tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 606
ησουν σαφεστατος.Έχει "αρπάξει" ο ανορθωτής και φορτώνει συνέχεια, με συνέπεια να βράσει ο εγκέφαλος.
ησουν σαφεστατος.Έχει "αρπάξει" ο ανορθωτής και φορτώνει συνέχεια, με συνέπεια να βράσει ο εγκέφαλος.
Για την 11η Σεπτεμβριου εχουν γραφτει θεωριες συνωμοσιας, εχουν γυριστει απειρα ντοκυμαντερ, εφημεριδες, τηλεοραση. Οτι δε γινανε ετσι αλλα καπως αλλιως. Υπαρχουν, κυκλοφορουν, δε σημαινει οτι ειναι και αληθεια. Αλλα πειραξε ο Πουσυ με αυτα που εγραψε; Που θα επρεπε να σβηστουν κιολας.η επομενη λυση ειναι να χρεωνει 1 ευρω το ποστ για να σκεφτεσαι καλυτερα τι μαλακια θα γραψεις
Εμενα μου ξηλωσαν ολοκληρο θρέντ που ειχα χτισει με μερακι για τα βυζια της Μπέτυς στη Κινα,χωρις καμμια εξηγηση καμμια δικαιολογία,τι να πει κανεις ,φοβουμαι το σαη πηρε λαθος δρόμοΚαι δε καταλαβα γιατι σβηστηκαν.
για τα βυζια της μπετουλας στη κινα,εγω βγαινω και στους δρομους τυπεΕμενα μου ξηλωσαν ολοκληρο θρέντ που ειχα χτισει με μερακι για τα βυζια της Μπέτυς στη Κινα,χωρις καμμια εξηγηση καμμια δικαιολογία,τι να πει κανεις ,φοβουμαι το σαη πηρε λαθος δρόμο
ηταν θρεντ ποιοτητα τυπε αλλα ας οψονται τα συμφεροντα ...και του πουσυ δε σβηστηκαν τυχαια... ειχαν να κάνουν με το χαμενο βιντεο της Νικολέττας...τεσπα ας μη μιλήσω..για τα βυζια της μπετουλας στη κινα,εγω βγαινω και στους δρομους τυπε![]()
μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα τυπου "λογοκρισια" και να μας κανεις απο εκει τις αποκαλυψεις για τα βυζια της μπετυς στη κινα και το χαμενο βιντεο της νικολεττας του πουσυ.ηταν θρεντ ποιοτητα τυπε αλλα ας οψονται τα συμφεροντα ...και του πουσυ δε σβηστηκαν τυχαια... ειχαν να κάνουν με το χαμενο βιντεο της Νικολέττας...τεσπα ας μη μιλήσω..
ενδιαφερον, για πες γιατι αλλαζουν 4 σκυταλη να το μαθουμε και οι υπολοιποι?
τοσο κόπο για να πάει πάλι κουβά ρε τύπε? δε θελουν την αληθεια εδω μέσαμπορεις να ανοιξεις ενα θεμα τυπου "λογοκρισια" και να μας κανεις απο εκει τις αποκαλυψεις για τα βυζια της μπετυς στη κινα και το χαμενο βιντεο της νικολεττας του πουσυ.
Αντιθετως.Νταξει δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Μπαν γιατί βρίζεις , Μπαν διότι σπαμάρεις σε άσχετα θέματα, Μπαν διότι λες βλακείες είναι κάτι ανεκτίμητο.![]()
Πολιτικος μηχανικος ειναι τυπεο λεβεντης ειναι οικονομολογος οχι μηχανικος
Εννοειται οτι μονο 1 στους 10 ευαισθητοποιηθηκε με το θεμα.
Οπως επισης εννοειται οτι παντα μια ελαχιστη πλειοψηφια εχει συγκροτηση και μυαλο και τραβαει το κουπι στον πλανητη, οι υπολοιποι ειναι πλέμπα και σαβουρα.
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο.
Το να καταστραφει ενα μνημειο 800 ετων και να λεει καποιος στ' αρχιδια μου, εμενα με νοιαζει τι μισθο θα εχω, ειναι η αποδειξη οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι απλως για τα μπαζα.
Εχει πει οτι εχει μερικες πολυκατοικιες ιδιοκτησιας του, να βρισκονται. Μια μαλιστα στα Σεπολια, αφου ειχε επι χρονια ολοκληρη μαγαζαρα να καθεται αδεια, μονο με πανο και συνθηματα της Ενωσης Κεντρωων μεσα να φαινονται.Πολιτικος μηχανικος ειναι τυπε
Τον ξεχναμε κι αυτον απο τον Οκτωβρη.Εχει πει οτι εχει μερικες πολυκατοικιες ιδιοκτησιας του, να βρισκονται. Μια μαλιστα στα Σεπολια, αφου ειχε επι χρονια ολοκληρη μαγαζαρα να καθεται αδεια, μονο με πανο και συνθηματα της Ενωσης Κεντρωων μεσα να φαινονται.
Ελα στα Πολιτικα να σου πω για τον Λεβεντη. Εδω ενεχει σοβαρος κινδυνος τιμωριας.Τον ξεχναμε κι αυτον απο τον Οκτωβρη.
Του εκανε την χαρη ο κοσμος να εκπληρωσει το ονειρο του, αποδειχθηκε φυσικα οτι ηταν απλως ενα ανεκδοτο, τελος.
Κανενας κινδυνος δεν υπαρχει. Εχουμε ξαναπει οτι το σπαμαρισμα τιμωρειται μονο στα νηματα με την βασικη θεματολογια του σαιτ.Ελα στα Πολιτικα να σου πω για τον Λεβεντη. Εδω ενεχει σοβαρος κινδυνος τιμωριας.
Μα ουσιαστικα η Παναγια των Παρισιων μουσείο ειναι τύπεεχει να πεσει τρελη μασα απο την αποπερατωση..
θα τελειωσει το 3035.
το Βατικανο λεει θα βαλει την τεχνογνωσια..
θα βαλει και καμια 200αρια παγκαρια να στηριζουν οι πιστοι την ανοικοδομηση.
Και θα πηγαινουν τα προβατα να ριχνουν 100ευρα οπως πανε οι γυφτοι στην Αγια Παρασκευη στα Τεμπη και ριχνουν ολοχρυσους σταυρους και 500ευρα..
Γιατι δεν παιρνουν τα εκθεματα να τα βαλουν σε ενα μουσειο να τελειωνουμε
Αλλα ειναι μεγαλη μπιζνα η εκκλησια :S :S :S
εχει να πεσει τρελη μασα απο την αποπερατωση..
θα τελειωσει το 3035.
το Βατικανο λεει θα βαλει την τεχνογνωσια..
θα βαλει και καμια 200αρια παγκαρια να στηριζουν οι πιστοι την ανοικοδομηση.
Και θα πηγαινουν τα προβατα να ριχνουν 100ευρα οπως πανε οι γυφτοι στην Αγια Παρασκευη στα Τεμπη και ριχνουν ολοχρυσους σταυρους και 500ευρα..
Γιατι δεν παιρνουν τα εκθεματα να τα βαλουν σε ενα μουσειο να τελειωνουμε
Αλλα ειναι μεγαλη μπιζνα η εκκλησια :S :S :S