Εγώ θα πω την αποψή μου και ας φάω κράξιμο. Έχω ξενερώσει με την αλλαγή του μαγαζιού.
Το Andromeda πριν την αλλαγή, ήταν κανονικό spa με πολύ καλές υπηρεσίες τζακούζι, τουρκικο μπάνιο, χαμαμ κλπ, το οποίο είχε και κανονική γυναικεία πελατεία.
Οι κοπέλες που δουλευαν εκεί ήταν Ελληνίδες και πραγματικές επαγγελματίες που είχαν κάποια σχέση με το αντικείμενο του μασάζ και της αισθητικής.
Γι αυτό και οι extra υπηρεσίες που ψάχνουμε εμείς δεν ήταν standard, ήθελε τρόπο και ειδική συνεννόηση με την κοπέλα για να το πετύχεις.
Και προσωπικά εμένα αυτό ήταν που με έφτιαχνε: ότι εμένα με φραπέδιαζε η θεραπεύτρια στο τούρκικο μπάνιο ενώ στο δίπλα δωμάτιο ήταν κοριτσοπαρέα που έκανε beaute πριν το γάμο.
Τώρα το μαγαζί έγινε ακόμα ένα μπριζολάδικο της σειράς, με τυχαίες λατίνες που θα αλλάζουν κάθε βδομάδα, έχοντας κρατήσει μόνο το χώρο και έχοντας κόψει όλες τις υπηρεσίες για τις οποίες άξιζε κάποιος να το επισκεφτεί.
Εύχομαι καλή αρχή στη νέα διεύθυνση του μαγαζιού, και μακάρι όσοι πάτε να μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι, αλλά από μένα είναι όχι.