εγω ψηφισα αλλα γιατι δε βλεπω τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας?
Για να μην επιρρεάζεσαι.
εγω ψηφισα αλλα γιατι δε βλεπω τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας?
εγω παντως ψηφισα
Κατα τα αλλα Μητσε θες να μας πεις προς τα που πανε για την Τη[size=15pt]Ν[/size]ο?Και ποσο εχει το εισιτηριο
γιατι δε θα καθοσουν με 10.000.000 ευρω να σε πηδηξει ενας εστω ασχημος???????πρεπει να εισαι η μοναδικη ελληνιδα εγω παντως θα πηδαγα και το πιο μεγαλο μπαζογυναικα με ενα ποσο της ταξεως των 10000 ευρω(και πολλα λεω) και πιστεω και οι περισσοτεροιΟχι απλα δηλωνω... ειμαι γυναικα
Γιατι αυτη η ερωτηση;
ποσό ???
Γιατι γενικα πιστευω πως ολοι μας και με 100 δεχομαστε να το φορμαρουμε σε πατσαβουρες..
Όχι όλοι φίλε μου ;)
Πότε θα βρεθούμε;αμα σου πω τοτε θα υποπεσω στο επιπεδο της πουτανας και δεν θελω οποτε μην επιμεινεις
Για εσένα δεν ξέρω... Εγώ όντως έκανα πλάκα.Ούτε και εσένα να λαδωθείς δις για τα διπλά ή τίποτα. Πλακίτσα κάνω
αμα σου πω τοτε θα υποπεσω στο επιπεδο της πουτανας και δεν θελω οποτε μην επιμεινεις
συμφωνω απολυτα.γι αυτο με λενε και σκρουντζ αλλωστεΕμενα μου την σπαει πολυ να σκεφτομαι οτι εχω πληρωσει την βιζιτα.
Για αυτο και ΠΟΤΕ δεν θα γαμουσα επι πληρωμη,ουτως η αλλως οι αντρες ετσι ειμαστε εκ φυσεως:κανουμε σεξ μονο οταν ερεθιζομαστε σεξουαλικα,και τα λεφτα για μενα ειναι κατι τελειως αντιερωτικο.
γιατι δε θα καθοσουν με 10.000.000 ευρω να σε πηδηξει ενας εστω ασχημος???????πρεπει να εισαι η μοναδικη ελληνιδα εγω παντως θα πηδαγα και το πιο μεγαλο μπαζογυναικα με ενα ποσο της ταξεως των 10000 ευρω(και πολλα λεω) και πιστεω και οι περισσοτεροι
αυτο εξαρταται.ολα τα αψυχα πουλιουνται και ΣΧΕΔΟΝ ολα τα εμψυχαΜαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα
ΟΛΟΙ εχουμε μια τιμη
Μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα
ΟΛΟΙ εχουμε μια τιμη
ποσο παει?