Νέα

Με τον Ολυμπιακό στη Ρώμη. Επεισόδια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epixirimatias24_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα ανοιγω αυτο το θεμα για να πουμε την αποψη μας για τις εκδρομες του θρυλου στη ρωμη...δλδ αν θα παει καποιος και ποσες μερες καθως και την γνωμη του για το αν θα γινουν επεισοδια... επισης οσοι ειχαν παει περυσι με την ρομα μπορουν να μας διηγηθουν τις εμπειριες τους... ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα γινει της πουτάνας..ειδικα τωρα με τον νεκρο οπαδο..

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα παω, εκτος απροοπτου, για τρεις μερες. Δεν ξερω για επεισοδια, αλλα δεν σκοπευω να κανω τον οπαδο εκει. Θα κανω τις διακοπουλες μου και την τελευταια μερα θα παω και γηπεδο. Ουτε κασκολ, ουτε εμφανισεις, ουτε μπουλουκια ουτε συνθηματα...

OP
OP
E

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλε χρηστο αν γυρνας μονος σου την γαμησες... αν δουν οτι εισαι ελληνας θα σε γαμησουν...ειναι μουνοπανα... καλυτερα να ειστε πολλα ατομα μαζι...

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κοκοκοκοκο τα γαυροπουλα......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οποιος κακαριζει, κοκορα ψαχνει...

Επισκέπτης
παιζει το παιχνιδι να γινει κεκλεισμενων θυρων λογω των τελευταιων επεισοδιων!!!

OP
OP
E

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλε mclein αυτο ποτε θα το ξερουμε??? μην κλεισουμε τσαμπα τα εισητηρια...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε σεις να ρωτησω κατι?τωρα ξυπνησατε για δουλεια ή το πατε σερι απο χτες?εγω επαιζα ποκερ και τωρα την επεσα...οσο για τη Ρωμη...πολυ θα θελα να παω αλλα κατι δεν μου κολλαει..Δεν με καιει ομως ΠΗΓΑ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ στο καλυτερο ματς ολων των εποχων!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οι οπαδοι της Λατσιο εχουν ακρες με ακραιους παναθηναικούς..αν πατε να πατε με γκρουπ κ ποτε μονοι με φανελες κ παπαριες..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
γεια σου ρε λαπλασακοοοοοοοοοοοοοο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φίλε πηγες μαδρίτη ειδα ε?πως πέρασες?κανα ισπανικό μωράκι χρύπησες?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
περασα τελεια φιλε αλλα ειχα μια φιλη παρεα κι ετσι δεν μαδριτοπηδηξα....ειχα φουλ το μυαλο στο ματς...γαμησε τα ηταν καυλα ολη η φαση..αντε καληνυχτα την πεφτω,ειμαι πτωμα...

OP
OP
E

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
psaxnw κι εγω μαδριτη ημουνα... puta espana oeo puta espana puta espaaaaaaana oeo puta espana ( πουτα εσπανια :P )

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μπαααααααααααα πολυ δυσκολο....με TUI πηγες?

Επισκέπτης
οι οπαδοι της Λατσιο εχουν ακρες με ακραιους παναθηναικούς..αν πατε να πατε με γκρουπ κ ποτε μονοι με φανελες κ παπαριες..
και μιας και είναι και ακροδεξιοί και φιλοναζί κάντε ένα ρεφενέ και πάρτε μαζί τον lakis33 και βάλτε τον αρχηγό μόλις τον δουν οι Λατσιάλοι μέχρι κώλο θα σας στήσουν.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
και μιας και είναι και ακροδεξιοί και φιλοναζί κάντε ένα ρεφενέ και πάρτε μαζί τον lakis33 και βάλτε τον αρχηγό μόλις τον δουν οι Λατσιάλοι μέχρι κώλο θα σας στήσουν.

ετσι ειναι φιλε απλα με μια διαφορά..ειναι αλλης σημασιας η λεξη ΦΑΣΙΣΤΑΣ στην Ελλάδα κ αλλη στην Ιταλία..
Στην Ιταλία φασιστας ειναι κατι σαν τον εδω κομμουνιστή..Δηλ αυτος που ΚΑΠΟΤΕ ηταν αποκλεισμενος απο δουλειες,σπουδες,ο φτωχός,ο μεροκαματιάρης..Εδω η λεξη φασίστας σημαινει αλλο..Εκει υπαρχουν ανθρωποι που κ καλα τους σέβονται..Ειναι δυσκολο να το καταλαβουμε με την εδω νοοτροπια μας κ εμενα μου πηρε λιγο χρονο να καταλαβω τι ακριβως εννοουν με αυτα γιατι ξερεις οτι κ εγω ειμαι εναντίον του φασισμου κ τον ακροδεξιών στοιχειων σαν αυτους της Λατσιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom