mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.475
- Πόντοι
- 33.818
Θα την κάνει ο Καλατράβα τύπε.... :S :S :Sπαντως μανι μανι μαζεψανε κανα δις...πολύ ακριβη θα τους βγει μια γαμοσκεπη τυπε... :S
Θα την κάνει ο Καλατράβα τύπε.... :S :S :Sπαντως μανι μανι μαζεψανε κανα δις...πολύ ακριβη θα τους βγει μια γαμοσκεπη τυπε... :S
τι τενις μωρη ρομπα στο πασαλιμανι? εχουμε απο ολα στα βοτσαλακιααφου ειχε πει ότι θα τα κανει γήπεδα τενις τυπε...ετσι να φυγει σιγα σιγα η πλεμπα..μονο τενις και μπαντμιγκτον πλεον..
Α τον αλητηηηηη....! Μαυρο δαγκωτοοοο...!!!
σειρα εχουν...πυραμιδες,σινικο και φαντασια στην παραλιακη....ολα τα μνημεια της γιουνισεφ θα καταστραφουν για (ισως) να το παρει ο παοκ
και χωρίς ήττα θείο, να τα λέμε όλα!!!
έρχεται μεγάλη καταστροφή, μετανοείτε...
Εγώ λέω να τους αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες πριν μας βρεί μεγαλύτερη συμφορά, χάσαμε τη Μακεδονία, έχασαν οι ελλεεινίδες την εκλησία για να βγάζουν σελφιε, άντε να προλάβουμε κανα σεισμό ή πόλεμο....
και χωρίς ήττα θείο, να τα λέμε όλα!!!
έρχεται μεγάλη καταστροφή, μετανοείτε...
στηριζωΕγώ λέω να τους αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες πριν μας βρεί μεγαλύτερη συμφορά, χάσαμε τη Μακεδονία, έχασαν οι ελλεεινίδες την εκλησία για να βγάζουν σελφιε, άντε να προλάβουμε κανα σεισμό ή πόλεμο....
παντως εγω άλλη μια φορα θα τον ψηφισω γιατι υποσχεθηκε να φτιαξει κολυμβητηριο για την ολυμπιακαρα μας...
αμα δεν τηρησει την υποσχεση του δεν πρόκειται να τον ξαναψηφισω, εκτος αμα μας το ζητησει ο προεδρος επειδη είναι επιτακτικη αναγκη….
Δεν ειναι κακο το κολυμβητηριο ομως να χαλασει το γηπεδακι
Οτι μου πει ο τρουμπ θα ψηφισω
αφου ειχε πει ότι θα τα κανει γήπεδα τενις τυπε...ετσι να φυγει σιγα σιγα η πλεμπα..μονο τενις και μπαντμιγκτον πλεον..
αν δεν εχεις παιξει γαματα πρεφα μπριτζ δεν θα μαθεις ποτε....Και εμείς του Μπριτζ;;
τι τενις μωρη ρομπα στο πασαλιμανι? εχουμε απο ολα στα βοτσαλακια
το γηπεδακι στην λεσχη ο καριολης δεν επρεπε να το ακουμπησει...εκει καναν τα πρωτα βηματα ο αργυρης,ο σιγαλας,ο τρουμπακης....
ειχε και εναν τραυματισμο με ζουνταπ τοτε και το εριξε στα ναρκωτικα στο αλκοολ και στης γυναικες τυπε...Αυτός ήτανάμπαλοςάτυχος τον έφαγαν οιπουτάνεςκλίκες. :S :S :S
ειχε και εναν τραυματισμο με ζουνταπ τοτε και το εριξε στο ποτο στο αλκοολ και στης γυναικες τυπε...
παιχτουρα παντως
χλατσωτα ειναι αυτος ο ηχος στο δυκτακι μπρο?Ακόμα το χέρι του αλφάδι τύπε, γράφει χλατσωτά στα 83 του.
τζιμακο μπεσα σου λεω λεω τωρα...τον μωραλη τον βγαλαμε για πλακα και τσαμπουκα μολις ενα μηνα πριν της εκλογες για χαρη του ολυμπιακου και του πειραια....
ο τυπος ηταν ανυπαρκτος....
το γηπεδακι στο πασαλιμανι εμαθε μια γενια μπασκετ αρχες του 80 και το εδωσε στην μαρινα...δεν ειναι το τεραστιο λαθος που εκανε φυσικα αλλα πειραιωτης δεν ειναι....δημαρχο μεχρι τωρα δεν εχουμε
Αυτός ήτανάμπαλοςάτυχος τον έφαγαν οιπουτάνεςκλίκες. :S :S :S
ειχε και εναν τραυματισμο με ζουνταπ τοτε και το εριξε στα ναρκωτικα στο αλκοολ και στης γυναικες τυπε...
παιχτουρα παντως
χλατσωτα ειναι αυτος ο ηχος στο δυκτακι μπρο?
με εφτιαξες
ο ολυμπιακος και ο πειραιας ειναι ενα τζιμακο μου....προβατα που ειναι καποιοι και λενε δεν ειμαστεΤα θυμαμαι τρουμπ... το ειχα παρακολουθησει...
Φυσικα εσεις ζειτε εκει και εκτος απο τον Ολυμπιακο που ειναι μεγαλη αγαπη μετραει και η καθημερινοτητα σας και τι εχει κανει για αυτην...
Εστω και σαν μαριονετα του εκαστωτε προεδρου του Θρυλου.
Ναι ρε μπρο, αν έβαζες κανένα καλάθι πέρα από λει απ θα μάθαινες οτι εμείς οι χεράδες ( ) τα περισσότερα τα μπουμπουνούσαμε χωρίς να ακουμπήσει πουθενά το τόπι και άκουγες ένα χλααααααατς.
μας απαξιωσες μωρε αδερφακι μου πωω..Εννοειται οτι μονο 1 στους 10 ευαισθητοποιηθηκε με το θεμα.
Οπως επισης εννοειται οτι παντα μια ελαχιστη πλειοψηφια εχει συγκροτηση και μυαλο και τραβαει το κουπι στον πλανητη, οι υπολοιποι ειναι πλέμπα και σαβουρα.
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο.
Το να καταστραφει ενα μνημειο 800 ετων και να λεει καποιος στ' αρχιδια μου, εμενα με νοιαζει τι μισθο θα εχω, ειναι η αποδειξη οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι απλως για τα μπαζα.