Νέα

Μεγάλη φωτιά στο Παρίσι. Κάηκε η Παναγία των Παρισίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.962
Πόντοι
2.606
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
με εφτιαξες ρε αδελφουλη

Ναι ρε μπρο, αν έβαζες κανένα καλάθι πέρα από λει απ θα μάθαινες οτι εμείς οι χεράδες (  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ) τα περισσότερα τα μπουμπουνούσαμε χωρίς να ακουμπήσει πουθενά το τόπι και άκουγες ένα χλααααααατς.

θείοι ελάτε λίγο δίπλα, να πειτε την άποψή σας...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
παντως μανι μανι μαζεψανε κανα δις...πολύ ακριβη θα τους βγει μια γαμοσκεπη τυπε... :think: :S
Μπορουν να βαλουν και κανα μονωτικο κεραμιδι να μπουν και σε κανα ΕΣΠΑ...
κατι θα γλυτωσουν...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Μακρον ειπε οτι θα επιδιορθωθουν οι μεγαλες ζημιες για να αποκατασταθει ο ναος. Γαλλοι πλουσιοι βαλανε ηδη πολλα εκατομυρια ευρω και θα ανοιξει και ταμειο να βαζει οποιος θελει χρηματα για αυτο το σκοπο. Τον Παρθενωνα στην Ακροπολη γιατι τον εχουν ακομα ερειπιο με σκαλωσιες επι δεκαετιες; Γινεται δουλεια σιγουρα, αλλα γιατι δεν αποκαθιστανται οι κολωνες που λειπουν; Και γενικα να τον φτιαξουν. Στη Βαρκελωνη που εχουν και εκει διασημο γοτθικο ναο οπως στο Παρισι που καηκε, τον φτιαχνουν επι δεκαετιες και ακομα να τελειωσει. Δυσκολο πραγμα. Ποσο δυσκολο ειναι να σηκωσεις τις δωρικες κολωνες που λειπουν; Εφαγε την οβιδα του Μοροζινι πριν 350 χρονια και καταστραφηκε και δε τον πειραζουν. Αμα ειναι να αφησουν τοτε ετσι και την Παναγια των Παρισιων αντι να τη φτιαξουν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.602
Πόντοι
2.606
ΠΙΟ τουιστικη θα ναι καμμενη η εκκλησια....θα ειναι γοτθικοτερη ενα δυο κλικ μαλιστα..οι σελφι θα ειναι αρκετα εντυπωσιακες πανω στα αποκαιδια και βεβαιως για τους γνωστους πουτανιαρηδες γαλλους φιλους, θα μεινουν κανα δυο δις να φανε στις τανες!!!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.164
Πόντοι
606
φευγουν σελιδες ολοκληρες  :wanker:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.164
Πόντοι
606
Αγανακτησε ο κυρ διαχειριστης...με τις πρωτες μαλακιες του πουστη βαγκον, τον μιουταρουν...
:2funny:
κριμα και τα λεγες ωραια για τους δυ.
μονο για τον χοντρο και τον οσφπ λες μπουρδες  :hi:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Νταξει δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Μπαν γιατί βρίζεις , Μπαν διότι σπαμάρεις σε άσχετα θέματα, Μπαν διότι λες βλακείες είναι κάτι ανεκτίμητο.  :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.164
Πόντοι
606
ολα τα ναυαγια στη πιστα  :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.164
Πόντοι
606
ο βαγονης μου στελνει πμ μπινελικια  :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Νταξει δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Μπαν γιατί βρίζεις , Μπαν διότι σπαμάρεις σε άσχετα θέματα, Μπαν διότι λες βλακείες είναι κάτι ανεκτίμητο.  :2funny:
Εστω οτι ο Πουσυ ελεγε βλακειες. Απαγορευεται; Για το θεμα μιλαγε. Δε χρειαζεται αυτα που ελεγε να ισχυουν κιολας. Ο καθενας διαβαζει, ο καθενας κρινει. Μιλαμε παντα χωρις να ειναι προσβλητικα, χωρις να θιγουν αλλο μελος η γενικοτερα. Δε διαπιστωσα σε ο,τι εγραψε κατι τετοιο. Εσυ και αλλοι τα λενε βλακειες, εγω το λεω ελευθερια λογου. Και δε καταλαβα γιατι σβηστηκαν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.891
Πόντοι
25.467

Το θέμα είναι ότι τώρα θα βρει δικαιολογία για να ξεχαστεί το ραντεβού. :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.164
Πόντοι
606
Εστω οτι ο Πουσυ ελεγε βλακειες. Απαγορευεται; Για το θεμα μιλαγε. Δε χρειαζεται αυτα που ελεγε να ισχυουν κιολας. Ο καθενας διαβαζει, ο καθενας κρινει. Μιλαμε παντα χωρις να ειναι προσβλητικα, χωρις να θιγουν αλλο μελος η γενικοτερα. Δε διαπιστωσα σε ο,τι εγραψε κατι τετοιο. Εσυ και αλλοι τα λενε βλακειες, εγω το λεω ελευθερια λογου. Και δε καταλαβα γιατι σβηστηκαν.
η επομενη λυση ειναι να χρεωνει 1 ευρω το ποστ για να σκεφτεσαι καλυτερα τι μαλακια θα γραψεις

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ναι ρε φίλε, προφανώς και συμφωνώ.
Αυτό είναι το αστείο. Πως κάποιος έχει φάει τόσο κόλλημα, που δεν το αντέχει άλλο.  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506

Τύπε, ο βαγονάκιας έχει 34792194812401419047 κίτρινες κάρτες.  :embarrased:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom