Με το ζόρι και αν…Βλέπω κάτι άθλιες λατινες να κάθονται στις πολυθρόνες που πριν λίγες βδομάδες καθόντουσαν κάτι θεές μουνάρες ελληνίδες οι οποίες Κέρναγαν φραπεδάκι και όχι μόνο με πολύ όρεξη.!!! Και αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Medusa Massage
- Μέλος που άνοιξε το νήμα professor x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 434K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.162
- Πόντοι
- 456
Φίλε ακριβώς έχουν τα πράγματα ,ας ελπίσουμε σε κάποια έκπληξη στο μέλλον γιατί έτσι είναι ένα ακόμα μπριζολάδικο!Εγώ θα πω την αποψή μου και ας φάω κράξιμο. Έχω ξενερώσει με την αλλαγή του μαγαζιού.
Το Andromeda πριν την αλλαγή, ήταν κανονικό spa με πολύ καλές υπηρεσίες τζακούζι, τουρκικο μπάνιο, χαμαμ κλπ, το οποίο είχε και κανονική γυναικεία πελατεία.
Οι κοπέλες που δουλευαν εκεί ήταν Ελληνίδες και πραγματικές επαγγελματίες που είχαν κάποια σχέση με το αντικείμενο του μασάζ και της αισθητικής.
Γι αυτό και οι extra υπηρεσίες που ψάχνουμε εμείς δεν ήταν standard, ήθελε τρόπο και ειδική συνεννόηση με την κοπέλα για να το πετύχεις.
Και προσωπικά εμένα αυτό ήταν που με έφτιαχνε: ότι εμένα με φραπέδιαζε η θεραπεύτρια στο τούρκικο μπάνιο ενώ στο δίπλα δωμάτιο ήταν κοριτσοπαρέα που έκανε beaute πριν το γάμο.
Τώρα το μαγαζί έγινε ακόμα ένα μπριζολάδικο της σειράς, με τυχαίες λατίνες που θα αλλάζουν κάθε βδομάδα, έχοντας κρατήσει μόνο το χώρο και έχοντας κόψει όλες τις υπηρεσίες για τις οποίες άξιζε κάποιος να το επισκεφτεί.
Εύχομαι καλή αρχή στη νέα διεύθυνση του μαγαζιού, και μακάρι όσοι πάτε να μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι, αλλά από μένα είναι όχι.
Το κατέστρεψαν το κατάστημα οι προηγούμενες…Θα σου απαντήσω σε σένα που ξενέρωσες ότι μπορεί να είσαι και ο ίδιος όπως το προηγούμενο με άλλο προφίλ οτι εγω προσωπικά και πολυ εδω μεσα μας αρεσρι που εγινε μπριζολαδικο γιαυι ετσι οπως ήταν πριν και πήγαινε καλά δεν θα το πούλαγε η προηγούμενη ιδιοκτήτρια και θα χρώσταγε οπου μιλάνε ελληνικά γιατί έτσι διέδιδε παντού και οι ίδιες οι κοπέλες το λέγανε . Και για να μην ψάχνεις από πού το ξέρω θα σου απαντήσω για να το ξέρεις και αυτό . Εγώ δουλεύω στη δημοτική αστυνομία και περνάμε κάθε μέρα από εκεί και βάζουμε κλήση και έβγαινε πάρα πολλές φορές έξω η μιχαέλα και μας παρακαλάνε μην τη γράψουμε . Άρα άσε αυτά που ξέρεις και αν δε ήθελε να κλείσει να πηγενες πιο συχνά.
Sherlock Holms
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Εμένα με στεναχώρησε για αυτό και έχω αντίδραση έτσι που γυρίζουν Και λένε ρατσιστικά οι λατίνες λες και είναι τίποτα σκουπίδια που κάθονται πάνω στην καρέκλα άνθρωποι είναι και αυτοί. Ελεος λέει κάθονται επάνω στις πολυθρόνες λατίνες τι είναι, τίποτα σκουπίδια είναι και αυτή άνθρωποι είναι με αισθήματα. Και βάση αυτό που βλέπουμε το μαγαζί δε τράβαγε έτσι άρα σωστά έγινε η αλλαγή και ευτυχώς μάλλον έπεσε σε καλά χέρια που σέβονται το πελάτη.Το κατέστρεψαν το κατάστημα οι προηγούμενες…
Τυπε τωρα που άλλαξε η διεύθυνση κ γύρισε σε μπριζολδικο συνεχίζεται το γράψιμο;Θα σου απαντήσω σε σένα που ξενέρωσες ότι μπορεί να είσαι και ο ίδιος όπως το προηγούμενο με άλλο προφίλ οτι εγω προσωπικά και πολυ εδω μεσα μας αρεσρι που εγινε μπριζολαδικο γιαυι ετσι οπως ήταν πριν και πήγαινε καλά δεν θα το πούλαγε η προηγούμενη ιδιοκτήτρια και θα χρώσταγε οπου μιλάνε ελληνικά γιατί έτσι διέδιδε παντού και οι ίδιες οι κοπέλες το λέγανε . Και για να μην ψάχνεις από πού το ξέρω θα σου απαντήσω για να το ξέρεις και αυτό . Εγώ δουλεύω στη δημοτική αστυνομία και περνάμε κάθε μέρα από εκεί και βάζουμε κλήση και έβγαινε πάρα πολλές φορές έξω η μιχαέλα και μας παρακαλάνε μην τη γράψουμε . Άρα άσε αυτά που ξέρεις και αν δε ήθελε να κλείσει να πηγενες πιο συχνά.
massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.662
Ναι γράφουνε από τα δεξιά αυτό το μήνα δε γράφουν αριστερά.. Αλλά κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που έχουμε στα 10 μέτρα πάρκινγκ και είναι δωρεάν.Τυπε τωρα που άλλαξε η διεύθυνση κ γύρισε σε μπριζολδικο συνεχίζεται το γράψιμο;
Sherlock Holms
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Αυτό που απάντησε η διεύθυνση είναι σωστό στα αριστερά δε γράφουμε στα δεξιά μέχρι και πινακίδες περνουμε.Τυπε τωρα που άλλαξε η διεύθυνση κ γύρισε σε μπριζολδικο συνεχίζεται το γράψιμο;
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.558
- Πόντοι
- 3.412
Αριστερά έγραφαν πριν από καμιά 35ετία, θυμάμαι που κατέβαινα μαθητής γυμνασίου ακόμα, στον καλφάκη για μοντέλα, σύντομα όμως ανακάλυψα πως υπάρχουν κ σημαντικότερα "μοντέλα".
Parking δε βρίσκεις, ούτε στους παράλληλους Ασκληπιού κ Μαυρομιχάλη, ούτε στους κάθετους.
Είναι μια υπέρ-κορεσμένη περιοχή.
Parking δε βρίσκεις, ούτε στους παράλληλους Ασκληπιού κ Μαυρομιχάλη, ούτε στους κάθετους.
Είναι μια υπέρ-κορεσμένη περιοχή.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.255
- Πόντοι
- 11.096
Δεν βγάζεις άκρη άστο, καλή κουβέντα δεν χρωστάνε νά πούνε, τώρα τό πώς και γιατί έξυπνος είσαι τό έχεις καταλάβει είδη.Εμένα με στεναχώρησε για αυτό και έχω αντίδραση έτσι που γυρίζουν Και λένε ρατσιστικά οι λατίνες λες και είναι τίποτα σκουπίδια που κάθονται πάνω στην καρέκλα άνθρωποι είναι και αυτοί. Ελεος λέει κάθονται επάνω στις πολυθρόνες λατίνες τι είναι, τίποτα σκουπίδια είναι και αυτή άνθρωποι είναι με αισθήματα. Και βάση αυτό που βλέπουμε το μαγαζί δε τράβαγε έτσι άρα σωστά έγινε η αλλαγή και ευτυχώς μάλλον έπεσε σε καλά χέρια που σέβονται το πελάτη.
Σε πολλούς δεν αρέσει αυτή ή αλλαγή γιατί κόβει μεροκάματα από την περιοχή πέριξ τού κέντρου, τό Nirvana τό Medusa θά παίζουν μπάλα μόνα τους σέ λίγο καιρό γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός σέ ίδιο επίπεδο.
Αλλού είναι σέ σταθερή κατάσταση και τό Nirvana έκανε ανακαίνιση με περισσότερα δωμάτια γιατί δεν έφταναν για όλους και πήρε και μαγαζί τώρα που είναι χλιδα.
Αν είχε δουλειά ως Andromeda δεν θά τό πουλούσαν, με λίγα μασάζ την ημέρα δεν βγαίνει τέτοιο μαγαζί πώς να τό κάνουμε απλά είναι τά πράγματα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.725
- Πόντοι
- 41.813
δηλαδη για να καταλαβω
ολοι αυτοι που στο νημα του μασαζ κατ οικον και σε αλλα νηματα,ρωτανε για το ποια κοριτσια κανουν φραπεδες και αλλες εξτρα υπηρεσιες και τις ψαχνουν μανιωδως,τωρα παραπονιουνται που το μαγαζι εδω εγινε καθαρο μπριζολαδικο?
μα εξτρα υπηρεσιες δεν εψαχναν?
ολοι αυτοι που στο νημα του μασαζ κατ οικον και σε αλλα νηματα,ρωτανε για το ποια κοριτσια κανουν φραπεδες και αλλες εξτρα υπηρεσιες και τις ψαχνουν μανιωδως,τωρα παραπονιουνται που το μαγαζι εδω εγινε καθαρο μπριζολαδικο?
μα εξτρα υπηρεσιες δεν εψαχναν?
Πριν 10 λεπτά πέρασα από το μαγαζί και ούτε μια ελεύθερη δε βρήκα η Αντριάνα στη υποδοχή και μου είπε ότι Λάρισα πάει σε μια δουλειά και θα γυρισει. Καλά ενα τέτοιο μουνι και κάνει υποδοχή τη είπα αν είναι κάτι να κάνω μαζί της μια και είναι ελεύθερη αλλα έφαγα άκυρο . Μου απαντησε και ποια θα κάτσει υποδοχή. Πριν φύγω είδα τη Σάρα να πηγαίνει στο δωμάτιο μου έκανε και μια μικρή ξενάγηση στο χώρο και στο τζακούζι που είναι στο ισόγειο. Το μαγαζί μουνάρα γαμάτο πολύ και ωραίους χώρους. Θα ξαναπεράσω ελπίζω να είμαι τυχερός .
Αδερφέ μπορεις να στείλεις π.μ να μου πεις λεπτομέρειες πως ειναι γιατο σκεφοτμσι να την κλείσω.δεν μπορω να σου στείλω εγω είμαι νεο μελος.ευχαριστω πολυΑυτήν την Μια... τι την βαλατε στο καινούργιο μαγαζι...??!!!
Δοκιμάστηκε πριν καμια βδομαδα στην Φρατζη... και ειναι μεγαλη φολα....
Κριμα.. κ ειναι νεο κοριτσι..
αλλα μαλλον δεν τις αρεσει αυτο που κανει.. κ αυτο φαίνεται μεσα....
Σωστό σε βρίσκω μακάρι να τη φέρνανε πού τέτοια τύχη αλλα να ξέρεις και μια παολα με τη νικα και κατά θα χρειαστούμε για ραντεβού μια βδομάδα πριν . Έχω περάσει και με τη δώρα όχι στο μέδουσα τη έχω πάρει στο ΝΙΡΒΑΝΑ είχε δουλέψει μια μέρα μετά πήγε στο καινούργιο. Έχω ακούσει ότι είναι καλή η ΝΙΝΑ. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει γιατί θέλω να πάω να δω και το μαγαζί να ρίξω και τη πιστόλια μουΚαλές δουλειές!
Ο χώρος φαίνεται φανταστικός και η υποδοχή εξαιρετική.
Όμως ..
Φέρτε μας τουλάχιστον την Νίκα. Υπέρ κοριτσαρος !
Οι Λατινες δυστυχώς δεν με ενθουσιάζουν.
Καλές δουλειές Λάρισα πάντα τετοια
Πες τα Χρυσόστομε ..ακουςςςςς Λάρισα εδώ και τώρα ΝΙΚΑΚαλές δουλειές!
Ο χώρος φαίνεται φανταστικός και η υποδοχή εξαιρετική.
Όμως ..
Φέρτε μας τουλάχιστον την Νίκα. Υπέρ κοριτσαρος !
Φιλαράκο βλέπω ότι έκανες πριν 6 το απόγευμα την εγγραφή κι αμέσως κάνεις και προσφορές και θα τους μάθεις το τρόπο λειτουργίας. Και ποτε προλαβες και εκανες 5 ποστ για να ξεκλειδώσεις το προφίλ σου . Μήπως είσαι κομμάτακι γρήγορος . Η είσαι από αυτούς που ζητάνε 50% για να μη γράφουν μαλακιες . Γιατί μας φαίνεται λίγο παράξενο πριν 3 ώρες εγγραφή και αμέσως θέλεις το μαγαζί να πρωτοτυπήση σου είπε κανένας ότι η κοπέλες που κάνουν τα free fuck το κάνουν τσάμπα τα πληρώνει η επιχείρηση .Μπορείτε να προτοτυπησετε... πχ να βγάλετε κάρτες με συνδρομή για απεριόριστα μασάζ , μηνιαια η χρόνο . Η κάρτες για σφραγίδα στα 5 μασαζ το 6ο δώρο
Πάλι καλά που δεν έκανε και προσφορά ότι στα πέντε ραντεβού να του επιστρέψουν τα λεφτά . Ρε Μητσοτάκης που θέλετε. Ωραίος ο τυπάς που σε είχαν κρύψει τόσο καιρό ρε καλλιτέχνη μουΦιλαράκο βλέπω ότι έκανες πριν 6 το απόγευμα την εγγραφή κι αμέσως κάνεις και προσφορές και θα τους μάθεις το τρόπο λειτουργίας. Και ποτε προλαβες και εκανες 5 ποστ για να ξεκλειδώσεις το προφίλ σου . Μήπως είσαι κομμάτακι γρήγορος . Η είσαι από αυτούς που ζητάνε 50% για να μη γράφουν μαλακιες . Γιατί μας φαίνεται λίγο παράξενο πριν 3 ώρες εγγραφή και αμέσως θέλεις το μαγαζί να πρωτοτυπήση σου είπε κανένας ότι η κοπέλες που κάνουν τα free fuck το κάνουν τσάμπα τα πληρώνει η επιχείρηση .
Sherlock Holms
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Κουβαρτα μου εσύ όμορφαντρα μου . Δε σου φτάνει που στα 10 ραντεβού σου κάνει ένα δώρο μου θες και στα πέντε . Σε ποιο μαγαζί έχεις τέτοια προσφορά να πάμε και εμείς ρε ψαρά.Μπορείτε να προτοτυπησετε... πχ να βγάλετε κάρτες με συνδρομή για απεριόριστα μασάζ , μηνιαια η χρόνο . Η κάρτες για σφραγίδα στα 5 μασαζ το 6ο δώρο
Παιδιά χαλαρώστε πλάκα κάνω, απλά έβλεπα έγραφε ο καθένας τις ιδέες του και είπα και είπα να γράψω κ εγω μια μαλακια, μην με παίρνεται από τα μούτρα από το πρώτο ποστ. Από εμπειρία μόνο στο λελας έχω, είμαι νέος στο φόρουμ και είπα να σπάσω τον παγο από αλλά απ ότι βλέπω κάποιοι το παιρνουν πολύ σοβαρα
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 139