Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Φέρτε Ρουμάνες και Ρωσίδες. Όχι Λατινες
Είναι σέ ελλείψει Ρουμάνες ΡωσίδεςΦέρτε Ρουμάνες και Ρωσίδες. Όχι Λατινες
Είναι σέ ελλείψει Ρουμάνες Ρωσίδες
Είναι μεταξουργείο και φυλής η ρουμάνεςΦέρτε Ρουμάνες και Ρωσίδες. Όχι Λατινες
Αυτό το έχω χάσει εντελώς, σε ποια πλατεία αναφέρεσαι?ελα μεγαλε δεν εισαι ενταξει.
το εχουμε ξαναγραψει και για την Σουλιου....
parking στην πλατεια POLIS PARK παμφηνο κλειστο και παντα με θεσεις.
Μαλλον εννοει Κανιγγος?Αυτό το έχω χάσει εντελώς, σε ποια πλατεία αναφέρεσαι?
Και εμένα μου αρέσει ο δικός σου ο τρόποςτι δηλαδή? παίρνω και πάρκινγκ και εσένα δωρεάν?
για πες κι άλλα, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Μέχρις στιγμής είναι ένα μπριζολάδικο σαν όλα τα άλλα, αλλά σε καλό χώρο,μάλλον τον καλύτερο. Επειδή είναι αρχή όμως ας δώσουμε κάποια πίστωση χρόνου και θα δούμε αν υπάρχουν φρέσκιες ιδέες που θα κάνουν την διαφορά,κρίμα πάντως θα ήτανε να παραμείνουν ως έχουν!Χαμάμ και τζακούζι τι προγράμματα υπάρχουν;
Μέχρις στιγμής είναι ένα μπριζολάδικο σαν όλα τα άλλα, αλλά σε καλό χώρο,μάλλον τον καλύτερο. Επειδή είναι αρχή όμως ας δώσουμε κάποια πίστωση χρόνου και θα δούμε αν υπάρχουν φρέσκιες ιδέες που θα κάνουν την διαφορά,κρίμα πάντως θα ήτανε να παραμείνουν ως έχουν!
σωστά, αρκεί να βρεις κοπέλες που θα ξέρανε την δουλειά και θα δεχόντουσαν να αλατοπιπερώνουνε στο τέλος,προφανώς ούτε οι προηγούμενες δεν θέλανε να δουλέψουνε σε μπριζολάδικο ούτε οι νυν να μάθουνε την δουλειά ,μιά λύση θα ήτανε στην κάθε συνεδρία να μπαίνουνε δυό κοπέλες διαδοχικά...αλλά μάλλον είναι περίπλοκο!Μα αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν ως Ανδρομέδα προγράμματα.. πχ τούρκικο μπάνιο.. απλά πράγματα, τα διατηρείς και βάλε έστω +20 ένα φραπεδάκι και είσαι κομπλέ..
Αγαπητε π0λατεια Κανιγγος 5 λεπτα απο την Σουλιου με τα ποδια , 10 λεπτα απο την ιπποκρατους με τα ποδια .Αυτό το έχω χάσει εντελώς, σε ποια πλατεία αναφέρεσαι?
δικος μου εισαι εσυΦέρτε Ρουμάνες και Ρωσίδες. Όχι Λατινες
Είναι σέ ελλείψει Ρουμάνες Ρωσίδες
Αραχώβης 19 κλειδώνεις και φεύγει σε 1 λεπτό στο μαγαζί , και δωρεάν το πάρκινγκ.Αγαπητε π0λατεια Κανιγγος 5 λεπτα απο την Σουλιου με τα ποδια , 10 λεπτα απο την ιπποκρατους με τα ποδια .
Το κλειδωνεις και φευγεις ηρεμος !!!!
Για τον φίλο μου τον peter ότι θέλει, Ρωσίδες θέλει, Ουκρανες θέλει, Ρουμάνες θέλει θά εισηγηθώ νά έρθουν λεπτά κορμιά και Μαξ μέχρι 25δικος μου εισαι εσυ
Και μελαχρινές κατά προτίμηση.Για τον φίλο μου τον peter ότι θέλει, Ρωσίδες θέλει, Ουκρανες θέλει, Ρουμάνες θέλει θά εισηγηθώ νά έρθουν λεπτά κορμιά και Μαξ μέχρι 25
Να βάλουμε και καμιά ξανθιά εκεί στη λίσταΚαι μελαχρινές κατά προτίμηση.