Άκου να δεις... καταρχάς δεν υπερασπίζομαι τίποτα. Φαντάσου δεν έχω κατέβει κέντρο καν να το δω ακόμα. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κρίνω μιας κι αφενός μεν δεν έχει ολοκληρωθεί 100% κι αφετέρου δεν έχουμε μάθει εμείς να ζούμε έτσι. Στην Ολλανδία ξέρεις πολύ καλά (αν έχεις πάει) ότι στο Άμστερνταμ κυκλοφορείς με δική σου ευθύνη μην σε κόψει κάνα ποδήλατο!!! Εκεί που πας ακούς ένα δυνατό "ντριν-ντριν" από πίσω σου στα 2 μέτρα και τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις μπει σε ποδηλατόδρομο! Εγώ δηλαδή είχα το θέμα, γιατί οι Ολλανδοί μια χαρα κυκλοφορούσαν! Θέλω να περάσει καιρός πρώτα και μετά θα κρίνω αν είναι καλό ή κακό αυτό που έκαναν εκεί.
Κατά δεύτερον, εγώ φίλε δεν είμαι κεντροδεξιός που είναι η ΝΔ και το λέει κιόλας. Εγώ είμαι ΔΕΞΙΟΣ. Τελεία. Ούτε κέντρο είμαι, ούτε κεντροδεξιός, ούτε ακροδεξιός. Και φυσικά είμαι αντι-αριστερός! Οπότε όλα αυτά που μου είπες π.χ. για τον Κασίδα, ξέρω ότι είναι γελοία και γι' αυτό δεν στο σχολίασα καν. Αν δεις άλλα ποστ μου λέω ότι το κόμμα του Κασίδα θα πάρει 1,5% και έπεσαν πάλι οι άλλοι να με φάνε. Και σιγά μην ήθελα τον Κασίδα για εκπρόσωπό μου!!! Είσαι σοβαρός? Είμαι ΔΕΞΙΟΣ πως το λένε... Θάτσερ ρε παιδί μου! Για μένα ο καλύτερος υπουργός οικονομικών ήταν ο Μάνος. Τι να κάνουμε τώρα, αυτές τις πρακτικές υποστηρίζω.
Κατά τρίτον, αντιδρώ έτσι γιατί όταν ακούω ισοπεδωμένες απόψεις του στυλ "όλοι τα παίρνουνε", "όλοι είναι άχρηστοι", "όλοι είναι διαπλεκόμενοι", "η οικογένεια αυτουνού μας έχει ρημάξει", "γαμιέται η γυναίκα του" και απλά το όχι είναι για το όχι έτσι χωρίς τεκμηρίωση, με τρελαίνει. Επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ λοιπόν πάντα κινούμαι μέσω τις λογικής, δεν μπορώ να βλέπω κάτι πίπες που ανεβάζουν κάτι λεχρίτες αριστεροί μόνο και μόνο επειδή είναι πάντα αντίθετοι σε όλους και σε όλα. Κι εκεί κόλλησε η χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Και μου αρέσει που τους λέμε και "προοδευτικούς" τρομάρα τους!!! Έτσι είναι η πρόοδος? Μας δουλεύουν?
Anyway, να ξέρεις ότι προσωπικό δεν είναι για κανέναν, έτσι κι αλλιώς δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν ξέρω βασικά κανέναν από εδώ μέσα. Απλά μπαίνω εδώ για να περνάει η ώρα μιας κι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας κι έχω χρόνο, δεν έχω κάναν στάνταρ ωράριο 9 με 6 ξέρω γω σε ένα γραφείο. Δουλειά γραφείου έκανα παλιά, για καμιά 20αριά χρόνια. Τώρα πάμε για άλλα.
Οπότε ΟΚ, είμαι λίγο καυστικός και επιθετικό αγόρι μερικές φορές! Έτσι μου βγαίνει όταν ακούω παπάρες, μην με παρεξηγείς
Στεφανος Μανος;Δηλωνεις λοιπον Φιλελευθερος.
Δεν είναι ο σκοπος του θρεντ, να σε πεισω αν ο φιλελευθερισμος φλερταρει με την ακροδεξια και το φασισμο, απλα θα αφησω μερικα παραδειγματα :
Μπαμπης Παπαδημητριου : φιλελευθερος δημοσιογραφος,νυν βουλευτης, ο οποιος ζητουσε μια «σοβαρη Χρυση Αυγη».
Ντοναλντ Τραμπ . Φιλελευθερος προεδρος, ο οποιος κατηγορειται από ολο τον κοσμο (πλην των υποστηρικτων του για ακροδεξια ρητορικη).
Αδωνις Γεωργιαδης : φιλελευθερος υπουργος, πρωην στελεχος του ΛΑΟΣ, του ακροδεξιου μορφωματος του Καρατζαφερη.
Μακης Βοριδης: Φιλελευθερος υπουργος, πρωην ηγετικο στελεχος του κομματος του δικατορα Γ. Παπαδοπουλου.
Σεβομαι ότι διευκρινησες απολυτα την ιδεολογια σου, απλα η ρητορικη που χρησιμοποιεις πολλες φορες θυμιζει ακρα δεξια και θεωρω πως οντως σαν ιδεολογια (όχι εσυ προσωπικα απαραιτητα) φλερταρει με ακρα δεξια.
Παμε παρακατω: ΣΥΜΦΩΝΩ με τη λογικη σου να μην ισοπεδωνουμε τα παντα «ολοι τα παιρνουν κλπ».
Όμως, μην ξεχναμε ότι ενώ ελάχιστοι καταδικαστηκαν για καποιο οικονομικο εγκλημα, η χωρα βουλιαξε από το φαγωμα που εκαναν ολοι αυτοι οι «αθωοι», δηλαδη οι κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Επομενως, μπορει ως δια μαγειας κανενας να μην καταδικαστηκε , αφου οι μεν καλυπταν τους δε, (το ιδιο θα κανει και ο Συριζα όταν και αν επανελθει στην εξουσια), αλλα μην πουλας και τρελλα ότι δεν ξερεις τι γινεται στη χωρα μπουρδελο της Μεσογειου.
Επισης, αν και δεν θες να ισοπεδωνεις τους …κυβερνωντες, μια χαρα ισοπεδωτικος εισαι ως προς την αριστερα, αρα δεν είναι ότι εισαι σκεπτομενος , γιατι αν ησουν, θα εξεταζες και καποια αριστερα προταγματα.
Για τον Μεγαλο Περιπατο , εχουμε πει: η Ελλαδα ΔΕΝ είναι Ολλανδια, ουτε θα γινει επειδη κλεισαμε μια λεωφορο. Η Ελλαδα εχει ανηφορες,κατηφορες, ο δρομος εκλεισε σε λαθος χρονο, χωρις πραγματικη μελετη, και εχει επιφερει απιστευτα προβληματα στην κυκλοφορια. Το λιγοτερο που με απασχολει είναι το ποσο κοστισαν οι ζαρντινιερες για να σου δωσω να καταλαβεις. Κινουμαι παντου και η κινηση εχει αυξηθει κατακορυφα με τη μαλακια που εκανε. Γιατι το αρνεισαι; Δηλαδη τι μας λες ; καθιστε να δουμε; Πρωτη φορα βλεπεις προχειροδουλεια στο Ελλαδισταν;
Επισης, ειτε σου αρεσει ειτε όχι, η οικογενεια Μητσοτακη εχει επαγγλμα την πολιτικη. Ο μελλοντικος πρωθυπουργος Μπακογιαννης ειχε ζητησει κονδυλι 600.000 ευρω εν μεσω κρισης, για να κανει το σπιτι του πατερα του στο Καρπενησι, μουσειο. Όλα αυτά σου φαινεται να κρυβουν εντιμοτητα; Εμενα όχι.
Τελος, επειδη λες ότι οι αριστεροι λενε όχι σε όλα.
Ξερω πολλους αριστερους, εως και ακροαριστερους που λογω οικολογιας, ειδαν με θετικο ματι το κλεισιμο της Πανεπιστημιου και ειχαν τη δικη σου ρητορικη «κατσε να δουμε». Ε είναι μια αχρηστη προχειροτητα ρε παιδια, τι να κανουμε; Μακαρι να πρασινιζε η Αθηνα, όχι να γινει αυτή η μαλακία.