Νέα

Μεγάλη φωτιά στο Παρίσι. Κάηκε η Παναγία των Παρισίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.708
Πόντοι
5.506
αφου ειχε πει ότι θα τα κανει γήπεδα τενις τυπε...ετσι να φυγει σιγα σιγα η πλεμπα..μονο τενις και μπαντμιγκτον πλεον..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τι τενις μωρη ρομπα στο πασαλιμανι? εχουμε απο ολα στα βοτσαλακια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
το γηπεδακι στην λεσχη ο καριολης δεν επρεπε να το ακουμπησει...εκει καναν τα πρωτα βηματα ο αργυρης,ο σιγαλας,ο τρουμπακης....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.484
Πόντοι
5.006
:grouphug: :grouphug: :grouphug:

Α τον αλητηηηηη....!  Μαυρο δαγκωτοοοο...!!!

παντως εγω άλλη μια φορα θα τον ψηφισω γιατι υποσχεθηκε να φτιαξει κολυμβητηριο για την ολυμπιακαρα μας...
αμα δεν τηρησει την υποσχεση του δεν πρόκειται να τον ξαναψηφισω, εκτος αμα μας το ζητησει ο προεδρος επειδη είναι επιτακτικη αναγκη….
:hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.708
Πόντοι
5.506
:coffee:
και χωρίς ήττα θείο, να τα λέμε όλα!!!  :coffee: :coffee:
έρχεται μεγάλη καταστροφή, μετανοείτε... :woldman: :priest:
σειρα εχουν...πυραμιδες,σινικο και φαντασια στην παραλιακη....ολα τα μνημεια της γιουνισεφ θα καταστραφουν για (ισως) να το παρει ο παοκ

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.475
Πόντοι
33.818
:coffee:
και χωρίς ήττα θείο, να τα λέμε όλα!!!  :coffee: :coffee:
έρχεται μεγάλη καταστροφή, μετανοείτε... :woldman: :priest:
Εγώ λέω να τους αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες πριν μας βρεί μεγαλύτερη συμφορά, χάσαμε τη Μακεδονία, έχασαν οι ελλεεινίδες την εκλησία για να βγάζουν σελφιε, άντε να προλάβουμε κανα σεισμό ή πόλεμο....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.708
Πόντοι
5.506
Εγώ λέω να τους αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες πριν μας βρεί μεγαλύτερη συμφορά, χάσαμε τη Μακεδονία, έχασαν οι ελλεεινίδες την εκλησία για να βγάζουν σελφιε, άντε να προλάβουμε κανα σεισμό ή πόλεμο....
στηριζω

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
παντως εγω άλλη μια φορα θα τον ψηφισω γιατι υποσχεθηκε να φτιαξει κολυμβητηριο για την ολυμπιακαρα μας...
αμα δεν τηρησει την υποσχεση του δεν πρόκειται να τον ξαναψηφισω, εκτος αμα μας το ζητησει ο προεδρος επειδη είναι επιτακτικη αναγκη….
:hi:

:think: :think:

Δεν ειναι κακο το κολυμβητηριο ομως να χαλασει το γηπεδακι  :s&m_1:

Οτι μου πει ο τρουμπ θα ψηφισω  :headbaning2:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.708
Πόντοι
5.506
:think: :think:

Δεν ειναι κακο το κολυμβητηριο ομως να χαλασει το γηπεδακι  :s&m_1:

Οτι μου πει ο τρουμπ θα ψηφισω  :headbaning2:
τζιμακο μπεσα σου λεω λεω τωρα...τον μωραλη τον βγαλαμε για πλακα και τσαμπουκα μολις ενα μηνα πριν της εκλογες για χαρη του ολυμπιακου και του πειραια....
ο τυπος ηταν ανυπαρκτος....
το γηπεδακι στο πασαλιμανι εμαθε μια γενια μπασκετ αρχες του 80 και το εδωσε στην μαρινα...δεν ειναι το τεραστιο λαθος που εκανε φυσικα αλλα πειραιωτης δεν ειναι....δημαρχο μεχρι τωρα δεν εχουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506
τι τενις μωρη ρομπα στο πασαλιμανι? εχουμε απο ολα στα βοτσαλακια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
το γηπεδακι στην λεσχη ο καριολης δεν επρεπε να το ακουμπησει...εκει καναν τα πρωτα βηματα ο αργυρης,ο σιγαλας,ο τρουμπακης....

Αυτός ήταν άμπαλος άτυχος τον έφαγαν οι πουτάνες κλίκες.  :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.708
Πόντοι
5.506
Αυτός ήταν άμπαλος άτυχος τον έφαγαν οι πουτάνες κλίκες.  :S :S :S
ειχε και εναν τραυματισμο με ζουνταπ τοτε και το εριξε στα ναρκωτικα  στο αλκοολ και στης γυναικες τυπε...

παιχτουρα παντως

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506
ειχε και εναν τραυματισμο με ζουνταπ τοτε και το εριξε στο ποτο στο αλκοολ και στης γυναικες τυπε...

παιχτουρα παντως

Ακόμα το χέρι του αλφάδι τύπε, γράφει χλατσωτά στα 83 του.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
τζιμακο μπεσα σου λεω λεω τωρα...τον μωραλη τον βγαλαμε για πλακα και τσαμπουκα μολις ενα μηνα πριν της εκλογες για χαρη του ολυμπιακου και του πειραια....
ο τυπος ηταν ανυπαρκτος....
το γηπεδακι στο πασαλιμανι εμαθε μια γενια μπασκετ αρχες του 80 και το εδωσε στην μαρινα...δεν ειναι το τεραστιο λαθος που εκανε φυσικα αλλα πειραιωτης δεν ειναι....δημαρχο μεχρι τωρα δεν εχουμε

Τα θυμαμαι τρουμπ... το ειχα παρακολουθησει...

Φυσικα εσεις ζειτε εκει και εκτος απο τον Ολυμπιακο που ειναι μεγαλη αγαπη μετραει και η καθημερινοτητα σας και τι εχει κανει για αυτην...
Εστω και σαν μαριονετα του εκαστωτε προεδρου του Θρυλου.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506
χλατσωτα ειναι αυτος ο ηχος στο δυκτακι μπρο?  :erection: :erection: :erection:

με εφτιαξες

Ναι ρε μπρο, αν έβαζες κανένα καλάθι πέρα από λει απ θα μάθαινες οτι εμείς οι χεράδες (  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ) τα περισσότερα τα μπουμπουνούσαμε χωρίς να ακουμπήσει πουθενά το τόπι και άκουγες ένα χλααααααατς.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.708
Πόντοι
5.506
Τα θυμαμαι τρουμπ... το ειχα παρακολουθησει...

Φυσικα εσεις ζειτε εκει και εκτος απο τον Ολυμπιακο που ειναι μεγαλη αγαπη μετραει και η καθημερινοτητα σας και τι εχει κανει για αυτην...
Εστω και σαν μαριονετα του εκαστωτε προεδρου του Θρυλου.
ο ολυμπιακος και ο πειραιας ειναι ενα τζιμακο μου....προβατα που ειναι καποιοι και λενε δεν ειμαστε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.708
Πόντοι
5.506
Ναι ρε μπρο, αν έβαζες κανένα καλάθι πέρα από λει απ θα μάθαινες οτι εμείς οι χεράδες (  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ) τα περισσότερα τα μπουμπουνούσαμε χωρίς να ακουμπήσει πουθενά το τόπι και άκουγες ένα χλααααααατς.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
με εφτιαξες ρε αδελφουλη

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
Εννοειται οτι μονο 1 στους 10 ευαισθητοποιηθηκε με το θεμα.

Οπως επισης εννοειται οτι παντα μια ελαχιστη πλειοψηφια εχει συγκροτηση και μυαλο και τραβαει το κουπι στον πλανητη, οι υπολοιποι ειναι πλέμπα και σαβουρα.
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο.

Το να καταστραφει ενα μνημειο 800 ετων και να λεει καποιος στ' αρχιδια μου, εμενα με νοιαζει τι μισθο θα εχω, ειναι η αποδειξη οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι απλως για τα μπαζα.
μας απαξιωσες μωρε αδερφακι μου πωω..

αντε καλα θα βαλω φωτο στο φουμπου τον κουασιμοδο να κλαιει να γινω και γω κωπηλατης της γης..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom