργο. Ας πούμε ότι έπρεπε να γίνει. Το θεμα είναι πόσο στοίχισε, και γιατί έγινε τώρα. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Σε 2-3 μήνες 400 με 500 Χιλ. οικογενειες, από τις 700 χιλ. περίπου που ζούνε από τον τουρισμό, θα βρισκεται σε δραματικη οικονομική κατάσταση. Κάποιες, πολλές χιλιάδες από αυτές, είναι Αθηναίοι. (Μια βόλτα στα καταστήματα με σουβενίρ στην Πλακα, είναι μια εικόνα που αντιπροσωπεύει το τι γίνεται με τον τουρισμό φέτος.)
Αν γινόταν αυτό το έργο σε περίοδο ευμαρειας δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά το να το κάνεις τώρα, σημαίνει ότι κάπου έχεις χάσει την μπάλα. Κάπου δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν γινόταν αυτό το έργο σε περίοδο ευμαρειας δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά το να το κάνεις τώρα, σημαίνει ότι κάπου έχεις χάσει την μπάλα. Κάπου δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

Για μένα κάνεις λάθος κι εκεί είναι που διαφωνούμε. ΔΕΝ πρέπει να σταματάει τίποτα ακόμα και σε εποχές κρίσης. Γιατί η κρίση ΠΑΝΤΑ φέρνει ευκαιρίες. Οπότε, όσο γίνεται και με τα χρήματα που έχεις να διαχειριστείς, δεν πρέπει να σταματάς έργα.

Αφού σου λέω, εγώ είμαι με τον Μάνο!!! ΔΕΝ είμαι κεντροδεξιός!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Για μένα κάνεις λάθος κι εκεί είναι που διαφωνούμε. ΔΕΝ πρέπει να σταματάει τίποτα ακόμα και σε εποχές κρίσης. Γιατί η κρίση ΠΑΝΤΑ φέρνει ευκαιρίες. Οπότε, όσο γίνεται και με τα χρήματα που έχεις να διαχειριστείς, δεν πρέπει να σταματάς έργα.

Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να χαρακτηρίζω τους Έλληνες και να τους κρίνω, βάσει των κομματικών τους πεποιθησεων, γιατί όπως γράφω και στο άβαταρ μου, θα βγω χαμένος. Κάποιοι άλλοι κερδίζουν από το "διαιρεί και βασίλευε".
Εμένα σαν δημότη της Αθήνας αυτή την συγκεκριμενη χρονική περιοδο, αυτό το έργο, μου δείχνει ότι ο δήμαρχος είναι αλλού.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να χαρακτηρίζω τους Έλληνες και να τους κρίνω, βάσει των κομματικών τους πεποιθησεων, γιατί όπως γράφω και στο άβαταρ μου, θα βγω χαμένος. Κάποιοι άλλοι κερδίζουν από το "διαιρεί και βασίλευε".
Εμένα σαν δημότη της Αθήνας αυτή την συγκεκριμενη χρονική περιοδο, αυτό το έργο, μου δείχνει ότι ο δήμαρχος είναι αλλού.

ΟΚ δεκτόν. Κράτα μια πισινή όμως.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Μας μπερδεύεις. Ο φιλελευθερισμός δεν είναι παραδοσιακή δεξιά. Δεξιά είναι πατρίς θρησκεία οικογένεια. Ακροδεξιά είναι αυτά + κατάργηση δημοκρατίας δηλ. αυταρχισμός. Ο φιλελευθερισμός είναι οικονομικός ατομισμός δηλ. καπιταλισμός. Κοινωνικά είναι αδιάφορος δεν είναι συντηρητικός.

tnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Like
242
Πόντοι
21

φιλε δν θα διαφωνουσα με αυτο που λες αν ηταν ενα εργο που οντως εφερνε ευκαιριες για καποια επενδυση η για θεσεις εργασιας οπως ειμαστε.Αυτο ειναι ενα εργο που στη καλυτερη δν θα επρεπε να γινει τη συγκεριμενη χρονικη περιοδο.Οι ιδιοι οι κατοικοι της αθηνας δν το θελουν ,εχει προκαλεσει ενα κυκλοφοριακο χαος σε μια ηδη πηγμενη απο την κινηση περιοχη.Και επισης βλεπεις οτι εχουν φαει καποιο λεφτα φαινεται απο τις κοστολογησεις δν μπορει να εισαι τοσο τυφλος.Και πριν αρχισεις να λες οτι ειμαι συριζαιος οχι φιλε δν ειμαι,δν παω και τον αδωνη και τον κουλη αλλα δν σημαινει οτι ειμαι συριζαιος   ωστοσο αν δω οτι κανουν κατι καλο δν θα εχω προβλημα να το τους πω και μπραβο οπως πχ στον Εβρο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μαλακία ο περίπατος

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Άκου να δεις... καταρχάς δεν υπερασπίζομαι τίποτα. Φαντάσου δεν έχω κατέβει κέντρο καν να το δω ακόμα. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κρίνω μιας κι αφενός μεν δεν έχει ολοκληρωθεί 100% κι αφετέρου δεν έχουμε μάθει εμείς να ζούμε έτσι. Στην Ολλανδία ξέρεις πολύ καλά (αν έχεις πάει) ότι στο Άμστερνταμ κυκλοφορείς με δική σου ευθύνη μην σε κόψει κάνα ποδήλατο!!! Εκεί που πας ακούς ένα δυνατό "ντριν-ντριν" από πίσω σου στα 2 μέτρα και τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις μπει σε ποδηλατόδρομο! Εγώ δηλαδή είχα το θέμα, γιατί οι Ολλανδοί μια χαρα κυκλοφορούσαν! Θέλω να περάσει καιρός πρώτα και μετά θα κρίνω αν είναι καλό ή κακό αυτό που έκαναν εκεί.

Κατά δεύτερον, εγώ φίλε δεν είμαι κεντροδεξιός που είναι η ΝΔ και το λέει κιόλας. Εγώ είμαι ΔΕΞΙΟΣ. Τελεία. Ούτε κέντρο είμαι, ούτε κεντροδεξιός, ούτε ακροδεξιός. Και φυσικά είμαι αντι-αριστερός! Οπότε όλα αυτά που μου είπες π.χ. για τον Κασίδα, ξέρω ότι είναι γελοία και γι' αυτό δεν στο σχολίασα καν. Αν δεις άλλα ποστ μου λέω ότι το κόμμα του Κασίδα θα πάρει 1,5% και έπεσαν πάλι οι άλλοι να με φάνε. Και σιγά μην ήθελα τον Κασίδα για εκπρόσωπό μου!!! Είσαι σοβαρός? Είμαι ΔΕΞΙΟΣ πως το λένε... Θάτσερ ρε παιδί μου! Για μένα ο καλύτερος υπουργός οικονομικών ήταν ο Μάνος. Τι να κάνουμε τώρα, αυτές τις πρακτικές υποστηρίζω.

Κατά τρίτον, αντιδρώ έτσι γιατί όταν ακούω ισοπεδωμένες απόψεις του στυλ "όλοι τα παίρνουνε", "όλοι είναι άχρηστοι", "όλοι είναι διαπλεκόμενοι", "η οικογένεια αυτουνού μας έχει ρημάξει", "γαμιέται η γυναίκα του" και απλά το όχι είναι για το όχι έτσι χωρίς τεκμηρίωση, με τρελαίνει. Επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ λοιπόν πάντα κινούμαι μέσω τις λογικής, δεν μπορώ να βλέπω κάτι πίπες που ανεβάζουν κάτι λεχρίτες αριστεροί μόνο και μόνο επειδή είναι πάντα αντίθετοι σε όλους και σε όλα. Κι εκεί κόλλησε η χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Και μου αρέσει που τους λέμε και "προοδευτικούς" τρομάρα τους!!! Έτσι είναι η πρόοδος? Μας δουλεύουν?

Anyway, να ξέρεις ότι προσωπικό δεν είναι για κανέναν, έτσι κι αλλιώς δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν ξέρω βασικά κανέναν από εδώ μέσα. Απλά μπαίνω εδώ για να περνάει η ώρα μιας κι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας κι έχω χρόνο, δεν έχω κάναν στάνταρ ωράριο 9 με 6 ξέρω γω σε ένα γραφείο. Δουλειά γραφείου έκανα παλιά, για καμιά 20αριά χρόνια. Τώρα πάμε για άλλα.

Οπότε ΟΚ, είμαι λίγο καυστικός και επιθετικό αγόρι μερικές φορές! Έτσι μου βγαίνει όταν ακούω παπάρες, μην με παρεξηγείς :grin:

Στεφανος Μανος;Δηλωνεις λοιπον Φιλελευθερος.
Δεν είναι ο σκοπος του θρεντ, να σε πεισω αν ο φιλελευθερισμος φλερταρει με την ακροδεξια και το φασισμο, απλα θα αφησω μερικα παραδειγματα :
Μπαμπης Παπαδημητριου : φιλελευθερος δημοσιογραφος,νυν βουλευτης, ο οποιος ζητουσε μια «σοβαρη Χρυση Αυγη».
Ντοναλντ Τραμπ . Φιλελευθερος προεδρος, ο οποιος κατηγορειται από ολο τον κοσμο (πλην των υποστηρικτων του για ακροδεξια ρητορικη).
Αδωνις Γεωργιαδης : φιλελευθερος υπουργος, πρωην στελεχος του ΛΑΟΣ, του ακροδεξιου μορφωματος του Καρατζαφερη.
Μακης Βοριδης: Φιλελευθερος υπουργος, πρωην ηγετικο στελεχος του κομματος του δικατορα Γ. Παπαδοπουλου.
Σεβομαι ότι διευκρινησες απολυτα την ιδεολογια σου, απλα η ρητορικη που χρησιμοποιεις πολλες φορες θυμιζει ακρα δεξια και θεωρω πως οντως σαν ιδεολογια (όχι εσυ προσωπικα απαραιτητα) φλερταρει με ακρα δεξια.

Παμε παρακατω: ΣΥΜΦΩΝΩ με τη λογικη σου να μην ισοπεδωνουμε τα παντα «ολοι τα παιρνουν κλπ».
Όμως, μην ξεχναμε ότι ενώ ελάχιστοι καταδικαστηκαν για καποιο οικονομικο εγκλημα, η χωρα βουλιαξε από το φαγωμα που εκαναν ολοι αυτοι οι «αθωοι», δηλαδη οι κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Επομενως, μπορει ως δια μαγειας κανενας να μην καταδικαστηκε , αφου οι μεν καλυπταν τους δε, (το ιδιο θα κανει και ο Συριζα όταν και αν επανελθει στην εξουσια), αλλα μην πουλας και τρελλα ότι δεν ξερεις τι γινεται στη χωρα μπουρδελο της Μεσογειου.
Επισης, αν και δεν θες να ισοπεδωνεις τους …κυβερνωντες, μια χαρα ισοπεδωτικος εισαι ως προς την αριστερα, αρα δεν είναι ότι εισαι σκεπτομενος , γιατι αν ησουν, θα εξεταζες και καποια αριστερα προταγματα.
Για τον Μεγαλο Περιπατο , εχουμε πει: η Ελλαδα ΔΕΝ είναι Ολλανδια, ουτε θα γινει επειδη κλεισαμε μια λεωφορο. Η Ελλαδα εχει ανηφορες,κατηφορες, ο δρομος εκλεισε σε λαθος χρονο, χωρις πραγματικη μελετη, και εχει επιφερει απιστευτα προβληματα στην κυκλοφορια. Το λιγοτερο που με απασχολει είναι το ποσο κοστισαν οι ζαρντινιερες για να σου δωσω να καταλαβεις. Κινουμαι παντου και η κινηση εχει αυξηθει κατακορυφα με τη μαλακια που εκανε. Γιατι το αρνεισαι; Δηλαδη τι μας λες ; καθιστε να δουμε; Πρωτη φορα βλεπεις  προχειροδουλεια στο Ελλαδισταν;
Επισης, ειτε σου αρεσει ειτε όχι, η οικογενεια Μητσοτακη εχει επαγγλμα την πολιτικη. Ο μελλοντικος πρωθυπουργος Μπακογιαννης ειχε ζητησει κονδυλι 600.000 ευρω εν μεσω κρισης, για να κανει το σπιτι του πατερα του στο Καρπενησι, μουσειο. Όλα αυτά σου φαινεται να κρυβουν εντιμοτητα; Εμενα όχι.
Τελος, επειδη λες ότι οι αριστεροι λενε όχι σε όλα.
Ξερω πολλους αριστερους, εως και ακροαριστερους που λογω οικολογιας, ειδαν με θετικο ματι το κλεισιμο της Πανεπιστημιου και ειχαν τη δικη σου ρητορικη «κατσε να δουμε». Ε είναι μια αχρηστη προχειροτητα ρε παιδια, τι να κανουμε; Μακαρι να πρασινιζε η Αθηνα, όχι να γινει αυτή η μαλακία.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μεσα στο κατακαλοκαιρο,με την ασφαλτο να καιει,χωρις δακτυλιο,με την παροτρυνση στον κοσμο να χρησιμοποιει το οχημα του,εκανε μια τεραστια μαλακια σε ενα ηδη πολυ ταλαιπωρημενο κεντρο,αυξησε την κυκλοφορια και τη ρυπανση,σκια πουθενα,κανεις δεν περπαταει στις διαγραμισεις,κανεις δεν κανει ποδηλατο μεσα στο καυσαεριο,το κιτρινο χρωμα αντανακλαει το φως του ηλιου,εγινε πενταβρωμικο απο τα οχηματα που περνουν απο πανω,εβαλε φυτα που ψηθηκαν απο τον ηλιο,εβαλε παγκακια που δεν μπορει να κατσει κανεις γιατι ζεματανε,πανακριβες ζαρντινιερες που κανουν ενα μηνιατικο σε αναστολη,εδειξε και τις δυνατοτητες τους ωστε στην επομενη πορεια οι διαδηλωτες να παρουν δραστικοτερα μετρα κι ολα αυτα για ενα εργο καθαρα βιτρινας χωρις κανενα νοημα.Οποιος δεν συμφωνει ειναι απλυτος αριστερος κι οποιος συμφωνει ειναι πανιβλακας δεξιος!Ας φτιαξει τα πεζοδρομια που σιχαινεσαι να περπατησεις επανω,τις ραμπες για τους αναπηρους που δεν μπορουν να κυκλοφορησουν στην Αθηνα,το φωτισμο των δρομων το βραδυ,ας φτιαξει καμια δημοσια τουαλετα που στο Μοναστηρακι βρωμαει κατουρλιλα ο τοπος,ας περιποιηθει τον εθνικο κηπο που ειναι λες κι εχουν ξερασει τα δεντρα κατω και ειναι μονο για να ψωνιζονται οι πουστηδες και μετα κοιταει και τα ποδηλατα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom