mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εγω παντως ειπα με 500.000 ... να ειμαι και λιγο ανταγωνιστικος χαχχχαχαχαχαχαχαχαχ
εγω παντως ειπα με 500.000 ... να ειμαι και λιγο ανταγωνιστικος χαχχχαχαχαχαχαχαχαχ
εσυ μπορει να εχεις αλλα ολοι ομως δεν νομιζω!!Μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα
ΟΛΟΙ εχουμε μια τιμη
Δεν πουλαμε ρε μεγαλε,μονο γουσταρουμε.Μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα
ΟΛΟΙ εχουμε μια τιμη
αυτο εξαρταται.ολα τα αψυχα πουλιουνται και ΣΧΕΔΟΝ ολα τα εμψυχα
εσυ μπορει να εχεις αλλα ολοι ομως δεν νομιζω!!
οχι ΟΛΟΙ!!!
Aμα ειναι ο πουτσος του Αρη μεγαλος ομως τι γινεται ?..Οσο για το αν θα πηγαινα με ανδρα...."ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"
Aμα ειναι ο πουτσος του Αρη μεγαλος ομως τι γινεται ?..
μετρητα ή επιταγη??????
Λοιπόν, είδα κάτι σχετικό σε ένα ξένο site, και μου άρεσε η ιδέα.
Δυστυχώς, αν και η ψηφοφορία θα έπρεπε να απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, θα απαντήσουν και αρσενικοί. Κυρίως αρσενικοί.
Δεν πειράζει. Όλα τα πράματα έχουν μια τιμή. Μιλάμε (για να μην ξεφεύγουμε από το γυναικείο ρόλο) για παθητικό (στους άντρες) sex.
Η ανωνυμία μας εδώ μέσα, μας βοηθάει να είμαστε ειλικρινείς.
Καλή η πλάκα, αλλά ας βγάλουμε και ένα σωστό στατιστικό συμπέρασμα.
Σκέψου λοιπόν κάποιον που ΔΕ σου αρέσει για σχέση, και σκέψου με πόσα λεφτά ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ να κάνεις sex μαζί του μια φορά.
Βάλε το μικρότερο ποσό που θα δεχόσουν.
Έχει παιχτεί και σχετικό έργο στον κινηματογράφο με το Robert Redford (αυτός ήταν ο πλούσιος που πλήρωσε $1.000.000).
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,33459.0]Μεγεθος ή τεχνικη?[/url]δωσε μηκος..............
Ψηφισα κι εγω λοιπον...
[/quote}
Mισο να παρω ενα δανειο και ερχομαι... :-* :-* :-*
1 μπουκαλι ουισκι και 1 μαυρη σακουλα τα λυνει ολα τα προβληματα!
Δεν πίνω ποτέ πριν το sex και ό,τι και να γίνει θέλω να έχω επαφή με το πρόσωπο της άλλης, άρα το επιχείρημά σου φίλε είναι άτοπο ;)
[/quote}
Mισο να παρω ενα δανειο και ερχομαι... :-* :-* :-*
Εσενα μωρο μου θα σε σε πληρωνα κιολας